Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ! Възстановяване на снимки от картата-памет на фотоапарат
Автор: sea   
Дата:   07-08-12 16:15

Аз не съм това, което съм. Т.е. не съм море - демек не е Sea. Пиша от нейния акаунт, щот съм още ''малка'' на регистрация. Иначе мога и море да бъда, но в неделя съм се проявила просто океански тъпо - знам го, така че си пестете силите да ме убеждавате точно в това - всичко друго ще поема и ще върна. Та...
Имам си чисто нов фотоапарат-сапунерчица Панасоник DMC-LS5. Ми 99 кинта, бе. Кво? По-добре от никва!!! Сложила съм си му 16 гиги памет TDK. Ма кат съм прехвърляла снимките на компа, не съм отразила, че не са се качили всички и спокойно съм си изтрила всички снимки от фотоапарата. Ми оставаха ми свободни още некви си около 1000 снимки... Да ви обяснявам, че цял ден бях бродила из Родопите, изкрах некви 3-4 часа в Пловдив на ужасяващата жега и с ужасяващото разкритие, че палми вече растат не само в Бургас, а и на Джумаята, че на магистралата беше пълно с кретени на дълги, дет ми гориха ретините чак до малкия мозък и всичко тва в неделя късно вечер преди Понеделника след ОтпускаТА... Не, нищичко няма да ви кажа, щот нищо не оправдава непреглеждането на мат'риала достигнал компа...
А в Понеделника след Отпуската на центъра на София, щот не ми стигаше всичко останало, ми кат видях и таз Велика Глупост, която съм си самопричинила... Не съм снимала след кат затрих снимките и няма да пипна нищо, докат не се убедя, че няма шанс да си върна снимките на Кака, Жабата, паяка, родопското пълнолуние, беличенското розовище...
Хора, помагайте! Ако има някаквичък шанс...
Хеви метъл и шкембе чорба фуревър!

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ! Възстановяване на снимки от картата-памет на фотоапарат
Автор: harvester_vn   
Дата:   07-08-12 16:22

Нема се пуашиш. шансове имаш големи, ма ме мързи да пиша.... търси у гуглето нещо като файл, майл, рековъри, мековъри...

може и тук да търсиш ако не си с Опера, има бая теми по въпроса.

Публикацията е редактирана (07-08-12 16:23)

Автор: sea   
Дата:   07-08-12 16:41

Първо до Гугъл се допитах, щот ма беше срам да питам живи хора. Ма се омотах. Аз може и умна да съм понякога, ама тия дни явно съм основно руса.
Благодаря за вниманието! :)

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   07-08-12 16:45

Пробвай тия, все нещо ще свърши работа.[smilie7]

тема нумеро уно

нумеро дуе

Автор: asahi   
Дата:   07-08-12 16:46

Щом си почнала с търсачките цъкай и тук.

Автор: Todd   
Дата:   07-08-12 17:18

http://www.essentialdatatools.com/products/photorescuepro/

Това го имам от 100 години - винаги върши работа .

[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.