Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 хороскоп
Автор: slav4cho   
Дата:   24-10-12 15:26

Вярвате ли на хороскопа?Аз лично не чета или слушам ежедневния хороскоп,но винаги ми е интересно да чета хороскоп-характеристика.

Отговори на това съобщение
 Re: хороскоп
Автор: bleki1   
Дата:   24-10-12 15:44

От 7-8 милиона в БГ,1/12 или средно 600 000 са зодия "Везни" като мен. Според днешния хороскоп-ще ни върви в бизнеса, шанса да спечелим от тотото е голям, всички ще сме с отлично здраве, ще имаме проблеми в семейството.
Това с четенето на хороскопа е някакво самоуспокоение за успешен ден.

Автор: ivoet   
Дата:   24-10-12 15:46

Не, ни най-малко.

Автор: elrisha   
Дата:   24-10-12 15:50

Тези дневни хороскопи се пишат от някой,който хабер и понятие си няма от Астрология. Просто се събужда,и докато си пийва първото кафе,нхвърля набързо квот му дойде.

Колкото до "хороскоп- характеристика" както го наричаш :

Според мен си има някакви общи характеристики за отделните зодии, но те са преплетени с други неща като възпитание,опит..
Хората хем са различни, хем не са чак толкова.[smilie8]

Автор: boink   
Дата:   24-10-12 15:57

зависи от източника. аз ходих един път при един човек, който прави хороскопо-анализи, незнам какво точно е това. казваш му само дата и час на появяването си. не съм сугестивна натура и само седях и слушах, исках наистина да видя дали има смисъл да вярвам в тази наука изобщо.

без майтап. или човекът можеше да чете мисли, или беше извънземен, или просто си разбираше, незнам. но миналото и настоящето бяха 1:1 с това което наистина бяха, бъдещето не ме интерсуваше (за да не ми го предопредели един вид), и дори ми съобщи някой специфични черти в характера които са си такива и той няма как да ме намести в някакъв каталог. без аз да говоря каквото и да било. подчертавам

та, аз вярвам в тази наука, но не и във масовата и форма. наистина има хора които я разбират прекалено добре за да останат хора.

Автор: tonitka   
Дата:   24-10-12 16:00

....което ми напомни, че вече сме в месеца на скорпиончетатаааа......[cool] [cool]

Автор: slav4cho   
Дата:   24-10-12 19:03

ежедневния и аз не го чета,не ми допада,но за сметка на него,обичам да чета характеристики на различните зодии и да анализирам

Автор: мара   
Дата:   24-10-12 20:18

грешните предпоставки водят го грешни изводи [smilie5]

Автор: universum   
Дата:   24-10-12 20:21

Таз тема е дъфкана и предъфкана. Не ми се търси сега.

На хороскопа дето ви го говорят по телевизора няма нужда да вярвате.

На истински индивидуален хороскоп може.

Автор: universum   
Дата:   24-10-12 20:31

Те я една дълга тема.

Автор: tutttifrutti   
Дата:   24-10-12 23:20

според характеристиките близнаците сме най-мразената зодия[smilie8] , а аз смятам, че имам супер благ характер-дето се вика,на мравката път правя [smilie5] ..та затова не им хващам за много вяра. иначе пък за положителните черти сякаш познават...[beer]

Автор: ценослав   
Дата:   24-10-12 23:24

На нас Лъвовете ич не ни пука дали ни обичат или не.[smilie8] [cool] [beer] [beer]

Автор: CyberGene   
Дата:   24-10-12 23:27

Врели-некипели.

Автор: Orlin   
Дата:   24-10-12 23:44

То в оная - дългата тема на половината мнения авторите са казали:
"Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове..."

Много ми е интересно, как положението на земята в пространството влияе върху характера и бъдещето на детето, което се ражда в даден момент. Пардон, на ВСИЧКИ, деца, които се раждат в този момент.
Да не говорим, че със съвременните медицински методи, деня на раждането можеш да го избираш в сравнително големи граници - 7-8 дена, че и повече. Поне да бяха избрали деня на зачеването...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.