Автор: slivenski
Дата: 27-09-12 22:05
Автор: tonitka
Дата: 27-09-12 21:58
Е хубу де, то може и с други, от ония дето им викат рибки, че хем парливички.
--------------------------------------------------------
с тях става.
слагаш на котлона и пукаш... на не много силна степен. докато се опукат добре от всички страни.
после ги слагаш в един буркан... или в повече, според количеството. но аз си правя по малко, защото като стоят дълго време губят свежестта си и стават гадни...
един буркан опукани чушки. посоляваш ги обилно. заливаш ги с малко оцет, зехтин... или лимонов сок, вместо оцет, но аз предпочитам винен оцет, защото по ми напомня едно време баба как ги правеше...
слагам магданоз... нарязан на ситно чесън.
стават уникални.
аз така ги правя. скоро не съм си правил, но принципно.
|
|