Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Мариновах един САФРИД
Автор: cameraman   
Дата:   25-09-12 19:14

И сега мисля да го пробвам с узо. Дали ще се е овкусил от снощи в бахар, дафинов лист, чер пипер и копър????

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: iPonche   
Дата:   25-09-12 19:15

Зехтин и балсамико некст тайм [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: tantris   
Дата:   25-09-12 19:22

Бе според мен още ще мърда[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: Knartist   
Дата:   25-09-12 19:28

И всичко това само за ЕДИН сафрид!? [smilie11]


Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: alsash   
Дата:   25-09-12 19:28

...ох...рецептите са от векове....

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: DidiAndreeva   
Дата:   25-09-12 19:33

Ако не ти се рискува го прати на юг [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: ценослав   
Дата:   25-09-12 19:36

Щом е за мезе няма лошо! На здраве.[cool] [cool] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: cameraman   
Дата:   25-09-12 19:42

Зехтинчето се слага след като престои в саламурата, после в оцета, нареждаш го оцеден в бурканите, като редуваш рибата с подправките и накрая натъпкваш хубаво да не остане въздух и заливаш със зехтин или олио, в което току що си пръжнал няколко хапки хляб...

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: iPonche   
Дата:   25-09-12 19:50

Ммммм, къде ми е узото [smilie24] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: ejko   
Дата:   25-09-12 19:55

я кажете как да сготвя риба на пара и каква да е...? Вкусно ли е като цяло туй нещо...?

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: georgi969   
Дата:   25-09-12 20:06

Пък аз пека два паламуда на терасата.Ама залепнаха.Яд ме е!

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: cameraman   
Дата:   25-09-12 20:09

Как ще е вкусно, като е диетично на пара... нищо вкусно не е диетично..

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: alsash   
Дата:   25-09-12 20:10

риба на пара ....ами във фолио![smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: cameraman   
Дата:   25-09-12 20:13

Паламудът- във фурната с много лук и доматки... дафинов лист и лющян(девисил)

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: ценослав   
Дата:   25-09-12 20:15

Преглът, преглът. [smilie8] [smilie8] [smilie2] [smilie2] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: alsash   
Дата:   25-09-12 20:17

...тааа ...от де го взе?

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: georgi969   
Дата:   25-09-12 20:18

Следващият път във фурната.Щеше ми се да е на скара-не че ще е лош, ама няма вид.карай- с бира ще го прекараме някак си.[beer] [beer] [beer] [beer]



Публикацията е редактирана (25-09-12 20:18)

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: ejko   
Дата:   25-09-12 20:19

добре, щом да не е на пара..., как?
Я кажете примерно няколко пъстървета как да направя?!??! Все тая ми е дали е диетично, във фолио и т.н. Аз искам да ми е вкусно...

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: georgi969   
Дата:   25-09-12 20:20

за мене най-вкусни са на скара. Препечени.

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: asahi   
Дата:   25-09-12 20:23

Сол, лимон и масълце в коремчето, после на скарата.

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: alsash   
Дата:   25-09-12 20:25

ejko ...ФОЛИОоооо

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: ejko   
Дата:   25-09-12 20:25

ама не ги разполовявам, а само слагам лимон и масло в корема?

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: ejko   
Дата:   25-09-12 20:27

А как да я направя във фолио? овивам я с подправки и във фурната...?

извинявам се че не разбирам от половин дума, но не съм готвил риба, само веднъж една пъстърва на скара направих. Вкусно беше, но ми се иска нещо по така да се постарая...



Публикацията е редактирана (25-09-12 20:28)

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: cameraman   
Дата:   25-09-12 20:27

Керемида и фолио... Керемидата го запича перфектно.

Отговори на това съобщение
 Re: Мариновах един САФРИД
Автор: cameraman   
Дата:   25-09-12 20:28

После всеки си хапва от керемидката...

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.