Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ по немски език
Автор: pif   
Дата:   09-11-12 00:36

Моля някой ако го разбира този език да ми преведе тези няколко изречения. Става дума за устройство което искам да купя от Ибей и продавача го е стчупил. Но така и не мога да разбера какво му е било, какво е направил продавача и какво се е случило след като го е дочупил.
Моля някой да ми го обясни по смилъл.
Гугъл не успя да ми помогне да го разбера.

Sonosite ist defekt, wird als Ersatzteil/Bastlerteil angeboten, keine Funktion, keine Ansprüche. Was ist damit los? wenn ich das wüsste, nun, es hat seinen Dienst immer brav getan, später blieb der Bildschirm schwarz, aber wenn ich den Bildschirm ganz aufklappte ging er wieder. Und so konnte ich einen Wackelkonakt des zuführenden Kabelbaumes (das sind so dünne Leitkänäle in eine sehr flache Folie eingeschweißt) feststellen. Da hab ich gedacht, das guck ich genauer an, schraub das mal auf und danach lief's aber immer noch nicht, nicht mal mehr, beim ganz steil Hochstellen-des-Bildschirmes. Ich fürchte, ich hätte meine Finger da lieber raushalten sollen... Jetzt ist sicher noch mehr kaputt, es können Schrauben oder Miniteile fehlen.

Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ по немски език
Автор: diandimov   
Дата:   09-11-12 00:40

Питай Вагнер, пардон, иводам.

Автор: Luxor   
Дата:   09-11-12 01:33

Sonosite е дефектен, предлагам го за резервни части, не работи, не приемам искове. Какво му има? Ако знаех..., винаги добре е работил, после екрана остана черен, но когато напълно му отварях дисплея, отново работеше. Установих, че кабелът на прави контакт (това са тънки каналчета, обвити в плоско фолио). Тогава реших да погледна по-внимателно, отвих винтчетата, но след това изобщо не тръгваше, дори при съвсем изправен дисплей/монитор; опасявам се, че не трябваше да пипам; сега със сигурност е по-развален, може да липсват винтчета или малки части.

Автор: Нели   
Дата:   09-11-12 01:33

Ми то и той не знае [smilie5]

Автор: CanoniO   
Дата:   09-11-12 01:35

Sonosite е дефектна, тя се предлага като резервна част / DIY част, не е функция, без претенции. Какво е толкова лошо? ако знам, сега, винаги е свършил работата почтено, а по-късно на екрана остава черен, но когато обърна отворете дисплея всичко, което той остави. И така мога да взема Wackelkonakt за доставка на окабеляването (които са толкова тънки Leitkänäle заварени в много плосък филм). Така си мислех, че изглеждам по-тясно на винта на време и след това тя все още не работи, дори не помня, когато изведнъж отива високите точки на екрана. Страхувам се, бих предпочел да запази пръстите ми от там, за да ... Сега, че е счупен, да прецака или мини липсва.

Автор: dobriman   
Дата:   09-11-12 09:31

Sonosite is defective, it is offered as a replacement part / DIY part, no function, no claims. What's so wrong? if I know, now, it has always done his job dutifully, later the screen remained black, but when I flipped open the display all he left. And so I could take a Wackelkonakt of supplying wiring harness (which are so thin Leitkänäle welded into a very flat film) find. So I thought that I look more closely at the screw on time and after that it's still not running, not even remember when, suddenly goes high points-of-screen. I'm afraid I'd rather keep my fingers out of there to ... Now sure more is broken, it can screw or mini missing.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   09-11-12 10:16

.. Sonosite е капут !
Първо си бачкаше , обаче зе да мига нещо и реших да го разглобя да му видя чарколяците .... и мамицата му эбах ...
И сега го продавам , понеже нищо не става от него , та белким некой друг се преебе ...
Винтчетата ги разпилях на килима , жената , нината мама минала с прахосмукачката и ги глътнала .... та не чакай да ги получиш ..
След като му наместих дисплея с 3 килограмовия чук , ептен спря да свети и да мига !
Повредата е съвсем малка ... ти нали си българин - ще си го оправиш лесно ...
Шайзе , хич не си мисли че ще можеш да ми го върнеш после ..... male ass fuck einmal ...

Дата:   09-11-12 11:15

Много благодаря на Луксор за хубавия превод и на Джима за прекрасното визуализиране. Май ще го купувам.

Автор: ivodam   
Дата:   09-11-12 11:20

pif: Обади ми се, ако искаш, да ти го прочета едно към едно, мързи ме да пиша :)

0888233004

[smilie7]

Дата:   09-11-12 11:44

Иводам благодаря. Разбрах, че е спряло, тоя го е отворил, тръгнало е за малко ама го е дочупил и след неговата намеса е спряло окончателно. Това ми стига. Щом не е трошил по чиповете е оправимо. Най много нов дисплей и кабел.

Автор: niavaah   
Дата:   09-11-12 12:08

джим бийм, евала!!! Ти направи най-добрия превод[smilie24]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.