Автор: HP735
Дата: 16-09-12 18:12
.... това е благородно и невероятно хуманно дело - да дариш кръв ( живот ) някому !
Дарявал съм и изпитах нуждата от такова -
текст
Автор: HP735
Дата: 08-10-11 18:42
....... в деня на неговата кончина и аз получих шамар от живота - диагноза "ca colon ascendens" ( не искам да пиша зловещият превод на медицинската терминология ) на 35 навършени години без предразполагащи злоупотреби в начина на живот .........
"Борбата ще е тежка и продължителна.... бъди готов" .... това ми каза лекарят ,който ми съобщи диагнозата .
Пожелайте ми успех в лечението ..... волята за живот я имам !
И както винаги съм правил в обявите си в "БАЗАР" ,напук на всякакви карциноми ще Ви пожелая едно и вяра в живота ,каквито и трудности да Ви поднася ...................
Бих дарил .......... здрав съм като скала дори след операцията и послужих за пример на доста пациенти ,но не ми позволяват !
Нека все пак отново благодаря на екипа на Професор Т.Делийски ,директор на плевенската онкология - невероятни хора ,които са в постоянна борба със смърта и болезнената и способност да отнема живота чрез болеста РАК !
Нека благодаря и на Д-р Желязко Михайлов от Кръвна банка ,гр.Плевен ,който на два пъти ме посети в реанимация ,виждайки изписване на кръв за повторна операция ...... благородни ХОРА !
Дарявайте ЖИВОТ .......... аз живея заради многото приятели и неизвестни кръводарители !
Казвам се Любомир Иванов и казвам едно огромно БЛАГОДАРЯ на тези ХОРА !!!
Ще помогна винаги на човек в беда .................. дори и да не ми позволяват !
ПП. Преди няколко дена срещнах човек ,който бях извадил от катастрофа над с.Гривица ( летището ) и на който оказвах първа помощ до Окръжна болница ,гр.Плевен преди 7-8 години .....не бяхме се виждали оттогава ..... разплака се !
ПП2. Никога не съм боледувал или влизал в болница - просто навехнах неизвестно как палеца на десният си крак ,наплашиха ме с подагра и на кръвните изследвания единствената аномалия бе свръхниският хемоглобин (79) ,който разкри коварната истина ......
Публикацията е редактирана (16-09-12 19:16)
|
|