Автор: batzeto
Дата: 06-10-12 20:42
Само на мен ли ми се струва, че това е поредната безсмислица, която сътвориха висшестоящите? Моето каско изтече миналата година и не възнамерявам да го подновявам, спрях да мисля астрата - 2000 година дали някой няма да я гепи, а леките почуквания и отърквания по калници и брони по софийските улици е неминуемо. Това, което не разбирам е, че нали именно заради автоджамбазите въведоха маркирането и стикерите, т.е. да ги предупредят, че автомобила е застрахован, а от застрахователните компании знаят криминалния контингент и ако посегнат на застраховано при тях возило - чупят крайници и бият много ;) Та сега с новото правило - крадците специално ще са доста объркани и ще ядат бой на лягане и на ставане, не че ми е зор за тях, но ще посягат на досега избягвани от тях автомобили, за което ще страдат собственици, които си плащат каско (и обозначителна маркировка).
И другото което в периода 2010-2012 смених две возила и двете без аларма и маркировка не правеха каско в БулИнс, та оставете стикерите, но как пък щяхме да премахнем маркировката по фарове и стъкла?
ПП: Утре ще гледам да сваля стикера, че да не ме боцнат с 50мм
Публикацията е редактирана (06-10-12 20:45)
|
|