Автор: Jim__Beam
Дата: 05-11-12 14:59
.. Тодоре , това ми замяза на аз дето щях да купувам лятото оня Шевролет Блейзър .......
.. на снимките - светулка ..... боя , моя ... изпънат .. гуми рогачки .... абе да си ебе мамата ....
.. само кумулатор требало , щото не бил каран отдавна ...
.. Отивам аз с един приятел , направо да го взимам .... и пича да върне мойта кола ....
... Мълииии , като го видехме ...... ебати гробището , ебати разпоретината .....
.. отсекъде ударен , разпукан от офроуд ..... от боята бяха останали едни огромни чимове от кит с дебелина сантиметър на места ....
.. гумите с грайфер ала Ф1 ..... едвам се крепеше ...
.. Както и да е отишли сме , пък и си го бях навил на пръста да го купувам ....
.. турихме акумолатор - запали ....
.. моя човек , той монтьор , вика - Братле , ми то го няма компресора на климатика !!
- Ми , понеже спукахме радиатора в едно дере и аз го свалих компресора ...
- Викам - пише ел.пакет , музика дебела , аларма ...
.. Ми , те стъклата не работят , затова съм сложил отверки .... музиката я продадох да не я откраднат .... алармата ... има , ама отдавна не бачка ....
.. моя човек - Що е заварявана стойката на алтернатора ...
- Ми , щото шайбите нямат съосие и къса стойката чат-пат ...
.. пише кожен салон - ДОБЪР ...
- Ми той беше супер , ама кучето го изеде ...
Гумите ??? .....
.. Аааа , ония рошавите гуми не съм казвал , че вървят с джипа ... ... тия са за смяна , да ...
.. викам - Пич , аз си търсех неква здрава джипка да си ходя за риба там дето буса не влиза , щото нямам двойно ....
.. и той - Ми , то и Блейзъра няма 4х4 ...... щото му свалихме раздатката и полуоските на предния мост ... ама може да се намери цял мост комплект , знам къде има един ударен джип за части ...
.. Та така ....... не го купих ....
|
|