Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Много мразя ....
Автор: Jim__Beam   
Дата:   28-08-12 23:34

... някой да си редактира поста ....... и най-вече да си затвори темата ...... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

... много курвенско ми се струва ...... не знам де , може и да не съм прав ..... [smilie8] [smilie8]

.. Няма те известно време - часове , дни ...... после четеш някоя тема ...... имаш мнение - и оп - АВТОРЪТ Е ЗАТВОРИЛ СОБСТВЕНАТА СИ ТЕМА !!

... Тема ...... четеш , пишеш ...... дискусия някаква , може и мини интрига ...... на другия ден - всичко редактирано , изгладено с парната ютия .....

... Сиреч - ни лук ял , ни дупе бал .....

Та , не ми харесват тия неща .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. само исках да споделя ..... мисля да я затварям тая тема ....

Отговори на това съобщение
 Re: Много мразя ....
Автор: ogimag   
Дата:   28-08-12 23:36

Темата е затворена.

Автор: harvester_vn   
Дата:   28-08-12 23:37

Бал съм ги! Сипи си едно [beer]

Автор: exo99   

Джиме, какъв ти е ника в иБей?

Автор: MiTaka   

Ми-и-и,затваряй я, че няма време![cool]

Автор: Krassy   
Дата:   28-08-12 23:38

Да взема да сформирам един курс по неебателност ли, кво...

Всеки форумен минава през няколко фази на изнервеност, преживява го лично... дори спира писането у форума за известен период, после му олеква като след лятна диария... и вземе, та го подкара човешката накрая [smilie7]

Дата:   28-08-12 23:39

На 28 август 2012 година, Аукцион.БГ навършва 7 години.
Благодарим на всички лоялни и коректни потребители, спомогнали за развитието и разрастването на онлайн тържището.

По случай 7 годишнината, предоставяме на 77 наши потребители празничен бонус от по 7 лева, а 7-те потребители на системата с най-висок рейтингов актив ще получат 7х7 лева.
Бонусите ще бъдат начислени към техните Auction.BG сметки и ще имат възможност да бъдат оползотворени с рекламни опции.
Потребителите получили празничния бонус 7х7 са: kamen-A, tsveta_m, atsutsu, мitakaaa, Jim__Beam, акроза и topkorekt

Благодарим Ви от все сърце, че имаме възможност да развиваме БГ онлайн търговията заедно с вас.

Поздрави.
Auction.BG
===========================================================

[beer]

Автор: slivenski   
Дата:   28-08-12 23:41

е аре са... някои си редактират правописните грешки само... кво толкова... [smilie21] [smilie21]

или добавят нещо... [smilie21] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (28-08-12 23:41)

Автор: diandimov   
Дата:   28-08-12 23:41

Аз веднъж се опитах да затворя една моя тема, но не стана.

Не става и да затварям теми и на други автори...

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   28-08-12 23:48

Аз па почнах от хипогликемия да правя тайпоси. Или от простотия беше.[smilie8]
Все забравям. Затова редактирам от време на време, ако видя.[smilie7]
[beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (28-08-12 23:48)

Дата:   28-08-12 23:50

.. Добре де , казах че може и да не съм праФФ .... [smilie7] [smilie7]

... кажете си вашето мнение ..... [smilie3] [smilie3]

Нави , кво е неебателност .... [smilie8] [smilie8]

.. ако е нещо свързано с онова ..... шибам си редовно .... [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: asahi   
Дата:   29-08-12 00:19

Лупкай и не се занимавай с глупендери.

Автор: tonal   
Дата:   29-08-12 00:27

Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   29-08-12 00:41

Че лошо ли е? [beer]

Автор: tonal   
Дата:   29-08-12 00:49

че съм тъп се подразбира , всеки е в някаква степен
"Ноо си тъп" е универсален отговор на всички въпроси , само че не става за нищо.[smilie18] [smilie18]

Автор: ценослав   
Дата:   29-08-12 00:54

Джиме споко!!! Аз редактирам, щото когато даскалицата ми по литература преподаваше уроците си, аз заничах под полата й. Плюс това имам някаква черна клавиатура и най често чукам съседните букви. От друга страта пък, щото съм ного емоционален и бързо пиша /щото мож го забравя/, натискам ПУБЛИКУВАЙ като че ли някой ме гони и после като го прочета "О БОЖЕ"! Ма редактирам само заради грешки в изписването иначе си държа на думата.[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [beer] [beer] [beer]

Дата:   29-08-12 01:01

.. То , аз знам колко съм тъп .... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

... проблемът е , че тия дето са умни , бачкат като луди ...... за никакви пари ...

.. А , майка ми , непрекъснато ми повтаря - Сине , защо не завърши висше ....... виж едикой си , другия , третия ......от твоите приятели ....

.. И аз и отговарям - Да , майко ..... единият е полицай , кара Хонда на 100 години , има кредити до тавана и едвам си храни семейството ...... и не се виждаме , защото няма пари пича .... нищо че има виШУ .....

... при другите - почти същото положение [smilie7] [smilie7] ....

Е , та питам аз ...... по-добре ли е завършил висшист в Минно геоложкия /примерно/ .... и работи съвсем друго ... и едвам се оправя с разходите ...... или тъпо копеле без ВИШО , дето се оправя ... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   29-08-12 01:06

И аз съм без вишу. Единствено ме е яд, щото сега ако имах некакво вишу, ма веднага влизам в политиката и седна ли на депитатската банка!!! Маааалиииииййй!!! А сега с това средно най много за кмет на с. Долен Бошняк да ме назначат. Щото там ги назначават, че нема ора.[smilie8] [smilie8] [smilie8] [cool] [cool] [cool] [beer] [beer]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   29-08-12 01:26

tonal написа:

> че съм тъп се подразбира , всеки е в
> някаква степен
> "Ноо си тъп" е универсален отговор
> на всички въпроси , само че не
> става за нищо.[smilie18] [smilie18]

Универсалните са "баааалиго", "бааамаааму".
Бе с три псувни и пет шута, ако не се оправи проблема, значи е за ново[smilie21] [smilie7] [smilie18]

Дата:   29-08-12 01:27

.. Ценоооо , Цено ..... дай Боже да станеш дупетат .... че държавата има нужда от народни хора .... [smilie3] [smilie3]

.. Хора дето знаят МАЛКИТЕ/ГОЛЕМИ проблеми на ората ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

... проблемът е , че и ти ще станеш като ТЯХ ........

.. Печка му ледена ..... всички се променят , колкото и да не го искат или мислят преди това ........ [smilie9] [smilie9] [smilie9]

.. Примери мога да дам с килограми .... от личен опит , разбира се , не от чужди размисли и страсти ..... [smilie2] [smilie2]

Автор: Стоев   
Дата:   29-08-12 01:51

Долу Тан4о[beer]

Автор: asahi   
Дата:   29-08-12 01:54

[18+]

Сакън, Цено, не съ подавай на тази уйдурма! Ше те глътнат бесепето, ше те вкарат в геджурата (in the Gedjure), ше ти сложат едно Майче Манолова от едната страна и една Кур... ква беше там Нинова от другата и ти е спукана ралтата. Я си казал гък - а са те дали на Комисията (не и запомних името) да те мъмрят (като Антон Кутев, дето уж рутеше пчеличката, пък тя му го такова изотзадзе другарската). И оня градски (селски) Мико и той вазелин ще ти предлага. Ше им теглиш майната някъде насред предизборната кампания сигурно. Не по-късно. Щото в политиката са лайно до лайното - някои пресно сътворени, други с коричка, трети настъпани и размазани. A ти това си го минал.

[/18+]

Автор: lillia   
Дата:   29-08-12 08:42

редактирам си пост, само когато видя някоя много глупава правописна грешка, като не ми се стори прекално го оставям....иначе и аз съм против да се затварят темите....аха да си излееш тъпотията и кръц[smilie5]

Дата:   29-08-12 08:54

Размислих! НЕма да ставам депутат!!! Що да си губя приятелите?! А че парите не стигали???!!! Баба викаше: "Дупе знае 2 и 200". ДОБРО УТРООООО![cool] [cool] [cool] [cool] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: alsash   
Дата:   29-08-12 08:56

https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/kcqo9418.JPG

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.