Автор: feliz
Дата: 02-10-12 14:32
Нелко, да я опрявиш, ей. Зайките трябва да са пъргави и лакоми.
Тони, слушай сега, много е лесно!
филета от риба (бяла примерно), лук, филия хляб накисната в прясно мляко, 1 яйце, магданоз и разни подправки ( черен пипер и за риба). Всички тия нещица ги хвърляш в робота да ги пасира. Ама да не стане много кашаво. През това време загравяш фурната заедно с тавата, в която ще се пекат и с олио на цялото дъно. После с влажни ръце правиш средно големи или малки кюфтенца от сместа и си нареждаш в тавичката. Капваш малко олио и отгоре им. Те си пускат малко вода, но после ако видиш, че загаря мазнината доливаш малко. на 200 градуса е ок. И печеш докато ти харесат на цвят.
|
|