Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сладки романтични простотии../мъжка тема/
Автор: shtukov   
Дата:   23-08-12 00:40

Надяваме се дамите да ни простят..
Темата за лънчън миита ме провокира отново да се сетя за неизчерпаемата тема за казармата. Нищо, че е дъвкана вече. Все е останало нещо несподелено..[cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Сладки романтични простотии../мъжка тема/
Автор: imitev   
Дата:   23-08-12 00:41

То па една казарма...

Дата:   23-08-12 00:45

На времето биваще..

Дата:   23-08-12 00:48

Мани... Сега жените пак ще си говорят за родилния дом, а мъжете ще си бъркат в ушите виновно на сбирките [smilie2]

Автор: tonitka   
Дата:   23-08-12 00:48

Ква е тая дискриминация бе Щуков....мъжка тема било....че не може ли да преразкажа разни неща които съм чувала?[smilie18] [smilie18]

Дата:   23-08-12 00:49

Я давай смело!

Автор: Стоев   
Дата:   23-08-12 00:49

Разказвай.....[smilie7]

Дата:   23-08-12 00:50

Патката викаш може да почака [cool]

Автор: tonitka   
Дата:   23-08-12 00:51

Уффф, не ми се пише сега за танкове.. [smilie18] [smilie18] ...ай оставям ви да си бъбрите, отивам да спинкам![smilie3]

Дата:   23-08-12 00:52

А може може, как да не може. Ще чуем с интерес преразкази, ама не ги украсявай много-много по дамски, че ще се усетим.
Ай дай сефтето..

Автор: ntonev   
Дата:   23-08-12 00:54

Тая тема има потенциал... [smilie25]

Аз винаги съм се чудил - защо от казармата остават само добрите спомени, а колко много простотии е имало... ма то май не е само с казармата така...

Моя стаж там е 1г. 11м. 21д. - даже имах документ за тоя стаж, но съм го затрил някъде...

Дата:   23-08-12 00:56

Аз имам и лоши спомени от казармата...

И неутрални - в зависимост от контекста в който се коментира стават убави или грозни [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Krassy   
Дата:   23-08-12 01:01

В ТНТМ залата гледах три смока стрелци [smilie7]

Автор: asahi   
Дата:   23-08-12 01:12

Моето ТНТМ беше в радиопоста. Бичиш си дежурството, димиш с поялника - тамън няма да заспиш. Зорът беше накрая - трябваше да изнасям цял съндък имущество.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   23-08-12 01:17

.. Е , щом е за мъже само ....... нема да пиша .... [smilie7] [smilie7]

... После , що имало прайдове , паради и тинтири-минтири ...... ми тя дискриминацията е навсякъде .... [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: lumix   
Дата:   23-08-12 02:04

Ок, нека да разкажа нещо, което се е случило на мой приятел!
След "добро"поведение в Мусачево го изпращат някъде м/у турската и гръцката граница на някаква подслушвателна станция!

Седиш в някаква радиостанция в един джоган ...и дежурства по 8 часа със слушалки на ушите ...точно какво са подслушвали, не знам!
3-ма човека през 8 часа!
Моят приятел в началото кеф...няма наряд, няма физ. зарядка ....няма гонка ....абе рай, ама скукаааа!
Единият от войниците писал на майка си, че иска да се научи да плете и майка му праща куки и прежда....Човека си седи в джогана със слушалки ...и си плете!

Моят приятел се помолил да го научи онзи да плете ....но онзи категорично отказал!
Моят приятел писал на майка си, че иска да се научи да шие гоблени...майката праща конци, скици ...каквото си трябва!

Та един ден двата си седят през деня в джогана, единия плете, другият шие гоблен ....естествено по някакви долни гащи, щото жега ....и влиза някакъв полковник, проверяващ....ииииииииии!
Скачат двамата със слушалки на ушите....по долни гащи, единия с куките...другия с гергефа, скачат, търкулват се макари и кълбета...:
- Другарю полковник на пост едикойси всичко е нормално...ефр.Едикойси и мл.серж. едикойси!

Полковника щял да падне от джогана от смях.....мислил да ги накаже, но после казал по-добре така отколкото пияни в селската кръчма....[smilie5]

Автор: Славов   
Дата:   23-08-12 08:16

Естествено, че е по-добре така, отколкото в кръчмата.....

В Безмер навремето, никой не плетеше и не бродираше, и затова всяка вечер се ходеше до Бозаджии, Болярско, Роза или Бояджик за вино и ракия, лятно време и за бира..... И купона беше налице, много често и с дежурния фатмак....понякога и сме осъмвали....

[beer] [beer]

Дата:   23-08-12 08:24

Абе като се замисля - по-добре пияни в кръчмата [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Имаше един лаф - по-добре дъщеря к.ва, отколкото син ефрейтор [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: aquarius   
Дата:   23-08-12 08:40

Аз минах тънката казарма (6м) ама толкова спане не съм спал през живота си [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Снимки довечера ако не ме домързи [cool] [cool] [cool]

Автор: gogzy   
Дата:   23-08-12 08:45

Военна полиция на два пъти искаше да ми арестува жипкака УАЗ-469Б. Единия път не можаха да ме стигнат с Нивата по Цариградско, оня щеше да изпадне от прозореца докато се опитва да размахва палката [smilie5] . Беха почервенели всичките като след запек. Втория път качих жипката по стълбищата на столовата в щаба на 4-ти, ма беше много тясна вратата и се върнах. Абе олигофрении [cool]

Дата:   23-08-12 10:00

Някъде зад караулното един от старите войници намери 7 новоизлюпени совички без родители. Почна да ги храни и отглежда сам. Малко по малко взеха да измират една по една и той доста страдаше. Накрая оцеля една. Беше се вече добре оперила и свикнала с войниците, ама на нашия човек се наложи да излезе в полагаем отпуск. Назначи един от новобранците да се грижи за нея под смъртна заплаха.
След няколко дни след като беше заминал, друг войник от старите изглежда имаше някакъв зор и почна да се хваща на бас по 1 лев със всеки, че може да я изяде жива. Постави две условия - докато яде да пие вода от чешмата и да не яде само ноктите и човката. Като се събраха 7 мераклии дали по 1 лев да гледат, той застана до чешмата и свърши работата. Аз като много други гледах безплатно щото на него спешно му трябвали 7 лв.
Човека беше от Пловдив и редовно уважаваше едно куче, което се мотаеше из поделението. Докато се усетим каква била работата, няколко новобранци изядохме доста шамари, че сме ритали кучето..[smilie18]

Автор: steeens   
Дата:   23-08-12 10:16

[smilie10] Щуков, твоята романтика е доста брутална. [smilie5]

Автор: steeens   
Дата:   23-08-12 10:22

Един познат ми разправи как гледал взривяването на артилерийски гръм в едно от спалните на кашиците. Бил отвън и каза, че стъклата излетели като цели на няколко метра от рамката на прозореца и после се разпаднали на сол. Според неговата версия имало хора вътре като са го взривили, ама на мен ми е малко вероятно, защото никой не пострадал.

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [cool] [cool] [cool]

Публикацията е редактирана (23-08-12 10:23)

Автор: ejko   
Дата:   23-08-12 10:23

shtukov, баси историята...

Автор: gogzy   
Дата:   23-08-12 10:24

Туй вече бие на фолклор [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.