Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да има голден ретривър кученца скоро
Автор: sakuraki   
Дата:   31-08-12 16:04

Здравейте! Както може би някой знаят, за жалост скоро хъскито ми беше блъснато от кола [smilie2] и бях решил, че няма да взимам друго куче, но искам да имам и реших да не е хъски, че ще ми напомня за моето. Та някой има ли голден ретривър куче и как е като нрав. От доста хора слушам, че били много послушни и лесни за обучение, което е + за мене. Гледам, че има и теми където подаряват [smilie5] , ако някой има малки 1-2 месеца и са му множко може да ми пише, ако не предполагам ще чакам известно време и ще взимам.

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да има голден ретривър кученца скоро
Автор: universum   
Дата:   31-08-12 17:00

На оня овчар кучката няма ли да ражда скоро?

Извинявай, не се сдържах!

Автор: asahi   
Дата:   31-08-12 17:03

"Както може би някоИ знаят..."
Жалко за хъскито. Потърси куче от приют - значително по-малко проблеми ще имаш. Ще те обича по същия начин.

Автор: evelinster   
Дата:   31-08-12 17:06

https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/sdku4513.JPG

това е най-известния форумен ретривър

п.с. асахи тръгнал си по пътя на лалка [ezik]

Публикацията е редактирана (31-08-12 17:09)

Автор: asahi   
Дата:   31-08-12 17:12

Моля, в този случай съм поласкан.

Автор: iva_drag   
Дата:   31-08-12 17:17

Чувствай се поласкан, ама ползвай понякога и правописен речник или Гугъл, преди да поправяш хората, че е смешно иначе[smilie18]

Автор: Славов   
Дата:   31-08-12 17:21

Много харен и кротък куч, според мен... ей го Бък от оня ден на Кисимовите Дупки, щом ни изтра 3 дена....

https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/jvso9480.JPG
https://photo-forum.net/static/site_pics/195/1346422632_44.jpg

Автор: Knartist   
Дата:   31-08-12 17:25

На мен ми се струват като едни от най-прекрасните и добрички кучовци (само една съседка си имам, ама е прекрасна) [smitten] [beer]

Автор: Todd   
Дата:   31-08-12 17:28

Я мойто куче [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

На моят брат му живееше у един приятел но изчезна .Някой го открадна .

Та те оня ден си взеха едно от Плевен - докараха го с Еконт като колет .Голям смях - ама си е в клетчица ... нагласен хубаво .

Та човека там имал 12 кученца ... трябва да видиш дали няма още .
На 2 месеца са .

[cool]

Дата:   31-08-12 17:36

Аааа ,. забравих бе - едни от най прекрасните и добри кучовци ама оня ден захапа на комшията детето ...

Направи му 3-4 дупки по ръката .

Ама то е защото си играят по цял ден заедно но кучът както спял ( а той спи като заклан ) оня малкият мой адаш му

се хвърлил на главата и нашият като се стресне и го налапал ....

Ама го налепихме с лепенки , рева един ден ... и вече пак са заедно [cool]

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   31-08-12 17:54

На овчаря "помярите" не ми трябват, да ме изядът докато спя. Асахи, проблема е, че се привързах прекалено много към старото ми куче и не мога да гледам друго хъски, в момента на брат ми хъскито е у нас и не ми е много приятно. Лете вънка, зиме вътре [smilie5] така си ги гледам аз, разгледах едни обяви, но намерих само светли, а аз си търся тъмно жълто/оранжево те такова. чук

Другия месец може да отида до развъдник да видя дали имат тъмно жълти. Аз преди играех с един лабрадор и до колкото знам и двете породи са почти идентични по нрав, но аз да си попитам [smilie18]. Храната по - различна ли ще трябва да е от на хъскито, аз му взимах един голям пакет 15 килограма от метро и после сменяхме на консервите.

Дата:   31-08-12 17:57

Храната .... моят яде всичко .Ябълки , домати , много обича грозде ама не бива .

И мръвки .... повечко [smilie5]

Автор: tonitka   
Дата:   31-08-12 18:17

В апартамент би ще го гледаш това куче???

Автор: gorskio   
Дата:   31-08-12 18:20

Ти верно ли ли си гледал хъскито лете вън зима вътре, ако е така трябва да те съдят за тормоз над животното. Моето зимата умираше от кеф на снега а лятото търсеше хлад в къщи [smilie8]

Дата:   31-08-12 18:21

Аааааа, как вътре бре ????

За вътре - булонка !!!

[smilie5]

Дата:   31-08-12 18:27

Е добре така го гледах малко лятото, докато порасне и мислих зимата да е вътре, но за жалост не успя [smilie2] . Имал съм 3 немски овчарки и още едно, но не му помня породата, но това си ми остана най - присърце. Толкова жизнено и радостно куче не бях виждал никога. Не кучето ще се гледа в къща има и голям двор да си бяга колкото иска. Ето я, лека и пръст
https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/hubg7823.JPG
https://photo-forum.net/static/site_pics/103/1345651752_226342_503305156350654_552298688_n.jpg

Дата:   31-08-12 18:28

Това е гадно ... да ти утрепат кучето .

[smilie2]

Автор: gorbi   
Дата:   31-08-12 18:32

Бе малко си съмнителен ти, с "три немски овчарки и още едно не му знам породата" + хъски, по правописа мязаш около двайсете - значи или си ги уморил всичките или не се грижиш добре за тях, или се занимаваш с покупко-продажба... [smile]

Дата:   31-08-12 18:38

Всеки ми нацелва годините, но не знам защо [smilie18] . Немските овчарки ги имахме когато бях малък още, но бяха взимани от полицейски кучета (от на родителите ми познат) и като ставаха големи, родителите ми ги даваха на човека, от който са ги взели. Много бързо си правиш изводите, винаги съм се грижил добре за домашните си любимци, които съм имал. За първите 2 немски овчарки бях малък, но за последна още си спомням как плаках, че я дават. И не се занимавам с покупко-продажба. Как така някой хора си правят изводите в този форум просто не ми е ясно.

Автор: tonitka   
Дата:   31-08-12 18:47

Хъски, само ако живееш в къща с 10 дк двор. Иначе е престъпление спрямо кучето и комшиите ти. Колкото и да обичам кучета понякога ми се иска да удуша това през две къщи от нашата, но като започна от собственика му.

sakuraki, извини ме ако греша, но създаваш в доста хора впечатление за недорасъл да се грижиш отговорно за такова животно. То не е като да ти помагат мама и тати и ти да се включваш само понякога. Кучето е като малко бебе, за храната, водата, разходките и възпитанието разчита изцяло на теб. И ако детето пораства и става самостоятелно в един момент, кучето винаги ще има нужда от едно и също в продължение на 15-тина години. Помисли добре преди да вземеш куче. Ако животът и навиците ти ще се променят заради него в отрицателна посока - откажи се. Да припомня - няма зима, няма лято, дъжд, сняг - 2 часа разходки на ден с бягане, за да имаш здраво куче. Твоите почивки и пътувания - с него, ако няма кой да се грижи добре в къщи за кучето. [smile]

Дата:   31-08-12 19:06

Тонитке, имах куче, грижих се за него всеки ден както трябва. Храних го в 7, в 4 и в пак 7, разхождах го почти всеки ден доста километри, къпех си го след всяка разходна. Но накрая го сполетя лоша съдба. По какво разбра, че съм недорасъл 6 месеца я гледах малката, научих я да сяда, да ляга и да не ака по двора, а навън, никога не е виело и не са се оплакали от нея комшиите. Няма проблем има хора, които мислят така, но не е. Зимата ми беше най - хубаво да я разкарвам, метна фотоапарата на рамо и с нея в снега, а тя едвам се виждаше, че имаше доста сняг тук. Мама и тати отдавна не ги интересуват такива работи, за мен 20 години не е малка възраст и знам как стоят нещата в живота, не малко пъти съм се сблъсквал с трудности.

Автор: imitev   
Дата:   31-08-12 19:09

за мен 20 години не е малка възраст и знам как стоят нещата в живота, не малко пъти съм се сблъсквал с трудности.

Човече - давай я по-спокойно.

Още колко имаш да учиш за Живота - не е истина направо...

Дата:   31-08-12 19:13

Аз я давам спокойно, но ми е гадно като някой каже, че не може да се справя с някаква задача, а в същото време това са пълни глупости. Защо някой възрастен ще се справи, а аз не, да не би ние младите да сме по - глупави. Живота не се учи, той се живее. Доста пъти съм правил неща, който уж "по опитните" не са могли. Ще ме намразите ей [smilie18] пък и аз си падам нарцистичен, обичам се прекалено много и се извинявам ако съм засегнал някой

Автор: arakiss   
Дата:   31-08-12 19:21

[smile]
важното е, че обичаш И кучета [smilie24]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   31-08-12 19:29

.. Браточка , шибкай си п"чките ...... сега ти е времето .... не се занимавай с глупости .... [smilie3] [smilie3]

.. Има време за кучища .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.