Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Форумци в Берлин?
Автор: nsirakov   
Дата:   03-09-12 23:52

Очертават ми се няколко дни в берлин, ако има познати хора тъдява ще се радвам да пием по бира...

искам да питам, тези от вас които сте били там... Какво къде има да се посети, ще имам около 2 пълни дни за обиколки и снимане... къде е подходящо за стрийт.. къде не е препоръчително да се ходи сам.... как стои въпроса с транспорта?

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Форумци в Берлин?
Автор: nsirakov   
Дата:   04-09-12 09:46

[smilie11]

Автор: boink   
Дата:   04-09-12 09:51

питай сири. [smilie3]

Автор: AndreyIst   
Дата:   04-09-12 12:40

Бил съм там 3 пъти. Транспорта е прекрасен, особено метрото е много удобно.

За снимане - еврейският мемориал до Бранденбургската врата, както и старата църква в Западен Берлин. Страхотни места има навсякъде.

Ако питаш мен - задължително е да посетиш музея Пергамон - нямам думи за преживяното. Древен Вавилон е там.

Моите студенти пък бяха в зоопарка - най-известния е в Европа.

Влиза се и в Райхстага, готино е. Пълно е с паркове и какво ли не.

Автор: ivodam   
Дата:   04-09-12 13:00

Сираков, не е лош Музеят по естествена история - навремето беше в източната част, има разни скелети на динозаври и интересни животинки. В началото на Унтер ден Линден има галерия за съвременно изкуство, спомням си, че съм гледал неща на Сезан. Може да се качиш на телевизионната кула, разбира се. Но в Берлин, ако е почнал вече сезонът, като отидеш, най-върховното е, ако успееш да влезеш на концерт на Берлинска филхармония, или на опера в Дойче опер!!!

[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.