Автор: ohluff
Дата: 21-09-12 21:48
Такааа, имам стара 42 инчова плазма на Филипс, която ми служи вярно от 10-на години. Ама започна от един - два месеца да сдава багажа и днес май ме изостави. (кой ли поправя такива? проблема и е, че не разпознава източника на сигнал - тв, видео или кабел)
Та трябва в сравнително спешен порядък да си взема нов ТВ за в къщи. Обръщам се към знаещите, разбиращите и към тези минали по този път наскоро - казвайте какво да взема?
Моите изисквания са - да е плазма (не знам точно защо), да е около 50 инча, да има вярна и реалистична картина (гледах наскоро едно ЛЦД - баси пластмасовата картина!) ... и май това е.
От всички нови екстри, дето ги пъхат по кутиите напоследък ... или не разбирам или си мисля, че не ми трябват.
Не знам за какво ми е 3Д - да се мъча с очила, да търся специални филми? Не знам за какво ми е ТВ да има собствена връзка с интернет, да си има гугъл и други разни - нали си имам комп за тази рабоа? НО ако има смислени екстри - съм отворен за съвети, все пак надявам се новия ТВ да ми служи поне 10 години :)
Благодаря предварително за всеки смислен съвет. Моля ви и да се ограничите до модели, които могат да бъдат намерени тия дни по родните магазини и са на прилични цени.
|
|