Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Криминализиране на изхвърлянето на кисело зеле в канализацията
Автор: CyberGene   
Дата:   27-10-12 20:00

[smilie9]

Отговори на това съобщение
 Re: Криминализиране на изхвърлянето на кисело зеле в канализацията
Автор: slivenski   
Дата:   27-10-12 20:00

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: marchello   
Дата:   27-10-12 20:01

[smilie18]

Дата:   27-10-12 20:02

Заглавието казва достатъчно, няма кво да коментирам... [smilie23] Уж затворен комплекс, не беше много евтино, все млади хора, правилник за това и онова, месечни такси... Ама пак се намират цървули, дето изхвърлят кисело зеле в канализацията. Требе вече да се върне и смъртното наказание [smilie24]

Автор: C41   

Това означава, че след обилно пиуе със зеуе. Га идеш на клек бар. Значи си престъпник. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: alsash   

..темата е за пролетта на 2013...!

Автор: ценослав   
Дата:   27-10-12 20:03

Ааааа! Свикнал съм. Мойте комшии дето са с вишу образование и двамата, изхвърлят старото зеле преди та турнат новото. Ма хитро го правят - не светват стълбищното осветление на входа!!! Че миришело - ми не е от тях да ги е в главите проЗти!!![cool] [cool] [cool] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [beer]

Автор: georgi969   
Дата:   27-10-12 20:04

бе знаеш ли-някой може и до сега да си го е държал в бидона. [smilie5]

Дата:   27-10-12 20:14

Ми моето зеле в градината още не се е увило. Значи слагам го някъде средата на Ноември. Но старо зеле нямам, щото да ви светнЕм!!! Значи, бензоат за пресичане не ползвам! Просто около края на януари или средата на "мъжкия" месец, качвам с кофи това което е останало от зелто. Жената си го разфасова значи - листа за сърмички или срединки за готвене в буркани от компот. 6 минути стерилизация и цяла година, докато се турне новото зеле и вкисне си имам кисело зеле. Акъл требе за тая рАбата!!![cool] [cool] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [beer] [beer]

Автор: Vinsent   
Дата:   27-10-12 20:15

Е, де да го изфърламе по т'ва време? [smilie8]

Дата:   27-10-12 20:17

Еми трябва да се напрвят специални депа за инсинерация на кисело зеле значи.

Дата:   27-10-12 20:22

Бе направо завод за отпадъчно зИелИе си требе!!! Ба тоя Бойко кво прай незнам!!! ГЕРБ са виновни!!!!!![smilie2] [smilie2] [smilie2]

Дата:   27-10-12 20:24

Ми, оставка, нема кво? [smilie2]

Дата:   27-10-12 20:26

Ма търпението ми към него направо преля! Утре пред НС и да го сваляме заради тоя пропуск със зИелИтУ.[cool] [cool]

Готов съм аз да поема "кормилото" на държавата! Ще се жертвам кФо??!!! И аз съм бил баш полицай, а не пожарникар!!![thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Автор: didesignbg   
Дата:   27-10-12 20:53

[smilie18]
Щом им остава кисело зеле, значи не го правят както трябва.
https://photo-forum.net/static/forum/2012-10/hbuc1758.JPG
http://photo-zona.net/images/user26893/album3600/large/1289662364_ibvk7998_DSCF3226.jpg

Идва му времето [smilie5]

Автор: serjy   
Дата:   27-10-12 20:54

ооо при нас ме намирали изхвърлени в канализацията памперси, дамски превръзки, кюмура от печката, печено пиле и т.н.... а някакъв благороден кумшия от най-добри чувства си беше изсипал бидона с киселото зеле на рватата на гаража ми, за мое щастие вяля две седмици и никаква миризма не ме хвана [smilie18]

Автор: мара   
Дата:   27-10-12 21:15

чакайте да ви разкажа сега за киселото зеле на чичо ми.
та значи в една августовска неделна утрин братчеда и чичо ми фащат бидона от зелето и нежно и внимателно го понасят надолу по стълбите, за да го качат на асансьора и да го метнат у шахтата на улицата. не знам защо се процедира така...сигур щото нямат двор. та както стъпват внимателно и нежно като балерини, да земе тоя бидон да им се изплесне из ръцете и да се ливне откъм 8 и 1/2 етаж по стълбищната клетка надолу...докъдет стигне. имаше полепнаги гадни зелеви сополаци чак към мазето...
тогава 2 семейства на 7 етаж си продадоха апартаментите, но тези на 8-я не можаха. в последствие и наште (баща ми и чичо ми са близнаци и живеехме през един етаж) си продадоха апартамента в същия вход, както и много други. чичо ми не го пускат да избяга вече 10 години[smilie5] . обаче всички му носят зеле да не би пак да земе сам да си сложи[smilie5]

Автор: exo99   
Дата:   27-10-12 21:15

Автор: ценослав
Дата: 27-10-12 20:26

Ма търпението ми към него направо преля! Утре пред НС и да го сваляме заради тоя пропуск със зИелИтУ.

Готов съм аз да поема "кормилото" на държавата! Ще се жертвам кФо??!!! И аз съм бил баш полицай, а не пожарникар!!!
===========================================================

Цено,
Гледай си там комшийките и си харчи пенсийката![smile]

Само ти оставаше да влезеш в политиката и ще цъфнем и вържем.

Е, тогава наистина ще емигрирам на стари години. [smile] [beer]

Дата:   27-10-12 21:19

Хахахаха, марооооо [smilie18] Сълзи ми потекоха от смях [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: marchello   
Дата:   27-10-12 21:20

[smilie5]

ено време, гат бях малък, с един приятел майките ни ни накараха да фърлим някаква торба със старо зеле. Нас обаче ни мързеше да идем до кофата и го мушнахме в един изоставен хладилник между етажите. [smilie5]

Него после го биха голям бой, като се размириса историята. [smilie5] [smilie5] [smilie23]

Публикацията е редактирана (27-10-12 21:21)

Дата:   27-10-12 21:22

марчелуту най-смешен! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   27-10-12 21:23

Ние с един приятел имахме една фантастична мистификация, че в канализацията киселото зеле по същество е солен разтвор, сиреч физиологичен разтвор, като в същото време някоя жена ще си изхвърли превръзката в тоалетната, а младеж ще освободи напрежението под душа и така съвсем без проблем в канализациите може и някакви същества да се зараждат, люлката на живота не пита. То дето се вика в първичната супа при къде по-сложни и невероятни условия е възникнал животът на земята, та с готово ДНК ли няма да се оправи [smilie18]

Публикацията е редактирана (27-10-12 21:24)

Автор: мара   
Дата:   27-10-12 21:24

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
на един познат му откраднали колата барабар с пазара. понеже той бил серт и не пожелал да се откупи, а колата била екзотична и не могли да я развържат, зели й акумулатора и бум - в един гараж! като замирисало на умряло, съседите се усетили и викнали полиция. колата не ставала за употреба, че вътре сирене, месо и риба за цели 10-на дена за много голяма фамилия...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   27-10-12 21:25

Не, CyberGene хептен шъ мъ умори! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: georgi969   
Дата:   27-10-12 21:29

"Автор: CyberGene
Дата: 27-10-12 21:23

Ние с един приятел имахме една фантастична мистификация, че в канализацията киселото зеле по същество е солен разтвор, сиреч физиологичен разтвор, като в същото време някоя жена ще си изхвърли превръзката в тоалетната, а младеж ще освободи напрежението под душа и така съвсем без проблем в канализациите може и някакви същества да се зараждат, люлката на живота не пита. То дето се вика в първичната супа при къде по-сложни и невероятни условия е възникнал животът на земята, та с готово ДНК ли няма да се оправи "-то имаше подобен НФ роман ли беше, разказ ли беше.Май се казваше КЛОН.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.