Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "Аз мога повече" - Курс по фотография - къде?
Автор: batzeto   
Дата:   12-10-12 18:04

Здравейте, колеги!

От 15-ти Октомври започва записването за ваучери за безплатно обучение по Професия, Специалност и Ключова Компетенция по Европейска Програма "Аз Мога Повече". В това число фотографията е сред възможните варианти за обучение. Има ли някой информация за местата където ще се провеждат подобни курсове и човек може да се запише по тази програма в гр.София? В сайта на бюрото по труда към настоящия момент излиза, че само някакво "Национално Сдружение Недвижими Имоти" ще провежда такова, което пък съвсем не ми вдъхва доверие, съдейки по името им и липсата на каквато и да е информация на уеб сайта им. От друга страна искам да подхвърля на хората, които се занимават с обучение и провеждане на фотогравски курсове, че те също могат да се запишат като обучаващи, което ще им осигури приход от по 700лв на човек записал се в курса, а обученията не са индивидуални, а групови! Това би означавало, че при 3 групи от по 10 човека, обучаващия може да изкара (10х700лв)х3 = 21000лв. [smilie5]

Моля дайте информация, ако имате по въпроса...или просто кадърните хора да станат учители и да ни агитират за записване при тях [smile]

Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: "Аз мога повече" - Курс по фотография - къде?
Автор: jorjuan   
Дата:   21-10-12 20:36

Здравейте,
и аз се интересувам от подобна информация.

Автор: shadow...   
Дата:   22-10-12 12:57

http://www.azmogapoveche.com/za-programata....ето ви инфо....[beer] ..но не виждам фотография

Автор: niro   
Дата:   22-10-12 17:33

Ето тук може да си проверяваш
А тук са списъците
Тези които го организирват, нямат нищо общо като преподаватели и/или институция - те са само организатори и имат необх. лиценз. Преподавателите може и да са от СУ примерно. А иначе като преподават, не се вземат чисто тия 700 лв., а ваучера се дава на организаторите, те си приспадат тяхното, плюс ток, вода, наем, апаратури и др. пособия, и от там дават и хонорар на преподавателите. [smilie3]

Автор: mitko85   
Дата:   23-10-12 14:51

Аз си подадох документи, но фотография няма.

Автор: ROM   
Дата:   23-10-12 16:18

За София има само един доставчик сертифициран по тази програма:

ЦПО към НСНИ ПРОВЕЖДА КУРС ПО ФОТОГРАФИЯ
2012-10-01
НА 10.10.2012 г. ЗАПОЧВА КУРС ПО ФОТОГРАФИЯ по процедура BG 051P0001-2.1.14 “Аз мога повече”. Обучението е безплатно с ваучери по ОП „Развитие на човешките ресурси”.

На 10.10.2012г. Центърът за професионално обучение към НСНИ стартира курс по професия „Фотограф”, специалност „Фотография” по процедура BG051P0001-2.1.14 “Аз мога повече”. Обучението е безплатно с ваучери по ОП „Развитие на човешките ресурси”.

Курсът дава възможност да се овладеят теоретичните знания, практическите умения и професионалните компетенции на творческо художествено ниво по професия „Фотограф”.

По време на обучението ще се запознаете с естетическите принципи и технологиите в съвременната фотография.

Обучението се провежда от квалифицирани специалисти с дългогодишна практика в областта на фотографията.

Успешно преминалите обучение получават документ от МОМН – Свидетелство за професионална квалификация, трета квалификационна степен.

Програмата на обучението се провежда в делничи дни: вторник и четвъртък, от 18,00 до 20,50 мин. и в събота и неделя от 9,00 до 15,30 часа.

Обучението обхваща 960 учебни часа.

Място на провеждане: гр. София, ЧПК "Омега", ул . "Стоян Заимов" 12.

Автор: starche   
Дата:   23-10-12 16:46

Здравейте:) Пише ви моята лична история с програмата "Аз мога повече" от всички ;))))) Преди година и половина случайно разбрах за курса по фотография към Национално Сдружение Недвижими Имоти от приятелка, която се занимава с имоти. Голяма гласност тогава за тази специалност нямаше. Побързахме да подадем документите си и почнахме да чакаме. След определения срок получавах информация, че молбите на повечето хора, записали се за езици или компютри са одобрени. За нашата програма нямаше резултат. Когато отидох да проверя какво се случва, се оказа, че за фотография и още няколко програми, ваучерите са спрени за неопределен период, но молбите ни важат и в мига, в който се отпуснат ваучери, ние ще научим. Е, научихме година по-късно - това лято. За съжаление сега аз не мога да се включа по ред причини, моята приятелка се отказа също. Та, ако сега подавате документите си, въоръжете се с търпение, но не се отказвайте. Желая ви успех.

Автор: e-design   
Дата:   23-10-12 23:18

ЦПО към "ДЕИЗА КОНСУЛТ" ЕООД лицензиран доставчик на услуги към МТСП организира обучения с ваучери по програма "Аз мога повече" към Агенция по заетостта за професиите "Графичен дизайн" и "Фотография".
За всички заинтересувани лица се организира информационен ден 26.10.2012г. от 18,30 часа в лекционна зала "ДЕМЕТРА" намираща се на ул. Иван Срацимир 2Б,ет.5 - 503. Допълнителна информация на телефон 0700 10 132 на цената на един градски разговор за цялата страна.

Автор: taneto22   
Дата:   24-10-12 21:39

А знаете ли,че много хора не могат да си позволят да ходят на тези курсове. Всички държавни служители, и още учителите нямат право да посещават тези курсове. ЗАЩОТО МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ДАВА ДОСТАТЪЧНО НАЧИНИ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА НА УЧИТЕЛИТЕ!!!!!! Хе, хе къде да се смея!! Имаш право, ама не...друг път и в друг живот.Защото и без това ти дават толкова голяма заплата, ча да се чудиш какво да я правиш.. а курсовете за повишаване на квалификацията са от рода на " Как да общуваме по- добре." Аууууу, много неща ще се научат от този курс, и така ще си повиша квалификацията , че не можете ме стигна.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.