Автор: Myth
Дата: 24-08-12 19:53
Абе сега асахи може и да е прав, ама жените винаги разбират това което искат а не това което казваш или това което си мислят, че си искал да кажеш, пък ако щеш и сричка по сричка, ако щеш и на 180 градуса да обърнеш думите си, ако щеш всички да ги смениш според събеседника те разбират, това което си мислят а не това което казваш, ОСОБЕНО, когато са емоционално обвързани. Интерсно, че като трети страни в някоя ситуация (демек не са преки участници) разбират перфектно.
Примери да давам ли от моя опит и от това на което съм ставал свидетел при приятели :-) смешно е отстрани ама ....
Хайде за приятели:
Тя: Пиле, смятам да си направя застраховка живот, ама брокера ми предложи да изкарам и курсовете за застраховател, любопитно ми е, какво се преподава и на какво ги учат?
Той: Ми какво да ти кажа, СПОРЕД МЕН всички са мошенници и изманици, ама щом си решила направи го. (така сега моето мнение че това му се вика подкрепа, човека хем не одобрява идеята и не е съгласен, хем я подкрепя, щом тя мисли че е добре ок той също е съгласен, нека опита, оабче....)
Тя: ТИ НИКОГА НЕ МЕ ПОДКРЕПЯШ.
Аз: Това зависи от нас.
Тя: Искаш да кажеш, че зависи от мен?
Аз: Как ти хрумна, ако исках да кажа това щях да го кажа, като кажа от двамата, значи от двамата.
Тя: Ами на мен така ми прозвуча
Аз: Нищо подобно
Тук разговора приключва, но нищо не може да я убеди, че не съм казал "Това зависи от теб"
Тя: Харесва ли тази рокля?
Той: Супер е но червената ме кефи повече
Тя: Значи не ти харесва, не е хубава така ли, грозна е?
Той: Не съм казал това, напротив казах, че е супер
Тя: Е да ама...
Тя: Хайде да идем на море другата седмица
Той: Амииии не можем да си го позволим, ако идем на море няма да можем да направи кухнята
Тя: Ясно на теб ти е минал мерака и ентусиазма за всичко
И още много може да взема да напиша една статия в блога само с такива примери и разбира се лично видени или преживяни.
|
|