Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Къде сте закъсвали:)
Автор: falcon   
Дата:   01-11-12 22:19

Вчера закъсах на границата в Трънско, винкела се лизна по едни влажни шумаци под наклон и се озова на 5м от камъка на който пише РБ[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Тъкмо си мислех, че ще прекара зимата там докато намеря някой да го измъкне в тая пустош и един патрул пешаци от гранична полиция минават и се смеят. Оказаха се здрави момчета, да са живи и здрави, бутаха 20м нагоре по баира но не се предадоха[cool]

Разкажете вашите преживявания[beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Къде сте закъсвали:)
Автор: мара   
Дата:   01-11-12 22:21

на кръговото на четвърти километър - няколкло пъти - един път ми свърши бензика, друг път счупих полуоска [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: imitev   
Дата:   01-11-12 22:23

Днес зад блока.... Разхлабила се / не съм я стегнал достатъчно минусовата клема на аццто... Таблото стана дискотека... 5 мин гледах много тъпо :-)

Дата:   01-11-12 22:28

https://photo-forum.net/static/forum/2012-11/nxjb9318.JPG
http://www.picvalley.net/u/2291/1569954368492476171351801657Ohm5VCSIW5183FObp8p8.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2012-11/dfzz5818.JPG
http://www.picvalley.net/u/1698/203636755217147612741351801702oLj4lJuLMN6h36Scrwr9.JPG

[smilie18] [smilie18]

Автор: burnmaster   
Дата:   01-11-12 22:29

От Видин към Лом ...по сред нощ....на дълги светлини.....180 кила мъжко диво прасе се забива тичайки с голяма скорост в левия ми калник.
Колата се повдига на две точила.....върви извесно време така ,и за щастие отново си пада на точилата а не на таван.
Щетите по предницата бяха като след силен удар в дърво.
Е там закъсах
Прасето потичало още 20 тина метра и умрело в канафката.
След аутопсията[smilie18]причината за смъртта се оказа счупен прешлен на шията.[beer]

Дата:   01-11-12 22:30

А това с липсата на газ или бензин редовен номер[smilie5]

Автор: marconi   
Дата:   01-11-12 22:31

в хотела преди няколко уикенда...свършиха ми презервативите [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   01-11-12 22:32

Като млад шофьор закъсвах повече.

Най-тъпото беше, кога с една мома форсирахме Старата река до Казанлък с колата на баща ми. Едно, че се прибрахме мокри и пеша, ми на другия ден виках баджанака, на момата на сестра и мъжът, да ме вади. После мих с маркуча кал и жаби.

Автор: SLR   
Дата:   01-11-12 22:34

Между две хасковски села навръх Коледа[smilie8]
Единствения не пиещ от всичките ни познати на познати дойде и ни прибра от София в 23.00 на 25.12, и то с чисто ново БМВ 5 М Пауър , при положение че не се познавахме.

Беше доста сюрреалистично преживяване[smilie8]

[beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: Adno   
Дата:   01-11-12 22:37

Закъсвал съм къде ли не [smilie18]

Публикацията е редактирана (01-11-12 22:37)

Автор: Antonio_V   

На Владая в новогодишната нощ при посрещането на милениума, един тир застана напреки на пътя в една забележителна снежна буря. Докато се изтеглим стана 02.00 ч...

Автор: chill   

Преди 7-8г. на брега на яз.Искър, беше валяло дъжд, черен път, много лизгав, аз с една астричка модел 92г рекох да мина отстрани по тревичката, само дето се оказа разорана нива та затънах докато опрях в пода. После една уазка ме измъква.

Автор: kvakioh   

Миналата Коледа в София, пролетта Подбалкана, в понеделник след снимки в една канавка, но излязох сам...
Иначе съм закъсвал без карта памет на едно много специално място, където можеше да станат супер снимки...

Автор: Стоев   
Дата:   01-11-12 22:38

СЛР, случайно подариха ли ти и рибка? [ezik] [smilie5] [smilie5] [beer]

Дата:   01-11-12 22:39

Абе реките ги газих без проблем, ама мократа шума и калта са голям бич, дорде туй онуи да се усетиш и отиде по баира[smilie5]
https://photo-forum.net/static/forum/2012-11/aedz4595.JPG
http://www.picvalley.net/u/2855/14383418609970787291351802259Y5Ke7thRLZmnGmOCV81n.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2012-11/mvtg1903.JPG
http://www.picvalley.net/u/1857/141153289814693664521351802263IEbhfVh7hsBhbpOwqfD0.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2012-11/glnp1821.JPG
http://www.picvalley.net/u/2842/151169830214235589271351802278xDwsiSpIY1Wqa3FX7TFq.JPG

[smilie18] [smilie18]

Автор: HP   
Дата:   01-11-12 22:41

Отиваме за риба. Уговорката е 3 сутринта сборен пункт пред нас, товарим се на Вартбурга и газ. Да, ама към 23 часа заваля един дъжд и аз се успоких, че никъде няма да ходим. Тогава нямаше джисиеми и съответно се събуждам от звънене на пожар на вратата. Отварям, целия отряд строен и чака мен, механик водача да подкарам техниката към всичката риба, която чака да я изловим.
Тръгваме, колата натоварена като последната каруца на цигански табор. Дестинацията-река Тунджа, на около 40-50 км от Ямбол.
Пристигаме към 4и 30 сутринта, естествено свършва шосето и започва нещо подобно на блато. Минавам около 30-40 метра, варбурджинито нервно пърпори, но се справя с калта и в един момент фаровете ми изчезват под вода. Значи такава кал и тъмница, че не съм преценил правилно възможностите на техниката и дълбочината на канала, който исках да форсираме. В нормално време съм минавал от там, но не и през 80 см. вода. Спирам и следва командата "напусни машината". Другарите изскачат навън, които са отзад що годе добре, но този , който стоеше до мен, при отварянето на вратата вкара 200 литра вода вътре.
Излязох и аз, гледката -Армагедон. През това време овчар прибира овцете, вижда невероятната гледка на полупотопен червен вартбург и четирима мокри шапшала, явно се разчуства и взе да ме успокоява.
Спокойно бе момче оня ден тука един закъса и той, едва снощи го изкараха , и на тебе ще помогнем, само да съмне.
Като съмна, гледката стана още по-покъртителна, имаше буци кал на тавана чак. Дойде един чичко с един трактор, извади едни въжета и работата стана.[smilie5]

Автор: SLR   
Дата:   01-11-12 22:42

Живота е прекрасен[smilie24]

Стоев[beer]

Автор: nemchev   
Дата:   01-11-12 22:44

Не знам от къде да започна....отпед назад или отзад надпред[smilie5]
Айде нека е произволно....тръгвам от Петрич за Благоевград, някъде около 22ч. Стигам до техномаркета преди сандански и ми чезнат фаровете. Викам приятел да ми даде ток. Тръгвам и някъде към Кресна изгасна ама тотално. Кресна е между Петрич и Благоевград. Ни назад, ни напред. Пак помощ от приятел и след два часа друг негов приятел ме върна в Петрич. Нещо по динамото се оказа.
Тръгвам от Видин за Благоевград. Зареждам си газ догоре както си му е реда и малко бензинец ей така за разкош. Карам си аз, карам и се кефя и обяснявам на жената, че тая кола много се развървяла на газ. Някъде между Гинци и Костинброд....изненадаа...кюх, кюх и нема никой. Викам си...дай да обърна на бензин и да видим....трънки. И там никой. Та едни любезни хорица спряха та ме закараха до една бензиностанция, па и ме върнаха. Оказа се едно тъпо реленце за 5 кинта дето не обръщало на газ.
Отиваме с приятел да снимаме един водопад. С неговата кола. Багажника по дифолт е пълен с квото се сетиш...лебедка, въже, аба всичко си има. Стигаме на мястото и вместо да походим малко пеша в калта /беше валяло предния ден/ решихме да караме докъде има път. Нали си имаме лебедка. Стигнахме, снимахме, па решихме да си ходим. Качихме единия баир някакси и на втория зациклихме. Дай да вадим лебедкат....обаче греда. ЧОвека решил да си почисти багажника...после аз съм му звъннал и аре....та извикахме познат дето трябваше да дойде с трактор. Пак изненада...дойде друг човек ама с багер. Па и той кат се хързулна правио към нас...ама се спря на лопата и ни изтегли де....абе имам сума ти такива случки ма много за писане става и мое да стана досаден[smilie18] [smilie18]

Дата:   01-11-12 22:44

Друже [smilie24] [smilie18] [smilie18] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: neuromancer   
Дата:   01-11-12 22:53

Значи, жената бременна, в болницата, аз търся място за паркиране наблизо... Минавам, гледам цяло свободно място, бързо се напъхвам в него, оказва се че има една шахта без капак, която изобщо не съм видял както бях ошашавен и дясното колело влезе вътре.
Докато размисля какво да правя, мина една боклукчийска кола, момчетата се събраха, раз-два вдигат колата, аз давам газ и излязох...

Дата:   01-11-12 23:03

Чак пък закъсвал...
Отиваме семейно на гости на балдъзата и баджо миналата година в големият сняг и накрая в последните 250 метра в малката уличка с яко нанадолнище се направих на пич и не сложих предварително веригите за сняг, дето винаги са в багажника, та се наложи да разривам с лопата и с ръце и за място, че да мога да приклекна до гумите и да мъча да слагам вериги... 50 метра предварително щеше да е елементарно, ама като се хлъзнеш и лупнеш в пряспата - става тръпка...[smilie18] [smilie18] [smilie7]

Автор: niagara   
Дата:   01-11-12 23:07

[smilie18]

Автор: Antonio_V
Дата: 01-11-12 22:37

На Владая в новогодишната нощ при посрещането на милениума, един тир застана напреки на пътя в една забележителна снежна буря. Докато се изтеглим стана 02.00 ч...

.........

В тая буря и аз щях да карам Милениума зад тебе на пътя там, но бяхме една кола пълна догоре с празнуващи,

та докато се приготвим и сберем, маалко се забавихме, и като се набихме в колоната чакащи към Черния Кос,

можахме да обърнем и минахме през Бистрица и Сапарева Баня за Сандански.
[beer]

Първата ни кола с приятели понеже бързо се приготвили и бяха тръгнали по пътя преди нас,

са били заклещени някъде край теб,

та са празнували и те там, после обратно за София....

Публикацията е редактирана (01-11-12 23:09)

Автор: asahi   
Дата:   01-11-12 23:07

Баджо що не слезна с БТР-а да те повози?

Дата:   01-11-12 23:13

Асахи, ако някого го мързи да спре на чистото и да изходи 300метра през снега, а се забие в коловозите с колата - да си бере грижите за експеримента, особено ако има хубави вериги, дето си носи в багажника, пък не си слага, хем знае какво го чака, че не му е първица...

Автор: ivjordan   
Дата:   01-11-12 23:32

Някъде из Ямболско. Маленово май беше селото. На Петолъчката се беше обърнал някакъв камион и опашката беше до Венец, та за по-бързо - по едни черни пътища през едни безименни села, та строших картера. Елем, работеха там едни хора на бъдещата магистрала и ни дръпнаха до въпросното село. Паркираха ни прет Хоремаг-а и ние питаме: Пътна помощ, сервиз, това-онова.
След половин час чудене, един от местните се сети, че някакъв селски бил монтьор в Ямбол. Звънна му по телефона, а човека веднага се нави. Вика, само да свърша в сервиза, зимам ти картер от моргата, масло от магазина, идвам, монтирам в моя гараж и за час си готов.
Дойде човекът към пет и половина - шест, носи картери, 3 броя, че били различни, масло и почваме да разглобяваме. И, ядец! Освен картера е счупен и хобота на маслената помпа. Вече за морги е късно, очертава се спане в това село. Ама хората добри, приветливи, една баба ни предложи да спим при нея.
Но на този етап все още се мисли за ремонт на колата.
Човекът( монтьора) мисли, мисли, па се сети, че някой си в съседното село имал такава таралясница катастрофирала. Звъни му, имал въпросния чарк и ние тръгваме. То се оказа не баш съседното село, а през три села, ама като отидохме там, се оказа, че чарка го има, ама пак счупен. Ужас!
Тръгваме назад, решаваме, че ще лепим, ама трябва през Ямбол да минем за лепило. Минаваме, купуваме някакво двукомпонентно и тръгваме да сглобяваме. Междувременно обаче, катастрофа на пътя, обходен маршрут през още 3-4 села, поне сто километра навъртяхме, а вече се стъмва. В този невероятен момент на нашия монтьор му звънят, да му кажат, че в цялото село няма ток, а вече е тъмно и без ток няма как да сглобиме колата. Тъкмо стигнахме селото, тока дойде, разгеле.
Та, залепихме "хобота", сглобихме картера и готово. Счупих го в три сед обяд, сглобихме я в 00:15 на другия ден. Човекът изкара втори работен ден покрай наща кола и накрая ми поиска едни смешно пари. Дадох му двойно повече и още съжалявам, че не съм му дал тройно.
Спаси ни от нищото, помогна ни да си продължим!
Докато има такива хора, не е съвсем отписана тая държавица.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.