Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 А осъзнат сън?
Автор: niavaah   
Дата:   13-11-12 01:13

На кой се е случвало. И колко пъти?
Споделете опит, интересно ми е.[thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: А осъзнат сън?
Автор: ejko   
Дата:   13-11-12 01:15

Е какво да ни се е случвало..., на нас сънуваното тяло ни "излиза" всяка вечер като в книжка на Ксендзюк, а ти ни занимаваш с битовизми[smile]

Дата:   13-11-12 01:22

ами питах за това тук

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82_%D1%81%D1%8A%D0%BD

Дата:   13-11-12 01:27

А аз ти отговорих за упражненията по осъзнато сънуване на определени племена из Мексико...

Нали си чела как започваш да се упражняваш- опитваш се да си видиш ръцете... Не знам защо...!

Според мен ти като момиче може да пробваш да си гледаш краката..., знам че жените имате някакъв афинитет към тях, понеже съм виждал поне 3000 автопортрети на женски пръсти на краката :)))

Дата:   13-11-12 01:29

аа, разбирам.
Ами аз съм правила други упражнения.. като например проверки на реалността.

Публикацията е редактирана (13-11-12 01:31)

Дата:   13-11-12 01:31

МИ супер, ще ставаш сънувач като тези на Кастанеда... Било яката работа, казват книгите:)

Дата:   13-11-12 01:34

Е, аз не искам, просто ми беше любопитно колко от форумци тук са били в това състояние.

Автор: explorer   
Дата:   13-11-12 01:54

Бях гледал някакъв туториал в ютюб. Първата стъпка било да започнеш да си водиш дневник. В момента в който се събудиш, веднага да записваш какво си сънувал, защото много бързо се забравя.

Автор: Marillion   
Дата:   13-11-12 06:32

Танче, чети тук: https://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=1545665&t=1545042

Обсъждали сме доста по въпроса.

Автор: tonitka   
Дата:   13-11-12 07:50

В повечето случаи на някакъв етап сънищата ми стават осъзнати. просто си го мога.[smile]

Автор: мара   
Дата:   13-11-12 08:38

и аз кат тонитка...а ако почна да ползвам техниките - ехеее....кой знае до кво съвършенство ще стигна ;)

Автор: tNt   
Дата:   13-11-12 12:27

лелииииииииииииииииииий! С кви надарени личнусти общувам [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: loveforever   
Дата:   13-11-12 22:21

Не знам за какви техники иде реч. Никога не съм чела подобна литература и не съм правила нещо за ми самите сънища, но от години, може би десетина на практика имам съзнателен контрол върху това което сънувам. Това е нещо като да гледам филм, който мога да режисирам както си поискам.

Хронологично за самата мен това като че ли започна паралелно с личното ми усещане за улегналост. Откакто съумях на практика да се взема в ръце и да преборя разни страхове, които са ме тормозели психически с години, като че ли от тогава съм някак по-свободна и окрилена и в сънуването.

Лично за мен това е много приятно и разтоварващо от една страна, а от друга има и полезния ефект защото човек така може да сбъдне и изживее неща, които не може в реалния живот.

Дата:   13-11-12 22:32

Аз понякога знам че сънувам и се опитвам да го променям, но не винаги имам контрол над съня си... Но това не е точно това, за което се пише в книгите... Идеята май не е да режисираш съня си, а да откриеш тялото си в съня, за да може да се движиш из него, както на яве... Оформяше се май сънувано тяло или нещо такова...
Иначе да спиш и да знаеш, че спиш всички го изпитваме в определени фази на съня, просто не всички помним после...

Автор: n1x0n   
Дата:   13-11-12 22:49

Само един път: щипах се, бих си шамари в съня - викам си "еееебаси якото! не е сън!"... и се събудих. [smilie18]

Автор: HP   
Дата:   13-11-12 22:51

не знам дали са осъзнати или не, ама тъкмо сънуваш някоя готиност и я телефона ще звънне, я някой малоумник ще се разкрещи навън и ще те събуди [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] и всичко отива по дяволите

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.