Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Най-добрият мобилен фотоалбум?
Автор: TPECHAT   
Дата:   13-12-12 15:53

Та така.. понеже в момента вече нямам хубаво CRT, а 3 лаптопа и някакъв малоумент 22'' ГНУСМАС монитор, не мога да си видя нормално снимките от ДСЛР-то. Ще ми се да си зема нещо убаво и мобилно и се загледах в RETINA екранчетата.. разбирай IPad 4. Е... има ли конкуренция таа чекия в момента... защото на ГНУСМАС/Андроид устройствата или новият Съфис на М$ не предлагат такава резолюция, а струват пак толкова. Откъм софтуер ясно , че IPad не е най-опън алабала.., но ако искаш да си гледаш снимките нормално... дали RETINA е супер по-яка от ГНУСМАС-а? [smilie5] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Най-добрият мобилен фотоалбум?
Автор: Krassy   
Дата:   13-12-12 15:56

Е защо не видиш на ЖИВО бе, брат [beer]

Дата:   13-12-12 15:59

Краси, на живо аз каквото съм видял клоня към ретината... ама да видя тук и други фотоспецове ко ша кажат [smilie21]

Автор: jivkojj   
Дата:   13-12-12 16:01

http://www.google.com/nexus/10/

Дата:   13-12-12 16:56

Само ще ти кажа, че тези приказки с ограничеността на епълските неща и връзването на ръцете да не го слушаш...

СЛед като говорим за фотография и след като технологиите и комуникациите предлагат удобни решения - всичко опира до НАШИЯТ ЛИЧЕН ИЗБОР на система и начин на работа.

Тези, които са свикнали с ръгни тук кабела, преточи онова, виж третото... постоянно ще намерят повод за спор в тема като тази.

Аз няма да плюя другите марки. Ще говоря за айпада...

1. удоволстиве е да се работи, защото всичко върви гладко и всичко е изпипано

2. гамута му е ... убийствен /някой ден и аз ще си взема 3-ка/

3. снимаш - мяташ в айпада директно роу файлове, които можеш да ги гледаш, редактираш ако трябва, селектираш - показваш на клиенти

4. ако искаш да споделяш файлове - трябва да се подготвиш софтуерно и апаратно за това, няма как. Важното е, че има решения.

Дата:   13-12-12 17:12

Еми.. този нексус 10 изглежда интересно... ще видим като се появи в БГ за тест. Иначе в момента съм с огромен Андроид телефон и мога да кажа само, че... бачка ама има едно чувство през цялото време, че ще гръмне нещо... както едно време с Windows 98 [smilie18] . Темата е главно за дисплеите. Ако ГНУСМАС са извършили най-накрая невъзможното - да направят читава електроника ... ще е интересно да се види [smilie21] ... но явно в момента чак се появява нещо добро за гледане чак.. все пак IPad с RETINA има вече доста време.

Дата:   13-12-12 17:16

Колегато ми го хвана един вирус, дето пращаше СМС на кайманите за 5 лв/смс, че се наложи да си забрани тази ФУНКЦИЯ на андроидъ [smilie7]

Автор: BOZO   
Дата:   13-12-12 20:14

Huawei MediaPad 10 FHD изглежда доста интересно като характеристики и визия... и не е ограничен като епълските продукти. IPS дисплей, мощен процесор, яка батерия... интересно само на каква цена ще дойде в БГ...

https://photo-forum.net/static/forum/2012-12/lgji3349.JPG

Публикацията е редактирана (13-12-12 20:17)

Автор: a26   
Дата:   14-12-12 14:12

Ако искаш по-отворена система и що годе хубав екран - според мен - transformer-a на Asus - http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_TF101/ - поне дисплея е с IPS матрица...

Автор: vinse   
Дата:   14-12-12 14:17

Само за гледане на снимки - ипад-некой-си (кой ще да е)
А Ако искаш да гледаш и да свършиш някаква работя - Galaxy Note 10.1 - има приложения за редактиране на изображенията, но не очаквай някакви фантазии като на десктоп машина.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.