Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Родната милиция ни пази...
Автор: boZo   
Дата:   24-10-12 10:48

Винаги съм се кефил на оправдаващите обстоятелства за подобни действия на служещи в 'системата'.

......

Отговори на това съобщение
 Re: Родната милиция ни пази...
Автор: asahi   
Дата:   24-10-12 10:50

Да не мислиш, че са по-различни от теб?

Дата:   24-10-12 10:51

Убеден съм asahi...

Автор: vinse   
Дата:   24-10-12 10:55

от 2 до 4 след обяд дрямката е задължителна [smilie21]

Автор: promis   
Дата:   24-10-12 11:00

Смешници. Вместо да ги накажат, човекът бил виновен. [smilie23]

Автор: pif   
Дата:   24-10-12 11:08

Навремето и аз спях на работа. На млади години на едно място ме изгониха щото съм спял на работа. Ама на друго място ми дадоха самостоятелен кабинет да мога да си подремвам. Продуктивността ми се вдигна тройно. 1 час обедна дрямка и работех не до 5 ами до 10 вечерта и то ефективно.
Ако другаря милиционер като се наспи може да хване престъпника - добре, ама неговата работа не е от най интелектуалните и основната му работа е да гледа а не да спи. Нали затова му се плаща.
Ако бях на мястото на "репресирания" фотограф щях да ги спукам от жалби до всички възможни институции които съществуват в държавата. Денонощно щях да ги преследвам с камери за да не могат да вземат 2 стотинки рушвет. Монетата винаги има 2 страни. Въпроса е дали за правилната се приема закона или "човещинката" независимо дали за подремването или за рушвета. Та нали и той си е човещинка. И другарите милиционери хранят деца.

Автор: dinkoff   
Дата:   24-10-12 11:08

Интересно от къде са взели тасовете на Астрата? Тези са от Ауди и не се продават в магазините [smile]

Автор: elrisha   
Дата:   24-10-12 11:09

Някой ги е "почерпил" едни тасове.[smilie5]

Автор: da.fo   
Дата:   24-10-12 11:13

Как може говорителката да каже:
- "Какво да кажа, той е един глупак. Един селски глупак, който се чуди какво да прави". Каза любезно Калинка Пенчева.

[smilie23] Снощи не повярвах на ушите си, че после от 22 часа отново гледах(слушах) новините.Как може говорителката да каже:
-

Дата:   24-10-12 11:13

Преди известно време, комшията под нас ни разправяше,че се наложило да стане доста рано по работа и що да види - кварталните униформени, с бележник, химикалка и фенерче, минавали кола по кола пред блока и си записвали на кой кога му свършва ГО и прегледа. Това доста озадачило комшията, но още по-изненадан останал като след няколко седмици го спрели същите за проверка и хоп - оказало се,че на предния ден му е изтекъл прегледаааа...и се започнало едно черпене...[smilie7]

Автор: voyager   
Дата:   24-10-12 11:15

Из коментарите в Dir.bg

КАЛИТКО ( нерегистриран )
24.10.2012 10:36
Благодарение на усукването около генерала Калинка се набутва като пресаташе в Дирекцията на полицията на морската столица. Брат и започва също работа в РДВР Варна.

С разклащането на позициите на генерал Веселин Петров обаче тя от негова досадна сянка го предава, изпада в истерични ругатни против него и се прилепва към заместника му Димитър Димитров, който по-късно оглавява ОДП- Варна.

През това време звъни под път и над път на Бойко Борисов с който легендира, че е изключително близка. Кани го да стане кръстник на детето и и кръщенето се превръща в пиар изпълнение.

По времето на управлението на ГЕРБ получава апартамент от Областна управа Варна в лицето на Данчо Симеонов след намесата на шефовете на ГЕРБ Варна.

Въпреки че като служител на МВР би трябвало да е деполитизирана тя е в непрекъснат контакт с партайгеносетата на ГЕРБ Варна, а отскоро се изживява и като довереник на новия шеф на ГЕРБ Варна Иван Портних.

Автор: gorbi   
Дата:   24-10-12 11:16

говорителката на ОДП Варна голяма сладурана... [smilie18] [smilie18]

Автор: vladihg   
Дата:   24-10-12 11:17

"Спящите" вече били нащрек - непрекъснато преследвали фотографа и го глобявали няколко пъти примерно щото си хвърлял боклука по пантофи в казана за смет без да си носи личната карта. Одеве по радиото го интервюираха.[smilie10]

Автор: Ivo55   
Дата:   24-10-12 11:17

Ако фотографът пък не спретне едно дело срещу тази „говорителка„,би обезсмислил фотото си!

Автор: nastradin2   
Дата:   24-10-12 11:18

Тази некадърна, бивша поръчкова журналистка Калинка...[smilie9] [smilie9] [smilie9]
Добре, че брат й е високопоставен служител в ДАНС, та я направиха преди години говорител на РДВР...Иначе, чеп за зеле на става...Ама ще си изкара пенсийка първа категория, след някоя друга годинка...от нашите парички - на селските глупаци...[smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   24-10-12 11:21

Яко е, репресивен реваншизъм, 'системата' си отмъщава, понеже са ги хванали в нарушение със снимков материал...
Излиза, че вместо да работят те дебнат човека и го щавят с актове и глоби.
А подобни квалификации от говорителката веднага трябва да напишат заповедта и за дисциплинарно уволнение. Но в някоя друга държава.

Автор: valdo   
Дата:   24-10-12 11:23

В нашата цялото управление страда от калинков синдром [smilie18]

Автор: gorbi   
Дата:   24-10-12 11:24

nastradin2 - надявам се си криеш IPто с някакви защити, защото иначе трябва си лягаш вече с личната карта под възглавницата да не те глобят докато спиш... [smilie18] [smilie18]
А глобата е - нежно преживяване с Калинка... [smitten]

Автор: sirkhann   
Дата:   24-10-12 11:28

За съжаление, след многократно сблъскване с абсурдността на "държавната машина", реших да се абстрахирам от олигофренията, която иначе застрашава да погълне останалите, дръзнали да я посочат с пръст. Там си трябва по-радикални и масови мерки за преструктуриране, иначе ще си переш пешкира като стой та гледай.

Автор: Ivo55   
Дата:   24-10-12 11:42

Интересно - в много (уж)по-комунистическа Русия, законът позволява на шофьора да снима с камера всяко спиране от милиционер, да НЕ му дава шофьорската си книжка - само да я покаже през стъклото, да не слиза от автомобила....Тук мога ли да направя всичко това? Т.е. - законът дава ли ми тези права?[smilie10]

P.S. В Нета е пълно с клипчета на тази тема, та затова си питам.

Дата:   24-10-12 11:45

Тук ако не се надупиш или ако не приклекнеш до колата на милиционерите, просто не се вписваш в картинката.[smilie5]

Автор: harvester_vn   
Дата:   24-10-12 11:46

цитат:
"Тя (Калинка Пенчева) обясни, че инструкцията за патрулната дейност позволява на полицаите да правят 30-минутна почивка на всеки 12 часа и те могат да използват това време, както намерят за добре."

Абе, на тия полицаи колко часа им е смяната?

Публикацията е редактирана (24-10-12 11:47)

Автор: exo99   
Дата:   24-10-12 13:47

Сега ако тази простакеса не си загуби работата, значи наистина сме шибана държава.

Изумен съм - това е говорителка на ОД на МВР Варна???

То наистина във Варна има всякакви дебили / да ме прощават колегите от там/, но това надминава всякакви граници.

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: arakiss   
Дата:   24-10-12 13:54

"Селският глупак" праща на съд говорителя на полицията във Варна

не е виновна калинка....
вмирисва се от главата...
не знам как е навътре в провинцията, но по морето се нароиха едни гербаджии чиновници, бедна ви е фантазията [smilie23]

Публикацията е редактирана (24-10-12 13:55)

Автор: exo99   
Дата:   24-10-12 14:01

Тази ако е от Герб, жална им майка.

Тази ще му разгони избирателите на Бат Бойко.

Ако Борисов държи на служба подобен човек, жалко и за магистралите и за метрото.

Щото двама-трима подобни екземпляра прецакват и малкото хубаво, направено от правителството.

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.