Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Юлиан Константинов - тоя някой чувал ли го е като певец?
Автор: GenaDP   
Дата:   04-11-12 00:34

[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Юлиан Константинов - тоя някой чувал ли го е като певец?
Дата:   04-11-12 00:37

Не че съм специалист по оперното пеене, ама тоя сефте го чух в някакво ТВ състезание. Сетне се оказа, че бил велик оперен певец, новият Гяуров и прочее суперлативи. Ама нещо не мога да намеря ни един негов запис, нито някакво инфо в нет-а за многобройните му участия в най-престижните опери по света...

Та някой нещо да знае за тоя?

Автор: vanquished   
Дата:   04-11-12 00:52

Юлиан беше голям певец ,но бързо се издуха . Брат е на Пламен Константинов ,който пък го издуха покрай НДСВ.

Юлиан

Дата:   04-11-12 01:09

Бе в тая туба има само някакви калпави записи, повечето от родни участия... Де са от Скалата и Метрополитън?

Автор: vanquished   
Дата:   04-11-12 01:24

Пял е там ,повярвай ми .

Автор: bleki1   
Дата:   04-11-12 10:32

Този ми е адски дразнещ. Когато пусна телевизора-все е там по разни шоута.

Дата:   04-11-12 12:19

Бе сигурно е пял. Но има голяма разлика м/у 1-2 спектакъла като заместващ и изпълнител от основния състав със звезден статус. За Хворостовски и Нетребко мога да намеря достатъчно писано из нета, а нашето светило май само от ТВ шоута го знаят...

Автор: attempt   
Дата:   04-11-12 12:31

Тук 95% от подвизаващите се по телевизиите са известни с това, че са... известни [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Bumerang   
Дата:   04-11-12 14:01

Ами известен е само на роднините си[smilie7]

Автор: milenpi   
Дата:   04-11-12 16:10

Ааа, известен е с битката с наш 'фотограф от форума' дето му счупил розовите очила за 1лв.:))А той му пипал чистачките, щото паркирал кофти на тротоар.
Тук имаше една тема..[smilie7]

Автор: exo99   
Дата:   04-11-12 16:11

То пък вие всички сте едни известни. [smile]

Половината даже не са минавали покрай МиланскатаСкала или покрай Ковънт гардън.
Човекът е пял в тях / даже и да е по заместване /.

И на мен ми е странно защо е спрял да пее - все пак в тези оперни театри няма да поканят певец без качества.

Занимавките му в разни телевизионни шоу програми не му носят доход колкото участието му само в един спектакъл, а и предполагам не го удовлетворяват.

Не го разбирам защо е зарязал кариерата на певец.

Публикацията е редактирана (04-11-12 16:56)

Автор: elrisha   
Дата:   04-11-12 16:26

Ами той човека си го каза защо - решил е да обърне внимание на семейството си и да се съсредоточи върху него,вместо да пътува нон-стоп и да не вижда жена си с месеци. Плюс това има и малко дете.

Колкото до скандала с онова "журналистче"..и аз да заваря,че някъв ми чекне чистачките, и аз ще го ошамаря. Каквото повикало - такова се обадило!

Автор: promis   
Дата:   04-11-12 16:41

Хич не ми дреме за тоя, да прави каквото си иска. Само да не паркира като селска пръчка и да пречи на останалите. Или поне да се извини, а не да налита на бой. Дано детето му стане по-възпитано от него.

Дата:   04-11-12 17:17

Когато се извини очилаткото дето е кривил чистачките,вероятно ще се извини и Юлиан :)
Ако си паркирал неправилно има органи,на които може да се подаде сигнал и да дойдат да съставят акт, но друго си е да се направиш на "мъж",ама като ти отпорят два шамара да ревнеш като жена и да викаш с пълно гърло "Моля другарко,тоя е грубиян ,простак и ме удари,моля накажете го!" Смех!

Дата:   04-11-12 17:23

Да, и ако си хванал някой да ти чупи чистачките, също има органи, които да сигнализираш. А не да раздаваш шамари. Пълен селянин е тоя.

Дата:   04-11-12 17:26

Промис, интересно ми е как би реагирал ТИ ЛИЧНО,ако взимайки детето от градина,вървиш си към колата и видиш некъв олигофрен как ти троши чистачките?! Дали няма да се затичаш и да реагираш светкавично ,или ще спреш,ще помислиш,пък ще извадиш телефона и с равен глас ще се обадиш на 112 . Хайде да не си говорим глупости,а![smilie5]

Дата:   04-11-12 17:31

АЗ ЛИЧНО няма да паркирам на забранено, затова ми е трудно да си представя как някой ей така без причина ще ми вдигне чистачките. И стига с това "трошене" - журналистчето само му ги е вдигнало, а Юлиянчо се нахвърля с шамарите пред погледа на детето. Ебаси бащата. Какво го защитаваш тоя бе [smilie5]

Дата:   04-11-12 17:35

Ама кой ти каза ,че "само му ги е вдигнал", той ли,или го чете в пресата?[smilie5]
Ти имаш ли идея пред колко детски градини и училища има определени зони за паркиране? На 100 % ли си убеден,че никога няма да спреш,дори и на бирзо, на забранена зона?

Цялата тая история и негативизъм към Юлиан Константинов толкова ми смърди на бгкомплексарщина,че няма на къде повече! Не може друг мъж да е по-висок,по-красив,по-успял и по-мъжествен..просто няма начин! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: analgina   
Дата:   04-11-12 17:40

Права си, никой не може да е по-висок, по-красив, по-успял и по-мъжествен от Юлиян. И моите впечатления са такива.

Дата:   04-11-12 17:54

Аха, значи сега пък нямало зони за паркиране. Щото на ултра-заетите родители им е толкова скъпоценно времето, че не могат да паркират на 200-300 метра и да повървят 5 минути, а трябва точно на входа да спрат. Майната им на правилата, нали любящият баща е спрял за бързо. А това че другите хора трябва да слизат на платното, за да ти заобиколят колата, и да излагат на риск собствените си деца - какво ти пука? Нали никой не е по-висок, по-красив, по-успял и по-мъжествен от Юлиян!

Дата:   04-11-12 17:56

Абе що не казвате, че тоя бил във ВИП Брадър бе [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Жалко че са го изгонили, точно там му е мястото!

Дата:   04-11-12 17:57

Странното е ,че не мрънкате по всички родители дето паркират така,а само Юлиан пречел..разбираш ли! Хахаха!

Дата:   04-11-12 18:06

Напротив, това за всички се отнася. Ако има родители тук - да четат и да помислят малко какви примери дават на децата си (особено това с шамарите). Карал съм се с такива любящи майки и татковци. И без това улицата е тясна, наспряли са една редица коли, и най-нагло почват да спират на втора редица. При положение, че само да кривнеш в съседната улица и веднага можеш да паркираш без да пречиш. Манталитет ли, що ли?

Автор: georgi969   
Дата:   04-11-12 18:38

Тоя ми прилича на комплексар, който с агресия си избива комплексите. Ако индивиди като него, и другата паплач във "ВИП брадър" ( е , има и свестни ,ама са малко) са ни виповете-жална ни майка.

Дата:   04-11-12 19:00

На мен пък ми прилича на човек с принципи,които си ги отстоява. Явно всеки вижда това, което му харесва.[smilie5]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.