Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Ва ти простотията в
Автор: ценослав   
Дата:   25-10-12 21:25

Ма съм обичал чалга??!!! Бе аз направо съм класик пред тия от "Биг брадър". Ма били ВИПове???!!! МалаУУУУ Цале, кой туй нЯщо??!!! Може да се дрънкаме кои са били по добри - комениститИ или дИмократитИ! Ма такава простотия като в туй предаване не е имало и под турско. Не че го гледам, ма тая вечер нещо ме хвана растройство, като гледам тия три близначки. А щом има и зрителска аудитория и е на печалба, БЕ НЯМАМ ДУМИ!!![smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Ва ти простотията в
Автор: Myth   
Дата:   25-10-12 21:27

Хахахаххахаххахахахахахаха то тия са баси бедствието аз падам от смях с тия трите, няма такова чудо.

Автор: georgi969   
Дата:   25-10-12 21:29

не може да има ТРИ близначки. Те са ТРИЗНАЧКИ.Ама с акъл за една.[smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   25-10-12 21:32

Тотъл дизастър.
Неам Нова, слава Богу [cool]

Автор: neuromancer   
Дата:   25-10-12 21:33

това вероятно е с цел като го гледа простия българин и да си каже - аз съм много добре, гледай какви по-големи простотии има

Автор: Славов   
Дата:   25-10-12 21:35

Злата ги бие всите [cool]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   25-10-12 21:35

Щом са тризначки, ако бяха две, що не са двузначки, а ние еднознаци. [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Автор: ценослав   
Дата:   25-10-12 21:40

Бе и те одъртяха и Мъзгата им пресъхна, ма се за моми се водят.[cool] [cool] [smilie21] [smilie21] [smilie8]

Автор: corrector   
Дата:   25-10-12 21:40

това вероятно е с цел като го гледа простия българин и да си каже - аз съм много добре, гледай какви по-големи простотии има

Дано е така,дано.Дано са мощни психолози и нарочно се правят на шматки...Дано.

Автор: steeens   
Дата:   25-10-12 22:17

Съм много готин, съм страшно убав, от ден на ден, все по съвършен![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie5] [cool] [cool] [cool] [beer]

Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   25-10-12 22:26

Трите клочки: много здраво са стъпили на село, покъртителна гледка качени на полога. [smilie21]

Автор: CyberGene   
Дата:   25-10-12 22:45

Ма съм обичал чалга??!!

Не че го гледам, ма...

го гледаш. Те двете неща вървят ръка за ръка.

Автор: Han_Solo   
Дата:   25-10-12 22:58

CyberGene написа:

> Ма съм обичал чалга??!!
>
> Не че го гледам, ма...
>
> го гледаш. Те двете неща вървят
> ръка за ръка.
-------------------

Я не закачай дядо Цено [smilie3] в онзи регион развлечения има малко, а и какво беше писал Хашек в Швейк....
:
Не правите хубаво, Швейк — каза фелдкуратът, — гост в къщи — бог в къщи! В старо време на големи пиршества нашите предци са били развеселявани от различни уроди. Доведете го, за да ни забавлява.
..............
явно става дума за подобни същества - които развличат хората [smilie8]

Автор: elrisha   
Дата:   25-10-12 22:59

Аз пък го гледам и не ме е срам да го кажа!
Гледам и си мисля как за пореден път ще видим,че печелившите в тая Държава са непоръбените п.тки като Къци Вапцаров, интригантите като Марияна Попова и тъпите спортисти!
Ако имаш силата да си кажеш мнението в очите и да демонстрираш характер , те изкарват "психично лабилен" или "грубиянин".

На мен лично ми писна от мижитурки !

Автор: ElBandido   
Дата:   25-10-12 23:05

ами като ти е писнало що ги гледаш ?[shtrak]

Дата:   25-10-12 23:11

Щото все се надявам да не се окажа права. Но ако останат само мижитурките със сигурност ще спра да гледам. Чак такъв мазохист не съм![smilie8]

Гледам из Интерент седнали да ми защитават Къцко..и то жени! Питам аз най-сериозно - колко от тия жени искат да имат такъв мъж да себе си?!?! Та това ще го трая точно две минути и на третото измрънкване е аут оф спейс! Колко искат за приятелка Марианка..да се прави на флегматично "добра",интересуваща се единствено от собствената си персона и говореща зад гърба?! Кой иска да контактува с Багата..та то клизмата е по-лесна?!..и т. и т.н.

Автор: jeddah   
Дата:   25-10-12 23:12

Гледайте си мачове - вече 3-ти ден има яко!

Автор: ejko   
Дата:   25-10-12 23:14

аз веднъж гледах едни се номинираха...! Всички номинираха Къси и разправяха, че е за негово добро да си ходи, защото мъжете в къщата го тормозели...
Не знам как го тормозят, че така се опитват да му спасят кожата..., сексуално ли?

Автор: Han_Solo   
Дата:   25-10-12 23:15

Оооо Къци не го мислете, преди няколко години размотавайки се из гръчко разбрах от нашенци работещи там че въпросния има имот с вила на едно много прилично местенце недалеч от Кавала.... ич не е проЗт и е голям сметкаджия доколкото съм чувал от колеги

Дата:   25-10-12 23:19

да се факат всички от тази къща. дреме ми кой какъв е кой каде имал имот хахаха

Дата:   25-10-12 23:29

Дреме ми дали има или няма имот! По-ми е болно ,че тоя иска да се завърне в ефир,въпреки ,че е известен само с простотия. Болно ми е,че е адска мижитурка, а простия народ седнал да му съчества ,че му правели "мамби" лошите мъже! Ми ще ти правят ,като нямаш характер!

Дата:   25-10-12 23:30

Аз пък чувам, че Къцката само обикалял с някакви безумни проекти продуцентите и вече като се чуе из бизнеса, че Къци има проект и почват да заключват офисите и да вдигат заплатите на секретарките...[smilie18]
А иначе за кинти все е направил нещичко, толкова години имаше баси шоу програмите, всички баби по селата го имаха за син...[smile]

Дата:   25-10-12 23:32

ежко [beer]

Дата:   25-10-12 23:34

Това е истина..., чувал съм навремето поздрав по радиото за Къци с песента "Сине, сине..." [smilie18]

Дата:   25-10-12 23:37

Къцко и преди си беше за посмешище! Не е мръднал с годините нито крачка напред! Не е доказал с нищо,че е достоен за уважение! За това и другите се държат така с него. Да не говорим,че е за да се върне на екран е готов и кофа с акита да изяде ,ако му каже БайБрадър! Той е злобно човече и хич не е за жалене, а за як шут.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.