Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9     всички  напред  последна
 Правото ми на отговор относно клипа на група ТЕ
Автор: CyberGene   
Дата:   07-11-12 23:08

...

Отговори на това съобщение
 Re: Правото ми на отговор относно клипа на група ТЕ
Дата:   07-11-12 23:09

Понеже се коментира моето мнение в затоврената от Бони тема, включително от Ясен Велчев, а аз нямах време да вляза във форума, за да отговоря, смятам, че имам право все пак да дам и моето мнение, защото освен моето донякъде грубо мнение към музиката им, имаше и някакви груби нападки към мен.

Първо искам да пейстна личното съобщение, което пратих на Ясен преди малко:

Здрасти - да се възползвам все пак от правото си на отговор, защото темата е заключена от Бони. Да, един и същ човек съм CyberGene в двата форума. Това, което написах тук е малко остро, мога да си представя как си го приел, вероятно и аз бих се афектирал от такова мнение. Може би ако знаех, че ще го прочетеш лично, бих се изразил малко по-сдържано, макар да кажа същото. Бих искал да се извиня, но както се знае - казана дума хвърлен камък, затова ще се опитам да го кажа кратко, ясно и без емоции: теб като музикант не съм те коментирал. Уважавам те много, учил съм се от теб, слушал съм записите ти с Акага, дори съм транскрибирал твои сола, които и сега мога да изсвиря по памет. Харесваха ми нещата, които правехте с Любо в ТЕ. Гласът на Преслава обаче не ми се вписва в такъв тип музика. Не искам повече да коментирам, защото знам, че това е половинката ти в живота, обичате се и при това положение изобщо не съм в позицията да казвам каквото и да е, особено груби критики, каквито вече направих и съжалявам за което. Ако някой критикува моята жена, независимо дали би имал право, аз също ще се обидя, няма как. Мнението ми не беше хейтърско обаче. Беше честно, но изказано по много груб начин. Извинявам се за грубостта. Не мога да се извиня обаче за личното ми мнение, което остава същото. Много би ми се искало да те чуя отново в по-некомерсиални стилове, в инструменталите като от албумите на Акага. Желая ти успех с група ТЕ и изобщо в музиката :) Без никакви лоши чувства към теб като музикант.

-----------------------------

Сега относно някои нападки към мен. Няма никакво значени аз дали съм музикант или фотограф. Аз изказвам личното си мнение и отношение. Конкретно репликата за това, че Преслава е жена на Ясен изобщо не беше с цел да разпространявам жълти клюки, а както вече някои се досетиха, беше с идеята да подксажа, че в група ТЕ едва ли някога ще чуем друг вокал. Аз съм свирил в група, в която лидерът започна да излиза с певицата и знам за какво говоря.

По отношение на поп-фолка, не съм коментирал изобщо външния вид на Преслава. Коментирах начинът на пеене, който според мен включва, макар и леки, орнаменти, които се ползват от поп-фолк певиците. Не познавам Преслава и не съм знаел, че тя ненавижда чалгата. Коментарът ми изобщо не е бил преднамерен с цел да я засегне. В крайна сметка като фен на някоя група, в която се случва промяна, имам право да изразя мнение и да го аргументирам. Да, може би е било малко по-грубо от нормалното, но не е било лъжа. Защо трябва да си крива душата? Нима нямам право да кажа, че музиката на групата вече не ми допада, откакто е дошъл новият вокал? Нима нямам право да кажа защо точно гласът не ми харесва? Нима нямам право да изразя съжалението си, че вероятно повече няма да чуем стария вокал на групата?

Защо в България всичко се приема само черно и бяло? Значи или трябва да кажа на Ясен, че ми е любим музикант и никога никаква критика да не изкажа, или "ето що за особа съм". Критиката никога не е била лошо нещо и в България освен да се научим на малко повече позитивизъм, няма да е зле да се научим и да поемаме критика.

Извинявам се на всички засегнати, мнението ми беше грубовато. Но честно.

Автор: boni   
Дата:   07-11-12 23:18

ОК, чудесно е, отговори.
Темата, която пуснах аз беше за друго, просто за един клип сниман с апарат, не за това в коя група кой как пее и за кого се жени, защото все пак това е Фото Форум. Както и да е.
Натакък карайте на лични.
Ще те помоля да затвориш темата си, защото в случая няма общо с тематиката на сайта.

Публикацията е редактирана (07-11-12 23:22)

Дата:   07-11-12 23:24

В такъв случай може да преместиш темата в клуба, не обичам да затварям теми. Толкова много нефотографски неща са се коментирали в тоя форум, дори тук, не виждам защо трябва да затворим точно тая тема и отново да има някой, който иска да каже нещо по темата. Затварянето на тема означава цензуририране на темата. Аз смятам, че не трябва да се цензурират теми, а само отделни мнения, които нарушават установените правила. Затова държа темата да остане отворена и ако смяташ, че не е добре това да става в този форум, тогава я премести в клуба - за там не мисля да е проблем да остане отворена?

Дата:   07-11-12 23:28

В момента се опитваш да продължиш моя тема, която аз съм решил, че не желая да бъде продължавана. Също така дискутирате неща, които са за лична кореспонденция.
Учтиво те моля да не правиш продължения по моята тема.
Благодаря.

Дата:   07-11-12 23:34

Не съм съгласен, че правя продължение на твоя тема, защото твоята беше за клипа, докато в момента се коментира музика, както и критикуването ѝ. Затвори темата ми, нямам проблем с това. Аз отказвам да го направя сам - против принципите ми е.

Публикацията е редактирана (07-11-12 23:38)

Автор: next_time   
Дата:   07-11-12 23:38

Ееееее ...... те сеа стана дебела работата
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   07-11-12 23:39

А, няма да я затварям, твоя си е темата. Както искаш. Само помолих. Ще я преместя в клуба, защото няма нищо общо с тематикта на основния форум.

Публикацията е редактирана (07-11-12 23:40)

Автор: asahi   
Дата:   07-11-12 23:46

Сори, Бони, клипът не ми харесва. Единственото, което ме впечатли, бяха фаровете на автомобилите, минаващи в дефокуса. Тя и песента не ме грабна, та може нехаресването да е комплексно.

Дата:   07-11-12 23:49

Понеже Бони не желае повече да се продължава неговата тема - тази за клипа, ще ви помоля да пишете по новата тема - за музиката и за критиката (в частност за група ТЕ и вокалите им, както и принципно - за музикалната критика, групите в България и т.н.). Не пишете тук повече за клипа, ако обичате [beer]

Автор: Dumbledore   
Дата:   07-11-12 23:54

А за какво става въпрос, дайте линк

Автор: asahi   
Дата:   07-11-12 23:59

Инструменталният проект Те го свързвам с много силния концерт на Джон Лорд в Пловдив. Беше сериозен връх за тях [smilie24]

Дата:   08-11-12 00:02

Не знаех, че са имали инструментален проект, сега ще потърся нещо повече за това. Наистина спрях да ги слушам след като смениха вокала.

Автор: saxon   
Дата:   08-11-12 00:05

Аз не се сещам да са сменили вокала. Любо си започна солова кариера и групата дълго време беше без вокал. Преслава дойде поне 1 година след като Любо напусна.
Гледах ги вчера, много хубаво звучаха в акустичните версии и Преслава пя много хубаво

Дата:   08-11-12 00:09

http://www.youtube.com/watch?v=UOwYhwmdW00

За това ли става дума?

Автор: ejko   
Дата:   08-11-12 00:10

Cyber-е, знаеш ли какво е рокела...:)))
Е това си направил..., а сега замазваш[smilie18] [beer]

Публикацията е редактирана (08-11-12 00:17)

Дата:   08-11-12 00:11

Dumbledore, не, за една друга песен и клип!

Публикацията е редактирана (08-11-12 00:11)

Дата:   08-11-12 00:11

Не съм следил в детайли какво се е случвало зад кулисите. Само си спомням, че в един момент имаха албуми с Любо, след това започнах да ги виждам по телевизии и в нета с Преслава Пейчева. Няма ги и басиста и барабаниста, а те си бяха доста добри музиканти. От оригиналния състав е само Ясен. Не ми допада това, което правят напоследък. Въпрос на вкус.

Дата:   08-11-12 00:14

Добре де, дайте линк, кво се стискате. Аз помислих, че е другата Преслава :)

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   08-11-12 00:15

За това става дума Dumbledore

http://www.youtube.com/watch?v=EnKqZPmV5aE

Сайбъре, относно пеенето, Преслава не знам защо но не ми е антипатична в новото амплоа. И поне не се пробват с някакъв лигав тийн вървежен комерс.

Автор: turntablism   

линк

Не знам какво е роукела [smilie8] Знам за рокуела - Кен Рокуел [smilie5] Та какво е роукела?

Иначе Ясен ми се обиди, защото в музикантския форум преди време го бях похвалил, че ми е любим музикант, но понеже сега критикувах певицата (и вече негова половинка в живота), ми се обиди. Това беше грубо от моя страна. Ако знаех, че чете, нямаше да го направя. Грозно е, че си го признавам, ама да си сложат ръка на сърцето тези от вас, които не се съобразяват при критика очи в очи и когато човекът ще се обиди...

Дата:   08-11-12 00:17

рокела е..., поправих се...

Дата:   08-11-12 00:19

Аха, ясно, сега го намерих в нета кво значи. Малко така се получи, кво да правиш... Рано или късно стават и такива неща [smilie9]

Дата:   08-11-12 00:20

Та "рокела" е когато направиш нещо ей такова впечатляващо, ама си се изложил с него...[smilie18]
Та и ти така...:)))
Ама не се връзвай..., то даже музикантите май обичат да не харесват жените им..., това сигурно ги кара да се чувстват като Джон Ленън...[smilie18]

Кофтито е че сега този от ТЕ ще си мисли, че си двулично копеленце, ама ние си те знаем, че си наше момче и напълно те подкрепяме в този труден момент. Аз например много често се излагам като кифладжия и да ти кажа, че се свиква[smile]

Публикацията е редактирана (08-11-12 00:23)

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.