Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 преселване на таралеж
Автор: egoucm   
Дата:   03-11-12 23:12

Намерихме едно таралежче до блока ни в Mладост. Прибрахме го за да не го сгази кола и утре ще го пуснем.
Въпрос - хубаво ли ще е за него да го пуснем в някоя гора, за да е далече от града, или ще му е мъчно и трудно да се справи на ново място?

Естествено иска ни се да го задържим, че е много сладък, но не знам никакви рецепти с таралеж, а и се водим вегетариянци [smilie21] [beer] Май не стават за домашни любимци?

Отговори на това съобщение
 Re: преселване на таралеж
Автор: ценослав   
Дата:   03-11-12 23:14

Значи ежковците спят зимен сън! пускай бързо в отдалечено място, за да има време да си намери укритие, да навие около себе си сухи листа, треволяк и да заспива. [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   03-11-12 23:16

.. Дай ми го .... моля тееее .... [smile] [smile]

.. найш как искам пак да си имам ежче .... [smilie8]

И аз съм в Младост ... [smilie3]

Дата:   03-11-12 23:17

Да и това го броих в сметките - не става да му се радваме няколко седмици / месеца, че трябва да зимува.

Дата:   03-11-12 23:19

Джиме, приятелката ми ме моли по същия начин [smilie18] ама ѝ викам, че само ще го мъчим у нас. Как ли ще реагира, ако ѝ откажа да го гледаме ние, но го дам на някой друг [smilie21] [smilie25]

Автор: chill   
Дата:   03-11-12 23:22

ejko, казвай как се процедира! [smilie18]

Автор: ejko   
Дата:   03-11-12 23:27

аз мога да говоря само от мое име, но според мен го дай на приятелката си, тя да се погрижи [smilie18]

Автор: C41   
Дата:   03-11-12 23:28

Дай му малко кисело мляко и гледай какво става. След втората супена лъжица започва да изкарва толкова, колкото вкарва.[smilie5][smilie18]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   03-11-12 23:30

.. бе аз съм отгледал 6-7 таралежковци ..... хрупаха вечер между краката на клиентите в кръчмата .... [smilie5] [smilie5]

.. Ако решиш , обади ми се .... ще си го гледам вкъщи сега .... [smilie3] [smilie3]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   03-11-12 23:32

pitaй, ксизора, мисля че той имаше опит [smilie18]

Автор: ejko   
Дата:   04-11-12 01:32

ксизора имаше страшен опит, държеше го в леген и виртуално се оплакваше, че миирише[smilie18]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   04-11-12 02:37

Ситуирай го некъде у Борисовата. Само ще се оправи. Лятно време кат се окучим, сиреч употребим повече бира и помръкнем у заветната градина, се пускат десантни части от тоя ми ти вид. И ше се зазими и мацка мое си намери.[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.