Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 iPad Mini
Автор: mujimasa   
Дата:   21-10-12 23:28

...и отново сте вие!...

Отговори на това съобщение
 Re: iPad Mini
Автор: Krassy   
Дата:   21-10-12 23:32

Какво е това?

Дата:   21-10-12 23:34

...Краси, имаш 2 дена за да разбереш...[smilie3]

Дата:   21-10-12 23:50

Не следя епълските щуротии...

Когато нещо излезе, чакам известно време да мине еуфорията, да се излаят зависливите помияри, да се нарадват маниаците... и после поглеждам Продукта и решавам дали ще ми е потребен [beer]

Автор: chill   
Дата:   22-10-12 00:05

И един мармот ....

... ти завива Продукта с родиев станиол.

[smilie25]

Дата:   22-10-12 00:09

Не позна... и ти като бате Сахи ХАЛЮЦИНИРАШ [smilie18]

Дата:   22-10-12 00:18

...Краси, накратко - около 8 инча, най-вероятно 16:9, а не 4:3(промяна,която не одобрявам!) и цена - около 600-700 лв....

Автор: asahi   
Дата:   22-10-12 00:19

Краси, по-прецизно с догадките, моля.

Дата:   22-10-12 00:21

По прецизно от това - накъде?

Големи сте фантазьори [smilie18]

А по темата, че да не спамим - ами не знам, не мисля, че на този етап нещо с такъв размер би ми било полезно.

Ако се отвори нужда - ще си купя, знам, че ще е добре реализиран продукт [beer]

Автор: diandimov   
Дата:   22-10-12 04:22

Начи дойде време да копират Ноут?

А телефония ще има ли, или само дъсчица за рязане на сирене ще е?

Автор: chipsy   
Дата:   22-10-12 05:02

Това не мога да преценя за чий го пускат, същата глупост като 7 инчовите таблети - нито е телефон, нито е таблет. Така и този Айпад мини - нито Аипад, нито Айфон.

Автор: Todorov   
Дата:   22-10-12 07:46

Рано е за тази тема...

Автор: vinse   
Дата:   22-10-12 10:13

Гуруто, да се свети името му и да пребъде ифона му, беше казал, че 7" таблет никуму не е нужен. Сега епъл правят точно 7" таблет [smilie21] Маркетинга на Кук определено не му се отдава толкова колкото на Стив. Преди години до колкото се сещам епъл имаха много продукти в ценовата си листа и бяха тръгнали към фалит. После Стив дойде и реши да заложи на екскузивността и намали многократно продуктите, за това по негово време имаше един ифон, един ипад и т.н. - за да са престижни тия дето ги носят [smilie5] Сега в момента Кук почва да буха отново по много продукти в ценовата листа - сега нов ипад, чува се и нещо за някакъв междинен ифон. С други думи - епъл ще стват като самсунг - ще предлагат голям избор от устройства, за всеки вкус, което не е лошо [cool] остава да бъдат и на някаква прилична цена с андроид вътре и може и да успеят да излъжат хората да ги купуват [smilie21]

Автор: tantris   
Дата:   22-10-12 10:23

Уау! Ето това се казва иновация!

Дата:   22-10-12 10:27

Винс, ем че това не е таблет...
Таблетите са 10 инча и нагоре. Това ще е профилирано за други цели и с друго име най вероятно.
Много бързате да плюете всички... ганьовци [smilie7]

Дата:   22-10-12 10:40

Аз не плюя, точно обратното - започвам да харесвам политиката на епъл за предоставяне на по-голям избор от продукти. Това, което все още не ми харесва и никога няма да ми харесва е затворената им система и куцата OS. Когато ги сменят или поне подобрят може и да ми вземат парите [smilie7]

Автор: Vinsent   
Дата:   22-10-12 10:50

Преди време, когато Apple представиха първия таблет, тук някой отвори критична тема. За съжаление не мога да я намеря, а и той не си признава... [smilie25]
Та тогава, моя коментар беше кратък: не подценявайте маркетинговата стратегия на Apple. [smile]

Сега обаче, без Стиф Джопс, започвам да имам съмнения относно правилността на взетите решения. [smilie2]
Дано не съм прав, защото марките - икони не са безкрайно много!

Дата:   22-10-12 11:03

Абе критичната тема относно ипада си е била баш на място. Толкова години след като беше представен аз продължавам да твърдя, че това е мега куцо устройство с адски орязана функционалност, за да бъде възможно най-мобилно или иначе казано - играчка (мнението ми важи с пълна сила за всякаквите видове таблети).
Приемам го от гледна точка на това, че е някаква уволюция на преносимите машини, която след няколко години ще доведе до създаването на някакво много по-добро и функционално устройство [smilie7] .

Публикацията е редактирана (22-10-12 11:05)

Автор: asahi   
Дата:   22-10-12 11:10

Абе халюцинирате бе.

Дата:   22-10-12 11:11

Имаш право на мнение, което бих уважавал, ако си обективен и към хората [smilie7]

Моя айпад си е избил цената и като функционалност, и като за удоволствие... а и виждам как на близо 100% замества домашният компютър. Жена ми, децата, това, за което са ползвали мощно ПС, сега ползват айпада.
Дори да е ограничен, за тях не е, защото явно не правят такива неща, каквито ти.
Значи за нас, у дома и за моята работа айпада си е точно на мястото.

За теб... има асус, самсунг и т.н.
Хепи?

Автор: ivodam   
Дата:   22-10-12 11:22

Еми Краси, явно вкъщи не играете на истински неща, като Мас Ефект, Асасин Крийд, и т.н. [smilie3]

[smilie7]

Дата:   22-10-12 11:30

По принцип у дома не играем... това го правим навън [smilie7]

П.П. малката напоследък е луднала по баскетбола... а събота караха кънки на лед до припадък [beer]

Автор: chill   
Дата:   22-10-12 11:33

Аз па играя и навън и у дома.

Сигурно се забавлявам по-добре и повече от 99% от децата.

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   22-10-12 11:37

Почти няма жена, която да оценява компютрите, за тях те са средство за проверка на поща, влизане във фейсбук и разговори по скайп - напълно нормално е пада да им върши същата работа като всеки един компютър, просто защото те не използват дори и 1/1000 от потенциала на компютъра [smilie7].

Дата:   22-10-12 11:47

С това оправдаваш само себе си и не доказваш, че айпада е ненужен за всеки [smilie7]

Всъщност освен за тези неща, жена ми го ползва, както и аз и децата за още доста други неща.
На него стриймвам и гледаме ТВ и новини, когато не сме в дневната, може да сме и някъде другаде, например в Мъглиж...
Също така с него щерка ми си настройва китарата, има си доста добър туул за това.
Отделно в много удобен справочник в кухнята, не само ние, а и мои познати го ползват докато готвят, до теб с рецепти и клипчета... страшно удобно е!

Отделно редовно се ползва при учене от децата и жената, когато им помага, на бюрото заедно с учебниците.
Ползваме го и за мултимедиен плеар, видео и качествена музика към усилвателя.

Определено говориш като човек, който няма пад, а и да има... не знае какво да го прави [smilie7]

Има още няколко дреболии, за които се ползва, но за тях не мисля да говоря от лични съображения [smilie7]

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.