Автор: Uve_Smotanson
Дата: 26-07-12 15:50
Никой не ти казва да се трепе за кеф. Защо подценявате инстинктите на родителите? Наблюдавам един животински вид при мен и честно, по-добре човечеството да се затрие, отколкото да се правят на майка Тереза и да унищожават хранителни вериги от лиготия. Може да се оцелее без захранка, може да се оцелее и без кьорава селекция и специални грижи. Оцеляват най-адаптивните. Останалото са лигавщини. Никога няма оцеляване на 100% от едно люпило 150 бройки, котило от 6 парчета, или птици от 5 яйца. На мен лично ми писна от дивотии и разни фенове ако можех щях директно да ги засиля в Африка да търчат между жирафи, носорози, хипопотами, лъвове и крокодили да спасяват света. Сори но протеина е енергия и ако някое от малките загине по естествен път, просто поддържа веригата. Не виждам защо трябва да си обясняваме неща от 7-ми клас и да се месим там където въобще не ни е работата. Защото всички простотии са дело на човешка дейност и намеса. От развъждане на видове непривични за даден район и без естествени врагове, до избиване на цели видове. Щото винаги сме умни и знаем повече от естествените закони.
За всички фенове на специалните грижи и спасяването на всяка цена препоръчвам един японски филм по действителен случай. Има го в замундата.
Nankyoku Monogatari / Antarctica / История от Южния полюс - Антрактида (1983)
|
|