Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Филтър за вода.
Автор: Славов   
Дата:   13-09-12 13:37

Скоро ми предстои ремонт и искам да сложа някакъв филтър за водата, че след подмяната на бойлера се стреснах, като видях какво има вътре.
От пръв прегглед, намерих това за 22 лв. а различните патрони за него са по 4-10 лв.
Ако някой има опит, с такива бюджетни решения, нека сподели, може и на лични, защото темата не вярвам да е интересна ... ааааа, впрочем и спам може колкото искате....[smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: Филтър за вода.
Автор: nik1   
Дата:   13-09-12 13:42

А-а... щом може...
Пълни го с чиста вода и няма нужда от филтър...[smilie5]

Дата:   13-09-12 13:45

И това ми мина през акъла, един досатъчно голям съд, с отвор доста по-голям от изхода, и да действа като утайник.... [smilie18], ама място няма, а за твоето предложение човек няма.... [smilie3]

Автор: nik1   
Дата:   13-09-12 13:51

Имам преди водомера метален със ситна мрежа - на мен ми върши работа защото бойлера е проточен на газ. Чистя го 2-3 пъти в годината. Бойлера е на 8 години и всичко му е наред.
за това което си "показал" трябва да провериш дали те устройва дебита и с какъв и на каква цена филтър- Да не почнеш да го сменяш всяка седмица и да се къпеш и миеш със студена вода за икономия

Дата:   13-09-12 14:00

Аха, подсети ме да уточня, семейството е от 2, аз и жената, разхода е минимален, етажа е 9 и налягането е ниско, в сравнение с 1 етаж, предвидил съм всичко да е 1 цол, или поне 3/4.
В момента съм с проточен и ограничението в дебита е от гъвкавите връзки към него, ама е търпимо.

Автор: tonitka   
Дата:   13-09-12 14:16

Борка, ще чакам да чуя отзиви от теб, че и ние ще слагаме. Има едно магазинче за ВиК материали, срещу малката бензиностанция до кино "Ж.Диманов". Там гледахме филтри. Ще слагаме сега като сменяме водомера.
Направихте ли ремонт на банята бе Борка?[smile]

Дата:   13-09-12 14:18

МИЛСЛЯ да започвам Тони.... ама дасно остане за пролетта... [smilie3]

Автор: tonitka   
Дата:   13-09-12 14:22

Айде дее, ще помагаме с акъл за каквото има нужда. А аз мога да ви я фугирам че ми прави много кеф. Сериозно! [smile]

Автор: mushie   
Дата:   13-09-12 14:27

Погледни тези филтри http://www.watermantechnology.net/pages/items.php?item_type=product&item_id=20

Автор: mushie   
Дата:   13-09-12 14:31

грешка, това исках да покажа: http://www.watermantechnology.net/pages/items.php?item_type=product&item_id=14

Дата:   13-09-12 17:58

Май няма да има помощ, ай като сложа, ще давам мнения.....[smilie3]

Автор: 3df   
Дата:   13-09-12 22:02

Ами това, което си избрал е добре. Слага след кран, след водомера.
Ако искаш да чистиш всичката вода, която влиза в апартамента.
Това е бюджетно решение. От практиката можеш да разбереш на колко време ще сменяш елемента. Но с този филтър варовика няма да го отстраниш. Но пък си чистиш водата в инсталацията.
А иначе един допълнителен филтър за воза за пиене или Кана брита.
Има и еди руски филтри за вода капацитета им беше май 3 000 л. Но те са замо за вода за пиене и готвене.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.