Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 photo-zona.net предстоящо спиране
Автор: ROM   
Дата:   16-10-12 15:44

Предполагам сте разбрали, че photo-zona.net ще е активна до края на 2012 г. и след това ще бъде закрита. В тази връзка искам да попитам дали имате информация как мога да си изтегля автоматично снимките от там, за да си ги прехвърля на друг сайт. Една по една ми е ясно как става [smile] Търсих някаква опция за сваляне на албум или много снимки наведнъж но не открих. Ако някой се е преборил с това ще съм му благодарен ако сподели. Или ако админите прочетат тази тема да добавят такава опция.

Отговори на това съобщение
 Re: photo-zona.net предстоящо спиране
Автор: neuromancer   
Дата:   16-10-12 16:13

Доколкото разбрах, щели да я интегрират тук, т.е. няма да има нужда да ги теглиш. Разбира се може и да не стане.
Нямаш ли ги локално? Аз не бих затрил снимка, която ми трябва, а седи само на някакъв сайт, който не се знае дали няма да угасне внезапно.

Автор: Krassy   
Дата:   16-10-12 16:16

Защо не ползвате ДРОПБОКС?

Можете да се регистрирате безплатно и е толкова удобно и функционално, най-вече...

Ако ми поискате линк, аз може да ви пратя покана, като по този начин ще ми направите услуга като ми увеличите квотата, която ползвам. За което ще черпя... не, че използвам повече от 10-15% от сегашната, но въпроса е принципен, а и ми е гот да черпя [beer]

Дата:   16-10-12 16:19

Имам ги разбира се [smile] но само на външен диск който ползвам за архив и не ми се рови да ги търся. А снимките са от едни мероприятия и съм дал линкове на хората, за да имат достъп до тях. Аз разбрах, че тотално го спират този сайт и за това попитах. Ако няма начин в крайна сметка ще ги извадя от диска [smile] Макар, че ми се искаше направо от зоната да ги прехвърля в пикасата например.

Автор: ogimag   
Дата:   16-10-12 16:19

е, кой се дърпа от едно голямо уиски [smilie5]

Дата:   16-10-12 16:25

Krassy, ако дропбокс ми издърпа снимките по албуми от зоната съм там, пък и щом ще почерпиш [beer]

А относно зоната това е съобщението от което разбрах, че ще спре да съществува:

Услугата по качването ще се поддържа 31.05.2012 г. и след това ще бъде преустановена. Сайтът ще бъде поддържан до 31.12.2012 г.

Публикацията е редактирана (16-10-12 16:28)

Автор: sir_sky   
Дата:   16-10-12 17:07

Krassy[smilie24]
В дропбокс е истината за безплатен сървър, и който не го е разбрал има да се мъчи със зони и т.н. [shtrak]

Автор: neuromancer   
Дата:   16-10-12 17:13

много силно се съмнявам, че някой ще пише специално код за теглене накуп, при положение че се спира поддръжката. А да очакваш дропбокс да ти ги изтегли по албуми от никому неизвестен сайт също няма смисъл.

Дата:   16-10-12 17:17

Нищо по удобно от дропбокса не съм виждал досега...

С ТОЗИ линк може да се регистрирате и да увеличите моето пространство.
След това може да публикувате Ваш линк, на който други да се регистрират и да помогнат на вас...

[beer]

Автор: promis   
Дата:   16-10-12 17:20

Ама и на дропбокс свършва мястото, рано или късно. Пикаса е добре, безплатна е, неограничен брой снимки (стига да са по-малки от 2048 пиксела по дългата страна), и няма да я затворят.

Дата:   16-10-12 17:28

Пикасата е чудесен вариант за галерия, само дето няма тази синхронизация, която имат облаците...
Дропбокса го ползвам успешно отдавна и ми синхронизира макбука, домашният ПС, айфона... и няколко други компютъра, които имат само отделно дефинирани директории за синхрон...

Автор: IvoZafirov   
Дата:   16-10-12 17:32

Какво е дропбокс? Я ме открехнете, че и аз се дразня, че не мога да поствам снимки по темите заради зоната (понеже нямам никакви регистрации по никакви други сайтове)

Дата:   16-10-12 18:01

Ами ще се опитам да ти обясня НАБЪРЗО...

НЕ Е нужно да ползваш ФТП или да се правиш на хакер, да се логваш, акаунти, пароли, нищо просто!
За да публикуваш снимка някъде е ДОСТАТЪЧНО да си я копираш в определена директория на твоя ПС!

От там насетне дропбокса автоматично я синхронизира с Н на брой устройства - които кажеш! И в интернет, в ТВОЕТО пространство!

После за да я споделиш - отиваш в твоята директория, на ТВОЯ компютър - десен бутон - копи пъблик линк! и готово!

Фасулско е...
Аз бях си направил камерата на айфона каквото снима и да си мята в облака, когато и както реши, все ми е тая... страхотно удобство [beer]

Дата:   16-10-12 18:03

Отделно като снимам някой мацка или нещо някъде... и като обработя снимките, правя си директория във ФОТОС някъде, копирам там снимките, десен бутон - споделяне на галерия и ГОТОВО :) Давам линка на мацките и те доволни [smilie18]

Дата:   16-10-12 18:04

ЕТО ТАКА например дадох на Горби снимките от раждането [beer]

Автор: crazyman   
Дата:   16-10-12 18:22

Който желае може да се регистрира в Dropbox и от "моя" линк

Автор: Orlin   
Дата:   16-10-12 18:30

Само да добавя, че Дропбокса поддържа ПЪЛНА история на промените по файловете, включително пази и изтритите (не съм проверявал колко време назад).

Ползвах го за един екселски файл, който променях непрекъснато и в един момент без да искам го записах повреден. Отидох в страницата на акаунта ми и там имах възможност да възстановя една от предните 40 (четиридесет) версии, подредени чинно по дати и часове.

Автор: Chipsy   
Дата:   16-10-12 18:46

Dropbox са супер [smilie24]
Най-готиното е, че с някои модели телефони на Самсунг получаваш безплатни 50Гб в ДропБокс [cool] [cool] [cool]

Автор: riddick   
Дата:   16-10-12 18:47

Краси, подшушни как да ти увелича квотата[smilie7]

[beer]

Ред: Видях как[cool] Малко късно, ама на време :)

Публикацията е редактирана (16-10-12 18:51)

Автор: sir_sky   
Дата:   16-10-12 19:23

Моят дропбокс от покани и екстри вече е 20ГБ безплатен акаунт! [smilie24]

Дата:   16-10-12 19:26

Няма проблеми, моята квота е 9 гигабайта, която ми стига предостатъчно.

Новорегистриралите се да пуснат линк, на който нови да се регистрират, така и така ще се регистрират, поне да си помогнем взаимно.
Има и други начини за увеличаване на квотата, като споделяне, инсталиране на друго устройство и т.н.

А това с версиите е ГОЛЯМА екстра... изтрити, променени файлове... нещо като ТАЙМ МАШИНАТА на епъл е... връщаш назад определени неща.

А и като интерфейс са много приятни и лесни.

Мобилните приложения също кефят [smilie24]

Малко като рекламен агент без заплата го ударих, но съвсем искренно ме кефят дропбокса... почти всеки ден го ползвам [beer]

Дата:   16-10-12 19:44

С линка на Горби ме убеди [smile]
Ще ти увелича квотата с още малко.
А на пикасата безплатното място е само 1ГБ.

Дата:   16-10-12 19:48

После пусни твой линк да ти се увеличи мястото... че стартираш с 3 или 5... забравих...

Автор: ценослав   
Дата:   16-10-12 19:51

Е кЪ тъй ще закриват зоната??!!!! Веднага гражданско неподчинение!!! Я съм си заредил за бамване и кфо прийм???!!! Свободата на словото нещо беше на мода?![smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie8] [smilie8] [smilie21] [smilie21] [beer]

Дата:   16-10-12 19:55

С дропбокса най лесно си прехвърлям информация, снимки и др. неща от айфона на компютъра, въпреки, че има други, по цивилизовани начини... с дропбокса е най-мързелешката [smilie18]

П.П.
Забравих да спомена, че с дропбокса вече си пращам файлове по бизнес и други услуги.
Само давам линка на хората да си изтеглят файла за цветоотделяне, печат, билборд и т.н.
Снимки на клиенти също - Send link as SMS [smilie18]

Такива неща като DOXS или как беше за ъплоад на големи файлове... не ползвам

Публикацията е редактирана (16-10-12 19:57)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.