Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За несъответствието на героят и средата и за правото на твоите 15 минути.
Автор: cameraman   
Дата:   25-08-12 09:44

Вчера се възползвах от дългогодишния си опит в медиите и си набавих няколко безплатни билета за разходката с платнохода Калиакра... Малко преди тръгването- навалица... аз имам един излишен ваучър. /Жена ми не можа да се освободи от работа/ Предния ден, като идвах за билетите, собственикът на едното от пиратските кортабчета каза, че нито един от гражданите, които се натискат за билети не му е мястото на кораба("Никой не може да отдели достатъчно, за да си купи билет... Дори и разходка по палубата е нещо в техния случай") ..
... Остана билетчето в джоба ми и аз не зная на кого да услужа.... попитах колегите от медиите- нямат нужда- пускат ги без билетчета.... и гледам капитана на мостика как връща... един клошар с колело и две торби плячка от днешните казани... нямал билетче...
... сега имам смесени чувства... Дадох билетчето на клошаря... той остави колелото на морска гара, но си взе плячката със себе си и се качи на Калиакра... Този човек не се сети да ми благодари... Не че го направих за това.... въпреки това ... някой щеше да се радва повече... просто на клошаря вчера му е бил ден... ама и аз нямах алтернатива.

Отговори на това съобщение
 Re: За несъответствието на героят и средата и за правото на твоите 15 минути.
Автор: gorbi   
Дата:   25-08-12 09:56

* из съкровените размишления на един бивш медиен служител за съвременното капиталистическо общество... [smilie18] [smilie18]

Автор: ценослав   
Дата:   25-08-12 10:05

Ми някой хора просто са свикнали да получават нещо - дори и клошарите. [smilie25] [beer]

Автор: atin   
Дата:   25-08-12 10:07

Помислих че капитанът се е отрязал, като гледах как кръстосва залива като метилява овца. А то мероприятие било...

Автор: diandimov   
Дата:   25-08-12 10:08

Клошаря не би трябвало да го пускат дори само от хигиенно- здравна гледна точка...

Автор: imitev   
Дата:   25-08-12 10:09

В Америка така ли правят - гонят клошарите от магазините [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   25-08-12 10:11

Не знам дали ги гонят, но не съм виждал клошар в магазините където пазарувам.

Трябва да питам дали ги гонят.

Или клошарите просто не влизат, щото за пазаруване трябват пари.
А най- често го няма камерамана наоколо да даде билетче или банкнота...

[smilie18]

Дата:   25-08-12 10:14

А от къде пазаруват клошарите?

Дата:   25-08-12 10:15

От кофите.

Сега ще ме питаш и какви коли карат.

Дата:   25-08-12 10:16

Алкохола и цигарите от кофите викаш...

Автор: atrifonov   
Дата:   25-08-12 10:25

доколкото знам цигарите в щатско не са от най- евтините, така че бати клошарите ще са да си купуват цигари от магазина, а да бъркат в кофите

Автор: ejko   
Дата:   25-08-12 10:26

Клошарите често са не съвсем добре психически хора поначало или леко чалнати от самотното си съществуване и с отклонения от начина си на живбот... Почти никога не благодарят, дори да има даваш храна, пари или каквото и да било (по мой наблюдения). Може би смятат, че съдбата им е взела достатъчно много, за да им се полага по право малкото, което им поднася ежедневието и съдбата (или ти)...
Но това не значи, че не изпитват някаква благодарност, ако това е успокоение за теб...

Автор: asahi   
Дата:   25-08-12 10:50

Наивно е да очакваме от човек, който по начин на живот много се отличава от нас, да постъпва като нас.

Автор: Myth   
Дата:   25-08-12 12:19

Автор: cameraman
Дата: 25-08-12 09:44

Вчера се възползвах от дългогодишния си опит в медиите и си набавих няколко безплатни билета за разходката с платнохода Калиакра... Малко преди тръгването- навалица... аз имам един излишен ваучър. /Жена ми не можа да се освободи от работа/ Предния ден, като идвах за билетите, собственикът на едното от пиратските кортабчета каза, че нито един от гражданите, които се натискат за билети не му е мястото на кораба("Никой не може да отдели достатъчно, за да си купи билет... Дори и разходка по палубата е нещо в техния случай") ..
... Остана билетчето в джоба ми и аз не зная на кого да услужа.... попитах колегите от медиите- нямат нужда- пускат ги без билетчета.... и гледам капитана на мостика как връща... един клошар с колело и две торби плячка от днешните казани... нямал билетче...
... сега имам смесени чувства... Дадох билетчето на клошаря... той остави колелото на морска гара, но си взе плячката със себе си и се качи на Калиакра... Този човек не се сети да ми благодари... Не че го направих за това.... въпреки това ... някой щеше да се радва повече... просто на клошаря вчера му е бил ден... ама и аз нямах алтернатива.

Незнам тъжно е, но понякога си мисля, че на някои от тези хора вероятно им е трудно и да се зарадват, някои от тях е възможно да се чувстват толкова унизени от начина на живот който са принудени да водят, че всичко им е черно, трудно е да се зарадват, трудно е да кажат благодаря, трудно е да погледнат други хора в очите от срам, просто са игнорирали всичко изградили са черупка около себе си и.....
Всъщност само гадая и просто ми се завъртяха такива мисли в главата. В момента в който си му го дал може и да не изпитал нищо нито, благодарност, нито нищо, но можеш да бъдеш сигурен, че когато корабчето е тръгнало по време на разходката в този клошар все е трепнало нещо.

Автор: stzz   
Дата:   25-08-12 12:24

Абе човек, имал си някакви терзания, постъпил си с надеждата да се освободиш от тях и какво..............натоварил си се с други по-тежки.
Майната им и на клошаря и на капитана и на кораба!
[beer] [cool] [beer]

Дата:   25-08-12 12:47

Да беше дал паса на някой излезнал на разходка сам човек, дето зяпа на кея, щеше да е по-добре. Не си случил - това е. Забравяш и продължаваш.

Автор: lillia   
Дата:   25-08-12 14:42

И ся кво, да оправдаме или да съдиме клошаря.

А Диан колкото и не хуманен да е, е прав. Никой не ще да седне до него опикан и осран човек.

Автор: scarecrow   
Дата:   25-08-12 15:05

Постъпил си благородно, което е похвално.Заеби това дали ти е благодарил или не, по-важното е че си направил нещо добро, и трябва да се чувстваш добре от това.

http://www.youtube.com/watch?v=Qt2mbGP6vFI&feature=related

Публикацията е редактирана (25-08-12 15:13)

Автор: nsirakov   
Дата:   26-08-12 21:03

днес една мангалка ме засече на главната с думите, "дай 20 стинки, гими твенти...." лелката ръфаше стръвно сладолед и жисиема и беше HTC....

Дата:   26-08-12 21:11

Днес пак се правих на доктор - една жена на село падна на улицата по очи. Нещо кръвното, ама си удари лошо коляното. Оказвах първа помощ.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.