Автор: CanoniO
Дата: 03-10-12 22:21
Ся...
дивият лаврак е по-скъп щото е ваден от морето. Отделно, едрите екземпляри държат цена, защото са леко трофейни.
Тези в МЕТРО и Пикадили са от ферма. Нищо, че са 17 кинта килото. Размерът и консистенцията на месото са по стандарти.
Не се карайте за глупости.... Рибата е прясна в рамките на деня. Японците привечер я прибират, и я пращат за котешки консерви.. Но те ядат сорова туна и делфин, пък вие не.
Друго нещо, екстремно важно - след изобретяването на модерните фризери, аз мога да замразя риба, която ще изглежда като прясна след половин година. Но вие не можете, защото нямате ноу-хау... А ноу-хау за замразяване на морска храна е екстремно скъпо, защото става само с експерименти...
|
|