Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 Пуснаха алея Яворов и кръговото!
Автор: asahi   
Дата:   29-10-12 17:05

[cool] [cool] [cool]
Писна ми от Незабравка и Тинтява [smilie2]

https://photo-forum.net/static/forum/2012-10/cxlg9441.JPG
http://www.standartnews.com/files/articles2/167/167223/54db45ca37d8031c9d4552dd8d5b52a9_400x300.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: Пуснаха алея Яворов!
Автор: allx   
Дата:   29-10-12 17:06

туй в кой град?

Автор: dobriman   
Дата:   29-10-12 17:07

да живеят твойте!
а дано стане и функционална.... и може да се стигне и до интерпред... и да отпушат и канала...преди да разкопат семинарията.

..и барим таз година асфалтират някоя улица в "ливадите"!

Автор: diandimov   
Дата:   29-10-12 17:07

Къде са я пуснали?
Колко струва?

Между другото, багерите са на моста за да преценят дали е достатъчно здрав ли?

Дата:   29-10-12 17:18

Няма значение в кой град е. Важното е, че я пуснаха [cool]
Само да не се наводни.
До Интерпред имаше купчини листа по пътя, чакащи извозване. Вероятно дъждът ги е завлякал в канализацията и е направил участъка плавателен.

Автор: ejko   
Дата:   29-10-12 17:26

айде, да свършват с копането, че коварния сезон започна точно днес...

Автор: 4i4o-Joro   
Дата:   29-10-12 17:48

пуснато е директното трасе по Яворов. Няма връзка с Драган Цанков отникъде.
Па и той е затворен от хотел Москва до Евлоги Георгиев. Сега работят горе по кръговото.

Автор: Han_Solo   
Дата:   29-10-12 17:55

Точно... Понеже е затворен Драган Цанков от реката до парк хотел Москва а аз живея наблизо в момента в квартала е лудница и пълен блокаж. Доколкото прочетох ще е така до края на седмицата... и дано тези които не гледат знаците да се усетят.
Ама се надявам да е за добро, стъпка в правилната посока е, ама като гледам за сега само ще се изместят задръстванията към румънското посолство и семинарията

Автор: chill   
Дата:   29-10-12 17:58

Много добре ще стане там и като че ли бързо го построиха. [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: MOPT   
Дата:   29-10-12 17:59

Ако отпушиш едно кръстовище задръстването се измества на другото по-малко пропускливо. В случая Румънското може би може да поеме повече трафик, но Семинарията - едва ли. А по Драган Цанков стигаш на ГМ Димитров и си до там.

Автор: ivodam   
Дата:   29-10-12 18:01

chill: Бързо... обещаваха да стане до август-септември... явно като каже нещо Бойковата администрация, умножи го по две...

[smilie7]

Дата:   29-10-12 18:03

Средната пропускателна способност е обратно пропорционалнa на броя на светофарите.

Задръствания ще се образуват по-трудно.

Автор: ejko   
Дата:   29-10-12 18:13

MOPT, прав си, но не всички кръстовища са еднакво натоварени и водят до едни и същи места...! Кръстовищата са на кръст, защото се разклоняват, може и да се задръстят следващите две но в по-малка степен...

Автор: Vinsent   
Дата:   29-10-12 19:56

Преди години, като реагирах отрицателно за затворени улици, мои контрагенти-чужденци казаха: радвай се да се строи! [smile]

Автор: CyberGene   
Дата:   29-10-12 20:31

Абе оставка на Бат Бойко, кметицата и всички министри!

Дата:   31-10-12 16:25

Може да се каже, че задръстванията в дъгата от Цариградско към алеята Яворов нагоре вече са отживелица. Направих си експеримент - от влизането в тунела под Цариградско до светофара на Семинарията карах с 60км/ч без да имам повод да намалявам. Можеше и с повече, но все пак сме в града. Имам подозрението, че катаджиите със камерите ще се появят и по този доста бърз маршрут.

Автор: n1x0n   
Дата:   31-10-12 18:42

задръстванията в дъгата от Цариградско към алеята Яворов нагоре вече са отживелица

И аз бях приятно изненадан... докато се оказа, че просто са спряли трафика и в двете посоки между ТВ кулата и руското посолство и оттам идва това разреждане. Като го пуснат - пак ще се задръсти, не се притеснявай.

Автор: JazzMaster   
Дата:   31-10-12 19:13

Хеви метъл!
На мен ми звучи като носталгичното(?) "пуснаха бананите". Може би аналогията е търсена умишлено, но и да не е - успешна е.

Дата:   31-10-12 21:31

Абе тази сутрин от моста Чавдар до Семинарията не спрях на нито един светофар. И на това отгоре минавах все на зелено! [smilie24] [smilie18]

Автор: Стефан   
Дата:   31-10-12 22:07

А аз като реших вчера да пробвам пуснатия участък и да отида за ул.Тинтява малко заобиколно от там и по Симеоновско-Габровски, покрай басейна Диана се нахендрих на най-зверското задръстване което е бивало там, хем помня преди години сериозните задръствания по Симеоновско шосе при Семинарията. Хайде завоя от Яворов към Симеоновско шосе си е труден, като има повече коли си откарваш доста светофари, ама да не може да се завие при гара Пионер щото целия булевард е блокиран от Семинарията до там и нагоре, такова чудо чак не е бивало. И единственото обяснение което ни хрумна беше спрения Драган Цанков, но някакси не е достатъчно, така и не разбрах какво беше туй чудо.[smilie8] Днес явно не е имало такива ефекти като ви гледам еуфоричните изказвания [smile]

Дата:   31-10-12 22:17

При такива случайни опити можеш да хванеш няколко тапи. Пътувам редовно по тези маршрути, вкл. Тинтява и Дианабад и съм им хванал някои зависимости. Не е от Др.Цанков проблема. Понякога някой по-делечен ремонт променя посоката на големи автомобилни потоци и те се задръстват на иначе безобидни места.

Дата:   31-10-12 22:40

Асахи, и без случайни опити мога да ти кажа как е - нали вече споменах че живея в района и ги гледам задръстванията всеки божи ден. Закономерността в повечето случаи е, че ако има задръстване сутринта между 8 и 10 вечер е по-свободно защото хората са се отказали да минават или обратното. Случва се обаче и един ден цял ден в по-натоварените часове да е почти свободно, а на следващия да е плътна тапа. Откакто е ремонта не съм видял да е свободно два поредни дни... задръстено обаче да, явно хората не вярват на това което се случва и решават да пробват. А всичко това идва от липсата на толерантност и гьонсуратщината на българския шофьор - примерно по ул. Незабравка всичко е заради левия завой след тунела посока хотел Москва и обратния завой пред външно министерство. На светофара при Интерпред също съм се нагледал на изпълнения, по Симеоновско шосе също е пълно с циркаджилъци предизвикани от липса на толерантност по пътя и желание да си вземеш предимството на всяка цена... да не продължавам че ще трябва да напиша роман.
Ще ми се налага да ги гледам ежедневно тия изпълнения още месец май-май... така както гледам графика, уж щеше да е готово по-рано ако не бъркам.

Дата:   31-10-12 23:16

Края на ноември.
В конфликтните места, които посочи, съм наблюдавал редовни прояви на толерантност и колегиалност.

Автор: Стоев   
Дата:   31-10-12 23:47

Някой да спомене и за ремонта на бул. Бъкстон...... [smilie2]

Дата:   01-11-12 09:16

asahi написа:

> Края на ноември.
> В конфликтните места, които
> посочи, съм наблюдавал редовни
> прояви на толерантност и
> колегиалност.
-------------------------

Асахи, то ако нямаше толерантнтност нямаше да мръднат в задръстването поне час-два или докато не дойде кат да ги раздвижи... но идиотите преобладават.
А за срока - аз доколкото си спомням и чета пишеше 6 месеца, а е започнато началото на април.

Стоев за другите ремонти да не започваме че ще стане не роман, а болшая советская енциклопедия [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.