Автор: sea
Дата: 07-08-12 16:15
Аз не съм това, което съм. Т.е. не съм море - демек не е Sea. Пиша от нейния акаунт, щот съм още ''малка'' на регистрация. Иначе мога и море да бъда, но в неделя съм се проявила просто океански тъпо - знам го, така че си пестете силите да ме убеждавате точно в това - всичко друго ще поема и ще върна. Та...
Имам си чисто нов фотоапарат-сапунерчица Панасоник DMC-LS5. Ми 99 кинта, бе. Кво? По-добре от никва!!! Сложила съм си му 16 гиги памет TDK. Ма кат съм прехвърляла снимките на компа, не съм отразила, че не са се качили всички и спокойно съм си изтрила всички снимки от фотоапарата. Ми оставаха ми свободни още некви си около 1000 снимки... Да ви обяснявам, че цял ден бях бродила из Родопите, изкрах некви 3-4 часа в Пловдив на ужасяващата жега и с ужасяващото разкритие, че палми вече растат не само в Бургас, а и на Джумаята, че на магистралата беше пълно с кретени на дълги, дет ми гориха ретините чак до малкия мозък и всичко тва в неделя късно вечер преди Понеделника след ОтпускаТА... Не, нищичко няма да ви кажа, щот нищо не оправдава непреглеждането на мат'риала достигнал компа...
А в Понеделника след Отпуската на центъра на София, щот не ми стигаше всичко останало, ми кат видях и таз Велика Глупост, която съм си самопричинила... Не съм снимала след кат затрих снимките и няма да пипна нищо, докат не се убедя, че няма шанс да си върна снимките на Кака, Жабата, паяка, родопското пълнолуние, беличенското розовище...
Хора, помагайте! Ако има някаквичък шанс...
Хеви метъл и шкембе чорба фуревър!
|
|