Автор: PolarBear
Дата: 14-09-12 15:18
Винаги съм ползвал телефона за...телефон. Разбира се, и някои от по-основните му екстри, но не съм гледал на тях като нещо задължително. И затова не съм особено осведомен за предлаганите в момента по-сериозни смартфони...
Налага се да променя малко тази своя практика. Работата по голям проект, свързващ хора от много държави и пътуващи непрекъснато наложи да свържа GSM-a си с компютърната система на проекта, за да мога да получавам поща и разни други неща своевременно, дори и компютъра ми да е изключен. Както и да пиша доста съобщения.
В момента използвам една старичка Нокиа N81, която е крайно неудобна за това. Трябва ми нещо удобно и здраво, със сравнително голям екран. И моля за съвет.
Не ми се иска да е Нокиа, основно защото искам да сменя операционната система. Общо взето, не ми се минава и на айфон.
Не ми се влагат и много пари за "тамагочи". Но ако няма друг начин...
Та ще се радвам на някакви препоръки и съвети, както и за възможни места за купуване. Данъчна фактура е предимство, но в някои случаи може да се окаже, че без нея е по-изгодно, знае ли човек.
Темата предразполага към много спам и талибанщина, та нека са в умерено количество. Без тях не може, ясно.
|
|