Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Разград-София-Разград. 19-20.11. KREATOR!!!
Автор: riddick   
Дата:   02-11-12 23:49

Извън ентусиазма ми да споделя, че се очертава да си пътувам сам до София и обратно. Принципно не ми е проблем, обаче нямам нищо против да запълня празните места с метал- или фото- фенове [cool]

Имайте предвид, че избор на музиката няма да има - саундрака ще е ограничен до KREATOR, MORBID ANGEL и NILE [cool] [cool] [cool] [smilie5]

И така. Записвания тук или на ЛС. Няма ограничения дали ще сте в двете, или само в едната посока [beer]

Рендорджинито (Клио) е обслужено, проверено и онзи ден му сложих зимните гуми[smitten] Ще карам със 70-80, щото отивам за кеф, а не за работа, и няма да бързам[smilie7]

Идеята ми е да съм в Сф около обяд, за да можем да се видим и [beer] с познати, приятели и който още иска[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Разград-София-Разград. 19-20.11. KREATOR!!!
Автор: ejko   
Дата:   02-11-12 23:53

С тоя death и thrash не знам кой ще се вози и ще изпитва кеф да се движи със 70! Пробвай 80-90, поне да вдигнеш на 5-та [smilie18] [beer]

Дата:   02-11-12 23:56

А, не! Въпроса е принципен - колкото по-бавно карам, толкова повече ще ги слушам[cool] Със 70 може и аз да не издържа, ама не се знае[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ejko   
Дата:   03-11-12 00:02

на мен ми се е случвало да почна умишлено да бавня заради музиката, в интерес на истината...

Автор: ценослав   
Дата:   03-11-12 21:28

Градски, здрасти! Нищо че живея във Видин и съм обиколил цялата България. Пъпа ми е форлен в Разград, щото съм роден там. Нищо че от три годишен не съм виждал този хубав град.[cool] [cool] [cool] [beer] [beer] [beer]

Дата:   04-11-12 21:12

Е, тук работим да го направим още по хубав[beer] [beer] [beer]

Автор: realnoncho   
Дата:   04-11-12 21:18

Ква яка оферта - здрава музика и спокойно пътуване [beer]

Трябва тези дни да си взема и аз билет [smilie25]

П.П. Абе след една Каварна установих, че не е много яко часове докато пътуваш да слушаш същата музика която и после на концерта [smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.