Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 нова тема ...
Автор: TODD   
Дата:   20-10-12 20:08

https://photo-forum.net/static/forum/2012-10/lwxe5786.JPG
https://photo-forum.net/static/site_pics/165/1350742531_Untitled-11.jpg
автор ludmila7

Някой знае ли тези колелета за какво са ???? Текстолитови са !!!

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

И още нещо - търся компресор за въздух от Ифа - със щека .Не с централно мазане .

Почерпката е от мен [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: нова тема ...
Автор: jeddah   
Дата:   20-10-12 20:13

Ако са текстолитови - Москвич 407 - ангренаж

Публикацията е редактирана (20-10-12 20:14)

Дата:   20-10-12 20:16

408 [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

[smilie5]

Дата:   20-10-12 20:20

Брях - начи не са ги сменили на по новият модел...щот след 407 беше 403...и чак тогава 408

Публикацията е редактирана (20-10-12 20:23)

Автор: ценослав   
Дата:   20-10-12 20:31

Те заради тия текстолитови колелета продатох стария "Москвич"408, щото някакъв механик си остави ръцете и скъсах по ред три разпределителни вала. А картер на тоя модел двигатели занаЙш ли как се слага че да не теча. Дейва ония коркокови уплътнения. не че мразя тая марка, бяха танкове!!! Ба бръкне ли наш майстор в двигателя пиши го бегал.[cool] [cool] [cool] Има да гиш търсим тия коли правени от трофейни немски каски![cool] [cool] [beer] [beer]

Дата:   20-10-12 20:38

Знам - тече винаги. може и да не сменяш масло, щот винаги се долива[beer]

Автор: Славов   
Дата:   20-10-12 20:40

Пак трябва да се сменя, щото изгаря само хубавото от маслото, батака остава....

[beer]

Дата:   20-10-12 20:45

Чак на 412 сложиха нормален мотор - краденото BMW 1500...ама там имаше други перипетии - първите модели работеха добре само с 96 октана

Автор: baraba   
Дата:   20-10-12 20:46

и аз мисля че колелетата са от москивч
за компресора , по добре иди си купи нов.. по 200лв са.. и си имат гаранция.. ползвал съм един без масло дето са.. със съхи бутала.. тефлонови май бяха.. да ти кажа година и половина си работеше без проблем сухия и аз един ден като работеше реших леееекичко да го смажа хахаха... и докато работеше му пръснах от оня самзка WD40 и тои задра.. гаранционне беше и ми го смениха ама зорлем го насрах.. така, бях го купил от магазин мерто.. сле дтова ми го откраднаха.. двоволен бях.. лек че и си го носех дето ми трябва.. ама ти си знаеш..

Дата:   20-10-12 20:48

Славов, ако доливаш под 10 % от общото количество - характеристиките не се променят. Ако долееш повече от 10% може да позадръсти филтри - това е принципа.

Автор: agop4o   
Дата:   20-10-12 20:49

с тия колелета навремето къв го ядох.да вземе да попадне едно в склада с един зъб в повече/най вероятно някакво пробно щото беше със същия модул същия диаметър но с един зъб повече и така не разбрахме как е произведено/.правя центровка паля мотора изгасва и няма палене.проверка белезите не съвпадат.айде на ново центровка и същия цирк.докато го разбера отиде ми деня .да е.а и блядовете[smilie18] [smilie18]

Автор: marchello   
Дата:   20-10-12 20:55

[smilie18]

Дата:   20-10-12 21:10

Аз лично не виждам нищо смешно - просто времената бяха такива. Най-мощното Порше беше 115 кс, събота и неделя жените ни гониха да си правим колите, докато те си изчистят и изперат, колите дори...се гресираха. Сега определено нещата са по различни, но доста надценени...поне финансово.

Автор: Славов   
Дата:   20-10-12 21:17

Така е, на моя москвич с един приятел му сменяхме съединителя, сам си ковях феродото на спирачките, а масло в сервиз да се сменя беше немислимо.....

[smile]

Автор: ludmila7   
Дата:   20-10-12 21:55

Каква е ползата от някои снимки...:)))

Автор: falcon   
Дата:   20-10-12 22:06

Имах кухненски робот с такива..така че снимките са подвеждащи[smilie6]

Дата:   20-10-12 22:26

Имал съм такъв осмак с текстолитови колела . Нямаше друга кола да пали толкова лесно при всякакви минусови температури ....

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

за компресора , по добре иди си купи нов.. по 200лв са.. и си имат гаранция.. ползвал съм един без масло дето са.. със съхи бутала.. тефлонови май бяха.. да ти кажа година и половина си работеше без проблем сухия и аз един ден като работеше реших леееекичко да го смажа хахаха...

Тия компресори са пълен ташак [smilie23] Ифовият с маслото ще надживее 1000 такива дори да боядисваш коли всеки ден с него !!!

Ама са кът вече ифите ... [smilie2] ама на някой може още да им се намира някъде .

[cool]

Автор: asahi   
Дата:   20-10-12 23:30

В двигателя на ЗАЗ-ката имаше един балансен вал и се въртеше с такива колелета.
Картинка

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.