Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Може ли да има такива изроди?
Автор: Myth   
Дата:   05-08-12 19:51

В момента по TV7 разказват за обир през 98 година от 4 лица 3-ма цигани и един полицай, нахълтват в дома на потърпевшите и изнасилват пред майката двете и деца момичета на 11 и 16г хората били на някакъв ромски лидер Ицо Папата, ОПРАВДАНИ ПО ДЕЛОТО, нататуък всеки може да си пусне и да гледа предаването единия от обвиняемите е разстрелян (в някакви бандистки истории) от осналите без полицая, всички са висяли по затворите вкл и за убийство като тоя обвинен за убийство е осъден за същото с УСЛОВНА ПРИСЪДА, баааааах маааааа му как се излиза от дело за убийство с с УСЛОВНА присъда, присъдата сама по себе си значи, че обявен за виновен. Тоя лидер ПАПАТА срещу него има 20 висящи дела за отвличания, търговия с влияние и т.н.
Е кажете къде е правосъдието, кой ги закриля тия хора и как такива хора могат да бъдат на свобода?
А конкретно за това изнасилване... незнам тия заслужават къде ги видиш на пътя.... чудя се как в тая държава хората още не са взели правосъдието в собствени ръце.
Нямам нищо против ромите просто случая е такъв че тартора е ром и да не беше мнението ми щеше да е същото. А какво да кажем за кирливия полицай бил казал "Госпожо и аз не искам да изнасилвам децата ви, кажете ни къде са парите... и на нас не ни е лесно" или нещо подобно.

Отговори на това съобщение
 Re: Може ли да има такива изроди?
Автор: J0R0   
Дата:   05-08-12 19:57

ами ей тия...
(мача Левски - Сараево)
просто ме е срам че съм българин, заради такива

https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/loyq9303.JPG

Дата:   05-08-12 20:00

Автор: J0R0
Дата: 05-08-12 19:57

ами ей тия...
(мача Левски - Сараево)
просто ме е срам че съм българин, заради такива

JORO тия са слънчица, с техните хулигански и просташки прояви по стадионите, сравнени с горното което съм описал.

Автор: Knartist   
Дата:   05-08-12 20:00

Жоро, мен ме беше двойно срам за любимия отбор и някои от сегашните му фенове [smilie23] [smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   05-08-12 20:18

Ми то си е пирамидка бе, Мит - има си база, има си и надстройка. Папата, полицаят, другите участници да не са ни спуснати от Америка? Съдиите и те, както и всичко останало - наши, мили, родни.

Автор: Славов   
Дата:   05-08-12 20:24

Запознат съм със случая, наистина много грозна история, лошото е че много такива хора са вече на много високи нива в управлението на държавата ни.... [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   05-08-12 20:25

http://www.youtube.com/watch?v=k7nZQoPCh7Y

Дата:   05-08-12 20:26

Бе то хубаво пирамида, ама що за изрод трябва да си (и единия ПОЛИЦАЙ) за да изнасилиш две деца едното на 11 че и пред очите на майка им, айде едните да кажеш закоравели престъпници, ама единия полицай, тоя човек, как спи спокойно, как гледа семейството и децата си в очите, деба и боклука.[smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: Mori13   
Дата:   05-08-12 20:33

В такъв случай се налага човек да не разчита на правосъдие. Налага се той самият да стане правосъдие - хладно и мотивирано.

Дата:   05-08-12 20:37

Справедливостта и правосъдието са относителни понятия... но има и вариант за Justice in the barrel of a loaded gun

Автор: Vinsent   
Дата:   05-08-12 20:42

Myth написа:

> ...а що за
> изрод трябва да си (и единия
> ПОЛИЦАЙ) за да изнасилиш две деца
> едното на 11 че и пред очите на
> майка им, ...

Престъпници има всякакви, ама що за изроди са адвокатите дето са ги защитавали и съдийте дато са ги погалили с перце?! [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Това са истинските изроди! [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   05-08-12 20:43

Нещо сте се объркали.
Тотално.
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е НАРЕД.
Даже наред, смея да твърдя, е много слаба формулировка. За 23 години от неработещ социализъм в комунистически вид, се превърнахме в пример за демокрация от социалистически клонинги с работеща икономика, която внася сякаш маите наистина ще познаят според проучване на някой от институтите на БАН. Не произвеждаме, защото това е работа само за балами. Вноса му е майката, това фирмата ти да е вносител на нещо-си, представител и прочее е признак за много добра визия, стайлинг и предпоставка да влезеш в хайлайфа.
В България, освен това всичко работи - икономика, политици, съдебна система, полиция, медии.
Децата си не ги бием, защото е модерно, еко и не ни позволява западния фешан стайлинг да им разваляме визията.
За сметка на това те стават психопати.
Латентни разбира се. Пропуск е това, че не ги въоръжаваме, но за сметка на този скромен минус те се избиват в Студентски град, както могат.

https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/twqs2313.JPG
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/603501_406788866046552_369050897_n.jpg

Както се казва, скъпи ми интелектуалци, звезди, новобогаташи и проспериращи предприемачи в сферата на услугите.

Да ви е честита България от 2012 година!
Със здраве да си я ползвате сега, в бъдеще и по принцип, скъпи мои висшисти, манекенки, футболисти, съдии, прокурори, икономисти, програмисти и прости метачи като мен.[smilie24]

[smilie7] [smilie21]

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (05-08-12 20:46)

Дата:   05-08-12 20:46

Това е едно много нещастно момиче! [smilie2]

Дата:   05-08-12 20:49

Vinsent, в цял свят и най-големите престъпници заслужават справедлив процес и им се ПОЛАГА защита, на адвокатите това им е работата, да защитават и невинни и престъпници. Съдиите са истинските боклуци и онежи дето са покрили доказателства и подменили проби и...са направили така че това дело да не бъде спечелено.

Дата:   05-08-12 20:52

Нема ранна полова култура само и достатъчно патрони в Ганьоленд.
Кой се изнесъл, изнесъл се.
Останалите сме само за стерилитет от всякакъв тип. Това племенце трябва да се изтрие от лицето на тая приветлива синя планетка веднъж и завинаги. Само хабим кислорода.

Нещо съм яхнал метлата тия дни. И то много сериозно.[smilie21]

[smilie7]

Дата:   05-08-12 20:55

4 ЛЕГАЛНО пръснати мозъци на изнасилвачи на деца е ли по-добре от изнасилени деца?

Дата:   05-08-12 20:57

Myth написа:

> Vinsent, в цял свят и най-големите
> престъпници заслужават
> справедлив процес и им се ПОЛАГА
> защита, на адвокатите това им е
> работата, да защитават и невинни и
> престъпници...

Myth, вярно е това твърдение, но справедлив процес ли е да скриеш доказателства, да изопачаваш факти, да разтакаваш процеса и т.н.?
Адвокатите някакви олигофрени ли са та не виждат кой е виновен?
Ама парите им позволяват да не довиждат. [smilie9]

Ти ако си адвокат, ще се наемеш ли да защитаваш ачик виновен с разни юридически хватки? [smilie2]

Аз не бих го направил.

Дата:   05-08-12 20:57

Автор: Knartist
Дата: 05-08-12 20:55

4 ЛЕГАЛНО пръснати мозъци на изнасилвачи на деца е ли по-добре от изнасилени деца?

Това е така, но каква е гаранцията, че пръснатите мозъци нямаше да са на потърпевшото семейство, ако имха оръжие в дома си, но принципно в известен смисъл съм по-склонен да се съглася в разрешаването на оръжията.

Дата:   05-08-12 20:58

Myth

Престъпника в случая няма вина, ами педалите от системата, самата система и куп други простотии, които уж ги няма и всичко е ток и жица в тая кочина, ако питаш новобогаташите и пародийните ни елементи от подобието на средна класа които имаме.

Таскоро следях тема в друг форум и пак стана дума за правосъдната ни систем. В момента няма хора от старата школа. Защо? Защото "парица е царица", както е казал калеко Алеко. Тия хола не виреят в новите условия, защото имат ако не друго поне малко морал. Да им ... майкта на съда. Дип че нямаме армия да спретнат една хунта като хората и да редуцират тая пасмина там.
За държавица от 4-тия свят толкова ни трябва.[smilie7]

Дата:   05-08-12 21:00

Това имам предвид под ЛЕГАЛНО - ако беше обратното (което, за съжаление, се случва навсякъде по света и с хладни, и с всякакви оръжия), щеше да е и си е престъпление... срещу опцията да можеш легално да защитиш семейството си и собствеността си

Дата:   05-08-12 21:02

Между другото всеки цървул студент по право и уонаби към някоя кантора има достъп до Архивата и може да прави каквито си иска мизерии по поръчка на адвоката. Това адвокат ми го каза. Смятайте защо сме на тоя хал.[smilie23]

Бащице Сталин, къде си.[smilie2]

Автор: ivoet   
Дата:   05-08-12 21:05

Bulgaria - easy to find... Навремето като я въртяха тази реклама по бнт свят и с брат ми почвахме да си пеем It ain't easy на Супермакс.

Дата:   05-08-12 21:09

Мдаммм, отива към it ain't easy to CURE [smilie8]

Дата:   05-08-12 21:13

То е много изи, ама другарите американци, китайци и пр. не искат да ни пробват за полигон за унищожаване на ядрен арсенал. Максимум за ден проблемът България ще изчезне.[smilie21]

Дата:   05-08-12 21:16

Американците също са го имали този проблем - но ето ти го Хувър, ето ти и Серпико. Все на някой трябва да му писне от това нещо, но не би. Педали нещастни, да ме извиняват хомосексуалистите.[smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.