Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Проблем с отказ от М-тел
Автор: Ivo55   
Дата:   31-08-12 10:10

Спестявам предисловието -въпросът ми е дали М-тел имат право да не позволят закриване на единия номер от план Комбина и прехвърлянето на втория номер към БОБ при условие, че договорът ми към тях изтича същия ден.
Същевременно от БОБ ми се обадиха , че М-тел не позволявал това прехвърляне поради "технически проблеми" ... !
[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]
Надявам се на помощ от Клуба на знаещите!

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с отказ от М-тел
Автор: nemchev   
Дата:   31-08-12 10:17

Залепи карата на челото на тоя дето отказва и оди при друг оператор

Автор: asahi   
Дата:   31-08-12 10:19

БОБ не е ли м-тел?

Дата:   31-08-12 10:25

УЖ не е....Поне каките в офисите отричат.
Попитах директно кой е собственика, коя е фирмата , до която подавам заявление за вклчване към тарифен план БОБ, отговорът бе "ми нИ знам, то там не пишИ ли..." Пловдивчанка!

Автор: vinse   
Дата:   31-08-12 10:27

Няма такова нещо като "технически проблем" кажи им, че ако нещата не се развият по удобен за теб начин в понеделник ще дойдеш с човек от КЗП. Имаше май и още някоя организация, която можеше да насъскаш ама не се сещам коя беше.
Служителите отказват под предлог "технически проблем" защото ако отидеш в някои офис на оператора и искаш закриване, прехвърляне или каквото и да е било друго освен подновяване на договора на този клон на моб. оператор му се пише негатив, негативите в края на месеца се броят и има удръжки от заплатите/бонусите.

Автор: Славов   
Дата:   31-08-12 10:31

Всичките ни оператори са едни същи измамници... [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   31-08-12 10:31

Мдааа...ще се разходя още днес !
Губенето на време е узаконено, явно, у нас!

[smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: ogimag   
Дата:   31-08-12 10:37

питай на *88

Дата:   31-08-12 10:46

На тел. 88 ме държаха 10 минути с празни приказки кое, как, защо ...

Автор: Mori13   
Дата:   31-08-12 11:41

Баси смешниците - вчера си губя телефона и отивам в център на мтел за да спра изходящите разговори. За целта ми искат лична карта. СЛед два часа се оказва че телефона ми е намерен от съсед, който ми го връща. Отивам пак в Мтел да си пусна изходящите - само казвам номера и ми го пускат.[smilie18]
То по тая логика и потенциалния намерил го може така да направи в първия Мтел център.

Дата:   31-08-12 12:07

Абе между другото някой пробвал ли я е врътката с изгубеният телефон, за да се отърве от мобилен оператор ? В смисъл - имаш примерно 1 година договор, който не искаш да изпълниш и не ти се занимава с попълването на молби и подобни за прекратяване на договора и отиваш да им кажеш, че си си загубил телефона. Какво следва после ако не искаш да активираш същият номер ? Ясно е, че ще ти искат да платиш всичките такси до края на договора, но има ли някакъв друг скрит капак.

Автор: dobriman   
Дата:   31-08-12 12:09

е къв е смисъла?
Плащаш всичко по договор...пък дали го ползваш или не...
(освен, че спират картата и евентуално няма да се поднови договора след изтичането)

Дата:   31-08-12 13:11

Това, че плащам всичко по договор ми е ясно. Интересувам се от това дали процедурата по прекратяване на договора няма да е по-лесна ако картата е изгубена. Защото когато картата е изгубена може да няма "технически проблеми" с каквито се сблъсква всеки втори отишъл да си прекрати договора. Един вид - картата вече не е моя, вие не можете да ми задължите да я подновя, искам да си платя всички такси до края и повече да не ме занимавате.

Публикацията е редактирана (31-08-12 13:12)

Автор: ogimag   
Дата:   31-08-12 14:04

Ще ти кажат, че веднага може да получиш нова карта.

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   31-08-12 14:11

Те може и да ми кажат ама аз няма да я искам а няма как да ме накарат да я взема, защото до колкото знам възстановяването на изгубената карта струва някакви пари (5-10 лева), които аз трябва да платя [smilie5]

Автор: raptor5   
Дата:   31-08-12 14:12

БОБ е свързан пряко с "Мобилтел" ЕАД (М-Tel). Общите условия.

Автор: mr_kras   
Дата:   31-08-12 15:05

Имаше май и още някоя организация, която можеше да насъскаш
Казва се Комисия за регулиране на съобщенията (КРС). Няма смисъл в КЗП, КРС се занимават с тези неща.

Дата:   31-08-12 15:45

Отново съм тук.
След посещение на офис Ментел разбрах, че имало срок - 48 часа, (аз го подадох в БОБ на 28. в 10.40 часа!) за отговор на заявлението ми, което ОБАЧЕ е при тях от 30., ТА в "понеделник господине ще изгладим проблема"! То понеделник е 3. септември и май стават доста повечко дните, но ТАМ явно имат друг календар.
И защо е всичкото това мотане? Та нали парите ми отиват пак при тях???
Два дни да пътува писмо по електронната поща.... немам думи![smilie7]

Ако така глади вкъщи...

Дата:   31-08-12 16:04

Vince...пак не те разбирам..
...като искаш нещо, каквото и да е..отиваш, подаваш молба(или каквото трябва), искаш някой да я приеме и да се подпише, да ти направи ксерокопие, че си я подал (вижда се датата) и ... всякакви технически проблеми изчезват.
Ако не искат, използваш СРС-та, че не искат и готово.
Техническите им проблеми, не са основание за непрекратяване на договор.

Дата:   31-08-12 16:13

По възмутително според мен са следните неща:
1.Да те питат защо искаш да се преместиш, да прекратиш договор.
2.да те убеждават колко губиш от това.
3. Да ти казват , че не знаят как ще
стане, защото съм БИЛ с договор за тарифен план "комбина".

И ДА ТЕ ПРАВЯТ НА ИДИОТ - "ми най-добре се обадете вие на *88"!

Дата:   31-08-12 16:34

dobriman
когато отидеш в някой офис, треснеш им по масата и им кажеш "искам да си прекратя договора" изведнъж излизат 300 технически проблема, липси на служители, които се занимават с подобни неща, всеки ти казва "елате утре" а утре изтичат всякаквите срокове а като изтекат договора се подновява. Не знам дали си я минавал процедурата, но шанса да те замотаят не е за пренебрегване колкото и да ги плашиш с разни инстисуции.
Просто ми е чудно дали при загубена карта това мотаене не се свежда до минимум и дали разделянето с оператора става по-лесно.

Дата:   31-08-12 16:56

Почваш така:
- Здравейте, как сте, добре изглеждате! Бяхте ли в отпуск? Добър тен! На нашето или на гръцкото. Браво, браво. Сега с нови сили и настроение, нали? Техниката как е, всичко шес? Някакви проблеми? Със сървъра връзката е добра, нали? Системата бачка. Принтерите - тонер, хартия? Това да се чува. Шефовете са доволни. За какво бях дошъл? А, да...

Дата:   31-08-12 17:10

Миналата седмица, бтв, си подновявах един договор в М-тел. Като ми поднесоха договора да го подпиша на таблетчето учтиво отказах и им казах, че без собственоръчния ми подпис не притежават валиден договор. Ако се срещнем в съда няма да са в добра позиция. Никой гък не ми каза.

Дата:   31-08-12 17:43

Vince, казвам, че отиваш казваш какво искаш и си взимаш копие на документа, който подаваш.
После да правят каквото искат.
Ако те мотаят - подаваш жалба и си взимаш копието с входящият номер.
И готово.
(няма какво да ги плашиш с институции)

Твоят вариант, какво ти спестява? Пак ще пишеш молби и т.н.

Подновяването на договорите, нали вече му намериха колая.
(това, че си си изгубил картата за тях не е проблем да ти подновят договора, ще ти направят дубликат...или просто ще си плащаш без да са ти направили дубликат).

Наистина не виждам с какво ще ти помогне твоят вариант.
Пак казвам - нормално опитват да саботират прекратяването, но ако си по настоятелен и имаш основание - успяваш.

Автор: burningice   
Дата:   01-09-12 08:32

Някой може ли да обясни, защо след като БОБ са предплатени услуги, се налага и сключване на договор?!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.