Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Здравите завидяха на болните
Автор: slivenski   
Дата:   26-07-12 19:16

[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Здравите завидяха на болните
Дата:   26-07-12 19:16

И сега кво стана? [smilie21]

Тия, чиито къщи са оцелели в наводнението в някакво село, намразиха тия, чиито къщи са били унищожени от потопа и държавата им построи нови… [smilie8]

Това само в България може да се случи… Отврат… :-(

[smilie21] [smilie21]

Автор: Krassy   
Дата:   26-07-12 19:19

ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!

Казал го е един човек навремето, няма да споменавам кой, няма значение... важното е, че е болезнено прав [smilie8]

Създаваме си впечатление за народа по приятелите ни и съфорумците... обаче ако се огледаме в реалният свят и ...

Дата:   26-07-12 19:26

аз по-скоро бих казал - всеки управник си заслужава народа. [smilie21] [smilie21]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   26-07-12 19:48

.. това го гледах по новините и бях отвратен от хорското мислене ...... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. преди няколко месеца се радваха , че техните къщи не са наводнени ......... сега киселеят , че и те не са получили помощи ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

... Мор за тоя матрял ...... завистливо племе ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. оная свиня пернишка , кметицата ....... плащала по 76 лв. на ден надници на общ работник , да местят чинове ...... 9.60 за боядисване с латекс , 3.20/кв.м. за облепване с найлон ..... и пр. ....

Заслужаваме си съдбата ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: lillia   
Дата:   26-07-12 20:00

Жиме, ти завидя на общите работници в перник ле[smilie18]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   26-07-12 20:06

.. Не , скъпо Лиле ..... общаците пак са си взели по 25 кинта ....

.... но кметицата е приела фактурата/поръчката на три пъти по-висока цена от реалното ....... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

... пир по време на чума ....

.. да вадиш дивиденти и облаги по време на бедствие ...... мисля , че е грехота ...... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   26-07-12 20:07

Заслушах се и аз, че хванали кметицата да пипа в казана. Добре, бе мое ли да сме толкова лакома пасмина? После хейтър съм бил, родоотстъпник съм бил, нам кво си съм бил... Еми съм.[smilie8]
[smilie7] [smilie21]

Автор: imitev   
Дата:   26-07-12 20:07

Кьорсофра се нарича...

Дата:   26-07-12 20:14

аз не се възмущавам от кметицата. никаква далавера, извършена от политик, не може да ме учуди вече.

но обикновени хора се възмущаваха, че техни съселяни, останали без дом, са получили нови къщи, а за тях нямало нищо... стигнало се до междусъседски дрязги и кавги... [smilie23]

това е отвратително... [smilie23]

Дата:   26-07-12 20:21

Абе някои завидели, ама онея без къщи докат им дадат пари и дали ще им дадат и колко...къде да спят, опъват палатки.Това сега, а зимата. Народа по селата няма за хляб пари, камо ли за къща. Плачат. За след земетресението говоря посока Дивотино...

Какво е завистта... ще позавидят и ще забравят.

Дата:   26-07-12 20:25

аз ли не се изразявам правилно или нещо... [smilie8]

хора от онова село, които имат здрави къщи или къщи, които съвсем леко са пострадали, завиждат на онези, чиито къщи са били напълно разрушени и на тяхно място, с помощта на дарения, са построени чисто нови къщи. завиждат им за новите, модерни, красиви, бели къщи... [smilie21] [smilie21]

Дата:   26-07-12 20:30

аз не говоря на тебе, по принцип си дрънкм, то сигурно и ти не говориш на мене[smilie18]

Автор: Cristinel   
Дата:   26-07-12 20:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   26-07-12 20:39

имаше дарителска кампания. доколкото знам, пари от бюджета не са излизали точно за това... може би неправилно се изразих, като казах държавата... не съм сигурен всъщност.

не това е важното, а отношението на хората към собствените си съселяни, останали без дом... [smilie8]

Дата:   26-07-12 20:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   26-07-12 20:45

заглавието е метафора.

не е нормално да завиждаш за това, че някой, който е останал без дом, е получил такъв, при положение, че ти самият имаш.

или аз нещо не съм наред, или онези хора не са прави... [smilie21] [smilie21]

Дата:   26-07-12 20:48

Дата:   26-07-12 20:49

ами няма как да им построят СТАРИ къщи, нали? [smilie5]

Дата:   26-07-12 20:51

Дата:   26-07-12 20:55

ами виж... доколкото си спомням, поради проливни дъждове в края на зимата се скъса някаква стена на язовир и отнесе половин село... тоя язовир не е собственост на хората, а на общината или държавата, не знам точно на кого. та кой е виновен в случая? [smilie8]

парите се събраха чрез дарителска кампания.

в БГ почти никой няма застраховка на къщата си и това много добре го знаеш, предполагам.

[beer] [beer]

Автор: guesswho   
Дата:   26-07-12 20:55

Дата:   26-07-12 20:57

Автор: kkkolelo   
Дата:   26-07-12 21:00

Един сдобил се с нова къща не е на себе си ... вика то цял палат [smilie8] ... Не гледах внимателно, но сякаш другите имат некви поражения по имотите, но сами трябва да си ги отстраняват ... И кого прегръщаха щастливците със шестица от тотото - Цв Цв ... с чужда пита помен прави

Иначе за Перник ... Некви цифри хвърлени във въздуха от други местни политици ... Тези неща не се установяват по площади и пред микрофон ... Една бърза ревизийка ... Иначе както каза и журналиста - политиканстване ... Иначе в Перник получават по 325 лв ... Някъде хората получават големи помощи ... без застраховка, но явно ние не сме богата държава ...

Дата:   26-07-12 21:02

скоро говорих с някого за Стражица, където преди 25 години някъде стана голямо земетресение. още имало хора, които живеят във фургони.

и това ли е нормално? [smilie8]

според мен не е. има ситуации, в които държавата трябва да помага. природното бедствие е като войната. а при война държавата е длъжна да защитава гражданите си. така смятам аз, че е правилно. за да я защитят и те, когато трябва... и за да си плащат редовно данъците... и за да се гордеят, че са нейни граждани... и прочие... процесът е двустранен. но това е друга тема.

Публикацията е редактирана (26-07-12 21:04)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.