Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся Кръводарители !
Автор: kadar   
Дата:   14-09-12 18:49

На баща ми ще му слагат 3 бай-паса...в Св.Екатерина / София/ , най вероятно в понеделник , та в тази връзка ще ми се наложи да намеря поне 4-ма кръводарителя !

Проблема в случая е че не съм от София, а трябва кръводарителите да дадат кръв там !

Няма значение от кръвната им група...важно е да са 4-ма, за да могат да запълнят празнината в банката на самата Болница !

Някой ако е запознат с подобен проблем , моля, нека пише....тук или на Л.С.

Благодаря предварително !

Отговори на това съобщение
 Re: Търся Кръводарители !
Автор: asahi   
Дата:   14-09-12 18:51

В понеделник късно ли е? Че и аз не съм там в момента.

Автор: orlindraganov   
Дата:   14-09-12 19:13

Мога в понеделник следобед, B+

Автор: gorbi   
Дата:   14-09-12 19:44

ако може на разменни начала, мога във Варна да дам.. [smilie24]

Автор: Antonio_V   
Дата:   14-09-12 19:45

Мога в неделя, след 16 ч. - 0(+).
Едит: Утре също, след 18 ч.

Публикацията е редактирана (14-09-12 19:52)

Автор: harvester_vn   
Дата:   14-09-12 19:53

За жалост съм във Варна, иначе бих отишъл, скоро не съм кръводарявал.... Сигурен съм че ще се намерят хора, но ей това ми е чудно- важно е да
са 4-ма, за да могат да запълнят празнината в
банката на самата Болница
!

Ако няма кръводарите ли, какво? Няма да направят операцията за да си пазят банката ли????????

Публикацията е редактирана (14-09-12 19:55)

Автор: mikedimit   
Дата:   14-09-12 20:20

harvester_vn
Да няма.
Миналата година така бе моя позната от Търново.Там дарили кръв 4 литра приятели,но тук (в София) не признали бележките, в които ИЗРИЧНО трябвало да се напише човека,болницата,града където ще се прави операцията. Та на пожар събирахме 10 човека за да запълним квотата.

Бих помогнал, но за момента не отговарям на стандартите за кръводаряване- не са минали 6 месеца от последното кръвопускане , а съм кинта и половина тегло.

Публикацията е редактирана (14-09-12 20:22)

Дата:   14-09-12 20:22

Благодаря Ви.....Ще ви държа в течение !

Моля да моб. телефони на ЛС , за мога да звъня евентуално в неделя !

Чакам , за да съм сигурен че операцията ще е в понеделник !

Автор: mikedimit   
Дата:   14-09-12 20:34

Който и да даде кръв за баща ти му кажи ИЗРИЧНО, още от вратата да заяви за кого дарява-Трите имена на пациента,болница където ще се проведе операцията и да ВЗЕМАТ бележка с точното описание за кого,къде и колко.Оше повече сега тече кампания за кръводаряване и може нещата да се объркат. Дайте кръв предварително-недей да чакаш последния момент-стават фалове. Затова и пред центъра тук има братчеди-като е на зор човек плаща на ръка и те "даряват".

Автор: aquarius   
Дата:   14-09-12 20:46

За съжеление два пъти съм се опитвал да давам кръв, и двата пъти припадам щом ми сложат иглата в ръката. Последният път едвам ме свестиха. [smilie2]

Така че мога да дам само морална подкрепа!!

Успех

Автор: da.fo   
Дата:   14-09-12 21:18

Давал съм кръв 6 пъти(4 в казармата заради 2та дена отпуска и после като студент още 2 пъти - не заради изпити де :))). Ако може някъде тук(Каварна или Добрич) да дам и да изпратя бележка - няма проблем !!!

Дата:   14-09-12 21:24

[smitten] [smitten] [smitten]

Дата:   16-09-12 14:38

Благодаря на Всички които се отзоваха [smitten] [smitten] [smitten]

Автор: elrisha   
Дата:   16-09-12 17:51

Често съжалявам ,че съм анемична и нямам право да давам кръв..иначе съм с рядка кръвна група и знам ,че трудно се намира такава.[smilie2]

Автор: HP735   
Дата:   16-09-12 18:12

.... това е благородно и невероятно хуманно дело - да дариш кръв ( живот ) някому !
Дарявал съм и изпитах нуждата от такова -

текст

Автор: HP735
Дата: 08-10-11 18:42

....... в деня на неговата кончина и аз получих шамар от живота - диагноза "ca colon ascendens" ( не искам да пиша зловещият превод на медицинската терминология ) на 35 навършени години без предразполагащи злоупотреби в начина на живот .........
"Борбата ще е тежка и продължителна.... бъди готов" .... това ми каза лекарят ,който ми съобщи диагнозата .
Пожелайте ми успех в лечението ..... волята за живот я имам !

И както винаги съм правил в обявите си в "БАЗАР" ,напук на всякакви карциноми ще Ви пожелая едно и вяра в живота ,каквито и трудности да Ви поднася ...................

Бих дарил .......... здрав съм като скала дори след операцията и послужих за пример на доста пациенти ,но не ми позволяват !

Нека все пак отново благодаря на екипа на Професор Т.Делийски ,директор на плевенската онкология - невероятни хора ,които са в постоянна борба със смърта и болезнената и способност да отнема живота чрез болеста РАК !

Нека благодаря и на Д-р Желязко Михайлов от Кръвна банка ,гр.Плевен ,който на два пъти ме посети в реанимация ,виждайки изписване на кръв за повторна операция ...... благородни ХОРА !

Дарявайте ЖИВОТ .......... аз живея заради многото приятели и неизвестни кръводарители !

Казвам се Любомир Иванов и казвам едно огромно БЛАГОДАРЯ на тези ХОРА !!!

Ще помогна винаги на човек в беда .................. дори и да не ми позволяват !

ПП. Преди няколко дена срещнах човек ,който бях извадил от катастрофа над с.Гривица ( летището ) и на който оказвах първа помощ до Окръжна болница ,гр.Плевен преди 7-8 години .....не бяхме се виждали оттогава ..... разплака се !

ПП2. Никога не съм боледувал или влизал в болница - просто навехнах неизвестно как палеца на десният си крак ,наплашиха ме с подагра и на кръвните изследвания единствената аномалия бе свръхниският хемоглобин (79) ,който разкри коварната истина ......

Публикацията е редактирана (16-09-12 19:16)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.