Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: georgi969   
Дата:   13-11-12 21:10

Защо....


Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: georgi969   
Дата:   13-11-12 21:11

...ми залепва рибата за скарата?
Рибата е чернокоп и половината остана по скарата. С паламуда беше същото.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: steeens   
Дата:   13-11-12 21:11

Скумрията е добра за скара? Щото е мазна.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: steeens   
Дата:   13-11-12 21:12

не си намазал скарата с каквото трябва.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: shtukov   
Дата:   13-11-12 21:13

С морската не съм наясно много-много.. Да каже Краси.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: ALEX_Z   
Дата:   13-11-12 21:14

С мазните рибки няма такъв проблем.Стига да ги изчакаш достатъчно,така че като я подбутнеш , да се премества цялата.Сухите си искат помощ-мариноване и престояване с мазнина.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: emovla   
Дата:   13-11-12 21:14

мажеш рибата или още по-лесно слагаш алум. фолио на скарата и омазваш него и рибата :)

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: steeens   
Дата:   13-11-12 21:15

А за каква точно скара пишеш? Електрическа или барбекю наДървен въглен?

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: Славов   
Дата:   13-11-12 21:15

Чернокоп на скара .... [cool] [cool] [cool] [cool]

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: stzz   
Дата:   13-11-12 21:18

Слаба ти е скарата-загрей я!
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: maksym   
Дата:   13-11-12 21:19

Ако не е замразена рибата [smilie8]
Тури фолио на скарата, или я намажи с каймак [smilie5]
И не дей го юрка барбекюто...
со кротце и со благо [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: ценослав   
Дата:   13-11-12 21:20

Джимееееее!!!!! Къде си бре жЕно д,ръта да дадеш акъл, щото рибата изгоре!!!![cool] [smilie8] [smilie8] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: georgi969   
Дата:   13-11-12 21:25

Електрическа тефлонова е скарата.Индикацията показва , че е нагрята . Чернокопа е намазан с олио. Две от рибетат станаха като трябва. ама другите- мъка, мъкаааа...

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: imitev   
Дата:   13-11-12 21:27

Изчакай ги да се опекат. За да се вдигне температурата ги завий с фолио...

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: georgi969   
Дата:   13-11-12 21:28

Не ги искам задушени.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: stzz   
Дата:   13-11-12 21:32

Не бързай да я обръщаш.
Когато е изпечена се отлепя сама.
[beer]

пп
тоя тефлон да не е чайнафлон?

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: n1x0n   
Дата:   13-11-12 21:33

Повечето меса залепват за скарата поради две основни причини - неправилна температура и твърде ранни опити да се местят, обръщат и т.н. Мазането, материала на скарата и т.н. не са без значение, но са вторични.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: maksym   
Дата:   13-11-12 21:35

Месцето обича въглен,
да тлее,
не да се гори...
лични впечатления...
и за рибата важи...
[beer]


Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: georgi969   
Дата:   13-11-12 21:35

чайна тефлон[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: georgi969   
Дата:   13-11-12 21:36

ама скумрията не залепва.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: steeens   
Дата:   13-11-12 21:39

Не мажи с олио, а с зехтин или свинска мас. Ако за слънчогледово олио става въпрос.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: steeens   
Дата:   13-11-12 21:41

Скумрията не залепва, защото си има собствена мазнина. И сьомгата не залепва по същата причина.

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: georgi969   
Дата:   13-11-12 21:44

бе то ако става въпрос и с лук я мажа скарата.чудно ми е защо някои станаха като по учебник , а други не. Чернокопа си е пресен.[beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: Jim__Beam   
Дата:   13-11-12 21:45


.. Щото бързаш ... [smilie7] [smilie7]

.. нямаш търпение ли , що ли .... [smilie8] [smilie8]

.. Турите рибата на скарата .... и на първата минута почвате да я ровичкате да видите кво става ..... [smilie9] [smilie9]

.. и тя като отлепне кожата един път от тялото , ного ясно че ще остане по скарата после .... [smilie7] [smilie7]
.. имах един готвач такъв .... от Плевен ..... докато не го извъртех с една ципура в муцуната .... и той така ги повдигаше през 20 секунди ..... и ги носеха на клиентите като LEGO .... [smilie7] [smilie7]

.. Според размера на рибата , но колкото и да е дребна .... в случая чернокоп , разкошна риба ..... първите две-три минути не трябва да се пипа .... за да може белтъкът в повърхностният слой да коагулира и да се втвърди .... кожата да хване коричка ...
... тогава се обръща рибата ....

.. Добре е да е студена преди да се сложи на скарата ... от хладилника .... колко е по топъл дреб - толко повече ще лепне ... [smilie7] [smilie7] [smilie7]


.. Ценооо , друг път не викай така ...... че тъкмо си пиех рикията и салатата .... [smilie21] [smilie21]

.. ам , ако ебех ..... ко праим ... [smilie9] [smilie9]


Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за скара и за риба-за разбирачи и всякакви други.
Автор: ценослав   
Дата:   13-11-12 21:48

[smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie8] [smilie2] [smilie8] [smilie8] [smilie21] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.