Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дали съм убил един, двама или трима въобще не ми дреме. Аз с това си вадя хляба!
Автор: CanoniO   
Дата:   15-10-12 23:33

[smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Дали съм убил един, двама или трима въобще не ми дреме. Аз с това си вадя хляба!
Дата:   15-10-12 23:34

http://dnes.dir.bg/news/stojan-stojanov-nedjalko-dimitrov--momata-deloto-graniti-12204611?nt=4

Re: Дали съм убил един, двама или трима въобще не ми дреме. Аз с това си вадя хляба!
Дата:   15-10-12 23:36

Ако бях на 29-30 макс, направо си отивах още утре.

Имам предложения от 3 континента и се триумя.

Публикацията е редактирана (15-10-12 23:36)

Дата:   15-10-12 23:38

Отчаянието не се лекува...
Като стана на 50, сигурнио ще се залъгвам, че ако бях на 40 щях да духна....

Автор: boni   
Дата:   15-10-12 23:40

На другите континенти викаш няма серийни и наемни убийци или такива дето стрелят в тълпата за кеф?
Тъкмо снощи даваха един такъв филм с Том Круз.

Автор: boni   
Дата:   15-10-12 23:42

Ако имаш предложение от друга планета, тогава разбирам.

Автор: Myth   
Дата:   15-10-12 23:42

В случая boni е прав. Иначе съм съгласен с теб ама...

Дата:   15-10-12 23:49

на другите континенти, тези думи ги изговаря човека със смъртна присъда, или 378 години затвор, или с доживотна без разглеждане до 2060-та....

Автор: chill   
Дата:   15-10-12 23:57

Този има доживотна в момента, поне така пише.

Автор: ivjordan   
Дата:   16-10-12 00:04

Дали пък, защото вече няма какво да губи, е уговорен да оневини някой друг, който има нещо за губене...
Виждал съм в съдебна зала осъдени на доживотен да поемат вина за престъпления, които няма как да са извършили, просто защото няма какво повече да губят. Признавам си, не знам какво печелят, не разбирам игрите на високоплатените наказателни адвокати, но това се случва. Пред очите ми човек с доживотен си призна двойно убийство, но тогава прокурорът си свърши работата и го опроверга, та истинския виновен си влезна на топло.
Не съм запознат с този случай, но май на нещо подобно намирисва.

Автор: ценослав   
Дата:   16-10-12 06:26

Малко не ми се вярва обвинението да се крепи само на "свидетелските" показания на тоя катил. Иначе, да е жив и здрав, за да може бавно да си изтърпи присъдите![smilie7]

Автор: Marillion   
Дата:   16-10-12 07:25

Захарин Захариев ще го оправи [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Изживяването да си в съдебно заседание с този съдия е неописуемо [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.