Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Честно на въпроса за НЛО!
Автор: stzz   
Дата:   13-11-12 15:25

Във връзка с темата-И все пак, има ли Бог?

Не знам как ще оцените следното предизвикателство но:
[cool]

Хайде сега, всеки да отговори честно на въпроса-Вярвате ли в съществуването на НЛО или извън земна цивилизация-където и да е във вселената?!?
Интересно ще ми бъде, как се разпределят Да и Не между атеисти(1) и варващи(2).

Моят отговор:

2-Не.

[smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Честно на въпроса за НЛО!
Автор: Myth   
Дата:   13-11-12 15:26

Да вярвам, след като ние съществуваме, какъв е проблема да съществува и друга? Просто разстоянията са огромни.

Автор: boink   
Дата:   13-11-12 15:29

логично е че ако вярваш в християнския, мохамеданския и тн. БОГ не би трябвало да вярваш в НЛО.

затова темата ти не е формулирана правилно.

Автор: e-mil   
Дата:   13-11-12 15:30

"...съществуването на НЛО или извън земна цивилизация"

А защо едното е равно на другото?
"Н"-то в НЛО означава "неидентифициран". След като многократно са виждани летящи обекти, които не са идентифицирани, значи има НЛО. Ама това не означава, че всички те непременно са от извънземна цивилизация.

Автор: neuromancer   
Дата:   13-11-12 15:35

Че някъде има извънземни цивилизации вярвам; в това, че разни домакини виждали извънземни, които ги отвличали за експерименти не вярвам. Освен това е-мил е прав за "неидентифицирани". Това просто значи, че който е видял НЛО-то не е знаел какво е.
Ама какво общо има това с атеизма не знам.

Автор: pif   
Дата:   13-11-12 15:49

Аз съм виждал 3 пъти НЛО. Двата пъти беше светещо и странно движещо се като не отговаряше много на законите на физиката ама беше през ноща. Единия път обаче беше черно, голямо, със странна форма и го гледах половин час. Към 8 сутринта. Ясна утрин. Вече толкова години не съм успял да намеря теория според която това нещо можеше да лети.
А за други цивилизации - не пречи да има и в слънчевата система. Космоса се оказва толкова пълен с живот, че не си представяме. Засега познанията ни клонят към минус безкрайност.

Автор: Myth   
Дата:   13-11-12 15:52

За цивилизации в слънчевата система едва ли, но че знанията ни клонят към минус безкрайност съм съгласен.

Дата:   13-11-12 16:16

Темата е с чисто статистически характер- 1 или 2, Да или Не!

ЧЕСТНИ отговори!!!

П.П.
boink, именно![smilie3]
Извинявам се ако някой съзре в отговорите си, логическо противоречие(дори и да не ги сподели)!

ред.
e-mil, така е, но НЛО може да се интерпретира и като фарма с по-висока степен на възможност.

Публикацията е редактирана (13-11-12 16:25)

Автор: dinkoff   
Дата:   13-11-12 16:19

1

Автор: mun4o   
Дата:   13-11-12 16:35

Вярвате ли в съществуването на:
1 - НЛО
Как да не вярвам, като съм виждал 7-8 пъти различни типове, които се отличават по форма(сфери(ни, пурообразни), скорост на полета, големина, цвят, формация (били са и в група), маневри (виждал съм от по-голямо тяло да излиза по-малко, което извършва самостоятелен полет, но след това се връща и съединява, влиза в голямото), разстояние - (най-близкотоо е било на неповече от 700 м), издаване на звук - (повечето са безшумни, но онова най-близкото издаваше силен звук на порене на въздуха).
На 52 съм, но първото съзнателно наблюдение ми се случи на 30,
т.е. наблюденията ми са направени за 22 години.

2 - или извън земна цивилизация-където и да е във вселената?!?
По-скоро става дума за обекти, което са свързани със земята, отколкото с някаква далечна цивилизация.

Автор: sunnyshot   
Дата:   13-11-12 17:12

Този път като e-mil [cool]

И ако сте чели Рьорих, той казва че НЛО принадлежат на земни, а не на извънземни същества [smilie5]

Автор: aquarius   
Дата:   13-11-12 17:17

"If we are alone in the Universe, it sure seems like an awful waste of space. (From the movie Contact, possibly earlier origin)" [cool] [cool] [cool] [cool] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: sunnyshot   
Дата:   13-11-12 17:19

Просто е невъзможно да сме alone...[smilie5]

Дата:   13-11-12 17:24

"логично е че ако вярваш в християнския, мохамеданския и тн. БОГ не би трябвало да вярваш в НЛО." Не виждам защо вярата в Бог (или съществуването Му) да се отразява на извънземните. Бог не отрича съществуването на извънземни, поне така си мисля.

Друг е въпроса, че има някои хора, които изпитват нужда да вярват в нещо по-висше. При комунизма Бог беше яростно отричан, затова те вярват в извънземни. Но това не пречи да съществуват (или да НЕ съществуват) едновременно.

Публикацията е редактирана (13-11-12 17:26)

Автор: Todd   
Дата:   13-11-12 17:26

https://photo-forum.net/static/forum/2012-11/gqdv4708.JPG

Оня ден бяха кацнали на поляната ама не дават да им снимам лицата ...

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: n1x0n   
Дата:   13-11-12 17:30

При комунизма Бог беше яростно отричан, затова те вярват в извънземни.

Ясно... кой не скача е червен, който е червен вярва в НЛО, значи който не скача - вярва в НЛО. Просто, логично и смислено! [smilie24]

Автор: tziko   
Дата:   13-11-12 17:38

Извънземен живот има, но не и на земята( то затова се казва извънземен). Едва ли някога ще се засекът две подобни форми на живот, разстояниянията са толкова големи, че няма как да се случи.

Дата:   13-11-12 17:39

https://photo-forum.net/static/forum/2012-11/cbif1486.JPG

Брачеда го кара !!!! [cool]

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   13-11-12 17:48

Еееей, ама сте царе на СПАМ-а!

[smilie5]

То и boink още в началото разкри замисълът ми.......[smilie2] ......както и да е.

Все пак въпросът е отворен и всеки може да се замисли, защо за едно са му нужни научни доказателства, а за друго не!

[beer]

Дата:   13-11-12 17:54

Е добре де, Никсъне, може и в нещо друго да вярват, освен бог и извънземни. Това са най-разпространените просто, така ми изглежда

Дата:   13-11-12 17:56

Дедо Боже се вози на чиния .... [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: Славов   
Дата:   13-11-12 18:58

Путин ли бре Тоде... [smilie11]

Автор: n1x0n   
Дата:   13-11-12 19:27

Е добре де, Никсъне, може и в нещо друго да вярват, освен бог и извънземни. Това са най-разпространените просто, така ми изглежда.

Нормално е един човек, който вярва в божества, креационизъм и геоцентричността на Вселената, да не вярва в извънземни.

Също толкова нормално е един човек, който се доверява на асторномията, еволюцията, статистиката и т.н. да смята, че е много вероятно в огромната Вселена да има и друг живот, освен този на Земята.

А сред тия хахавеляци, дето ходят да посрещат извънземните по разни стадиони, върхове и летища - има поравно и атеисти и вярващи.

Автор: boreto   
Дата:   13-11-12 19:38

Има НЛО. Когато го идентифицират, става ИЛО.
[smilie25]
Извънземни при броя звезди в Галактиката и при броя галактики във видимата Вселена не може да няма.
[smile]
Извънземни цивилизаци - също. То даже има други земни цивилизации, та там ли... Е, може би имаш предвид технологични цивилизации, ама и такива има... там...
[smile]
А богове няма...
[beer]

Автор: e-mil   
Дата:   13-11-12 22:41

А сред тия хахавеляци, дето ходят да посрещат извънземните... има поравно и атеисти и вярващи.

Тц.
Атеистите и вярващите са 2/3. Третата група са фоторепортерите, която отива да снима първите две. [smile]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.