Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Позна ли Ванга...
Автор: jeddah   
Дата:   13-11-12 14:15

Едно време бях чувал че баба Ванга казала, че "църнио щял да е последнио президент на САЩ"...

Цък

Отговори на това съобщение
 Re: Позна ли Ванга...
Автор: marchello   
Дата:   13-11-12 14:18

налучкала е [smilie18] [smilie23]

Автор: neuromancer   
Дата:   13-11-12 14:33

а дали го е казала, или някой си го е измислил впоследствие?

Автор: corrector   
Дата:   13-11-12 14:59

15 щата искат независимост

Дата:   13-11-12 15:05

Абе само на мене ли тия новинарски сайтове ми се виждат пълни боклуци? Като погледнеш другите статии отстрани:
"Куче пере и простира
Пощальон зарязва труп – взема го за украса за Хелоуин"
"Диджейка се развя по "катерица" (снимки 18+)"

Аз такъв сайт не бих погледнал втори път, камо ли да предлагам линкове.

Дата:   13-11-12 15:08

И в хартиения Стандарт днес го пише.

Дата:   13-11-12 15:10

neuromancer, нещо си нервен...
Предполагам че не визираш моят линк.
Дали е предсказала или някой впоследствие си го е измислил...няма значение ако все пак стане действителност.

Дата:   13-11-12 15:15

А, аз не казвам че не е верно, просто всички тия сайтове ми изгледат пълни глупости. Или българина е много прост и трябва да го захранват и с такива новини.

От друга страна там пише, че още не са събрали 25000 подписа, което е доста далече от "15 щата искат независимост"

Автор: e-mil   
Дата:   13-11-12 15:17

"На този етап 20 щата са поискали независимост от Вашингтон като само Тексас е събрал подписите на 25 000 души."

Тия леко са изостанали - вчера сутринта в Тексас бяха подписали 38 000 души, днес са над 60 000 в сайта на Белия дом. Ще излезе верен вицът, че когато светът свърши, тук ще разберем по-късно. [smilie5]
А "Монитор" пък са съвсем заблудени. Определението "янки" се ползва за жителите на североизточните щати. Това, че в чужбина някой нарича така всички американци, не означава, че и журналистите трябва да го правят.

Както и да е. В Тексас живеят над 25 млн души. И 200 хиляди да подпишат петицията, пак ще са по-малко от един процент от населението. Бройката в другите щати е също толкова малка. Така че заглавието "20 щата поискаха..." е съвсем невярно.

Това, че повечето били щати, в които е спечелил Ромни няма значение. Едно е да гласуваш за републиканец, съвсем друго е да искаш отделяне от Съюза. Например петицията от Южна Дакота, (където Ромни спечели с размазваща разлика от 18 процента,) в момента е подписана само от... 145 души. Което няма и 0,0002% от населението. [smilie5]

На някои места пишат, че подобни петиции имало през 2000, 2004 и 2008 година. Явно сега като има повече блогове, новината става по-популярна. Но не и по-значима.

Дата:   13-11-12 15:18

Изобщо не съм нервен, просто се зачетох по линковете, което обикновено не правя и ми стана интересно. Иначе ми е все едно дали ще се делят или обединяват.
Т.е. не визирам теб, а сайта. Наздраве [beer].

Автор: tantris   
Дата:   13-11-12 15:18

Намерих[smilie25]

Публикацията е редактирана (13-11-12 15:19)

Дата:   13-11-12 15:20

там на първия линк в първия пост е катерицата, отдясно на страницата. Ама няма интересни снимки, нищо че пише "снимки 18+"

Автор: chill   
Дата:   13-11-12 15:26

e-mil е като чука на Тор. [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: tNt   
Дата:   13-11-12 15:31

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: chill
Дата: 13-11-12 15:26

e-mil е като чука на Тор.

Абсолютно! Много ме кефи! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: ivodam   
Дата:   13-11-12 16:00

Всъщност малко хора знаят, че така наречените Съединени Американски Щати са били замислени като монархия, навремето даже официално е бил поканен намиращият се в Париж наследник на Шотландската корона Едуард Стюард Незнамсикойси номер за крал, ма той отказал. Та може пък това да е имала предвид Ванга, току-виж станали монархия щатите, и Обама се окаже последният президент. [smilie18] [smilie18]

[smilie7]

Публикацията е редактирана (13-11-12 16:01)

Автор: e-mil   
Дата:   13-11-12 16:35

Стюарт тогава е живеел във Флоренция и наистина са го поканили, ама не е било чак толкова официално. Имало е една група хора, които са обмисляли монархия, но така и не са получили мнозинство. Първо са предложили на Вашингтон, който отказва. Като знаем, че е бил масон със сериозна поддръжка, а масоните са имали различни идеи за държавното устройство, то вероятността да се пръкне нова монархия е била малка. Както е малка и сега.

* * *
Но като си говорим за предсказания, на мен ми е по-интересно предксазанието на Св. Малахия за римските папи. Той е написал един списък със загадъчни изречения преди 900 години, чиито многократни тълкувания често разпознават всеки от досегашните папи. Предпоследното изречение в списъка е "Славата на маслината", за което се твърди, че се отнася за сегашният Бенедикт XVI. Който е стар и очакваме да почине най-късно в следващите 10-15 години. Последното изречение обаче, директно назовава име - Петър Римски, който щял да пасе овцете в много скърби. Както и че градът на седемте хълма (демек Рим) щял да бъде разрушен и щял да дойде Страшният съд.

Изреченията са съвсем кратки и може би затова тълкуванията им са доста по-конкретни отколкото тези на Нострадамус, например. Интересното е, че наистина в тях могат да се разпознае една или друга характеристика на даден папа.

Дата:   13-11-12 19:06

Напротив - не си говорим за предсказанията, а какво ще стане в действителност. Ако САЩ ще се разпадат - това е сериозна новина.Може би тук ще се появят никове като Горби...бараки или обами [smilie18]

Публикацията е редактирана (13-11-12 19:15)

Автор: Пърпъла   
Дата:   13-11-12 19:37

Това че и друг казва че на времето се е говорило така, ме успокоява,че се бях почнал да се притеснявам как съм с паметта и да не съм изкукал нещо.

Аз лично помня някакъв по телевизията как каза, че баба Ванга казала че един ден САЩ щяли да имат черен президент и той щяал да е последния.
Мисля че беше по "Всяка Неделя".

Тогава си виках - майтап. Докато не взеха че избраха Обамича.

Интересното е че преди 2-3 години и един руски политолог пишеше че щатите ще се разпаднат. Ама айде той пристрастен - не може да му се вярва.

Последните години постоянно коментираме тука темата с един колега - канадец. Той е ултра-републиканец и евангелист и според тях дори за ветровете на Юпитер е виновен Обама.

Ето няколко линка от техните сайтове:

тук

тук

Обама = Горбачов. Преди година един руснак се гавреше с тях, че сега било техния ред да са разпадащ се USSA.

Ако наистина така стане - не се радвайте. Една сериозна дестабилизация ще дощеде до сериозни войни, може би и трета световна. Не вярвам да се стигне до ядрен апокалипсис, но сериозни регионални войни ще ни докарат до глад и студ по целия свят, като се прекъснат търговските пътища. Каквато фототехника сте си купили досега - това ще е долу-горе за следващите десеттина години.

Публикацията е редактирана (13-11-12 19:50)

Дата:   13-11-12 19:56

Пърпъл, приемам това което казваш...но без редакцията. Аз лично смятам че войните ще спрат. Ванга дори е предсказала обединяване на религиите.

Дата:   13-11-12 21:19

Обединение на религиите,ама след десетки (27?)години,война,в която голяма част от хората щели измрат...
Мерси.

Автор: valen_tin   
Дата:   14-11-12 08:29

Като всички други предсказания - оказва се че след като се случи някой напасва тълкуванията по събитията. На Нострадамус всичките до едно са такива. Та и това с черния президент. Като му изтече мандата, ще се окаже, че този не е бил черен ами с цвят капучино и ще чакаме някой по-черен като за последно. [smilie3]

Автор: ценослав   
Дата:   14-11-12 09:11

Бе що така развитите капиталистически страни в ЕС са разтърсени от некви стачки и митинги против високите данъци, безработицата и скъпотията?! А в САЩ хората нямат проблеми! Нито стачкуват, нито се бият с полицията, бе там май е "яка" демокроция![smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie3] [smilie21]

Автор: Orlin   
Дата:   14-11-12 09:29

Ми кажи бе Цено, кажи и ние да знаем!

Автор: raptor5   
Дата:   14-11-12 09:44

В Европа също има подобни отцепнически настроения, например в Бавария.

Дата:   14-11-12 10:00

В Европа искат самостоятелност - Баския, Каталуня, Шотландия

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.