Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Само Лудогорец
Автор: ценослав   
Дата:   25-07-12 23:37

До като тук се дрънкаме по разни икономически теми, Лудогорец май си оплете кошничката.[cool] [cool] [cool] [cool] [beer] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Само Лудогорец
Автор: nodoubt   
Дата:   25-07-12 23:41

синдромааа [smilie21]

Автор: ценослав   
Дата:   25-07-12 23:41

Ми съдията ако беше дал продължение от 20 минути, домакините щяха да вкарат и четвърти гол. Отивам да си сипя едно от мъка.[smilie10] [smilie10]

Автор: kudra   
Дата:   25-07-12 23:45

Мач се играе докато съдията свири края. И първият двубой така стана. Жалко.

С едно полувреме игра не става да спечелиш срещата.

Публикацията е редактирана (25-07-12 23:46)

Автор: Giorgio.K   
Дата:   25-07-12 23:49

ами да, щото селски номера с търкаляне по игрището в Европа не минават ... ама като отпаднат още 2-3 пъти ше се научат момчетата.
Тъпо ...

Автор: Knartist   
Дата:   25-07-12 23:54

Ми то съдията ако не беше и признал гола с ръка... в общи линии 1 down, 3 to go [smilie18]
Ае наздраве за бг футбола [thankyou] [beer] [beer] [beer]

Автор: stoyan_5   
Дата:   25-07-12 23:57

http://vbox7.com/play:6e3c3831

Автор: kkkolelo   
Дата:   26-07-12 00:00

Спечелих, но ме е яд (коеф на полувремето за Динамо беше 3.80, хванах и Х-а на Вардар - Бате) Прекалиха с бавене накрая и дадоха повод на съдията безконечно да продължи ... и при дадени 5' продължения (които също са много) играха 8 [smilie8]. Като станат по големи майстори, могат да си позволят ... Още повече че съдията ще търси да компенсира и гола с ръка, който им даде ...

Автор: papadok   
Дата:   26-07-12 00:10

Заслужена победа за Динамо.
И браво на рефера! Сами сме си виновни - с това търкаляне по терена 8те минути продължение бяха малко.
Много исках да продължим, с напрежение гледах мача но така не правят и в най-маймунските първенства. То бива безсрамно симулиране, бива, обаче това на лудогорци граничеше с безумието!

Автор: miTaka   
Дата:   26-07-12 00:16

Пападок,жега ли е при тебе или мозъкът ти е изпържен по рождение?

Автор: bleki1   
Дата:   26-07-12 00:18

Яд ме е че нашите отпаднаха, но пък като се сетя с какви мачове станаха шампиони на БГ. Май им се върна и то доста гадно.
Защо ли ми напомнят на Литекс?

Автор: exo99   
Дата:   26-07-12 00:34

Тия наште големи леваци.

Уж мъжко дупе веднъж се еГе.

Ама хак им е - с тия селски изпълнения накрая.

Жалко все пак.

Автор: papadok   
Дата:   26-07-12 00:44

Митака, дай някое друго предположение, понапъни се малко.
Ако признаеш, че си от ромски произход, че си израсъл в махалата, бих те разбрал [smilie8]

На теб хареса ли ти поведението на "нашите"?

Автор: miTaka   
Дата:   26-07-12 00:57

Предполагам че ди пуснал климатик, без да се напъвам!
Ти къде си израснал, в клетка или на Марс? На игрище стъпвал ли си? Знаеш ли, че едно докосване може да те извади от равновесие?
Аман от хейтъри, и за другите се отнася!
Аре, спете спокойно!

Автор: milenpi   
Дата:   26-07-12 01:33

Хубаво, само не разбрах досега вложил 10 млн в отбора и не знам какво си, а държи работниците във фабриките си с 500лв заплата.
Явно това му е скъпата играчка -собствен футболен отбор. Най-много да я счупи и да я хвърли..[smilie23]

Автор: Antonio_V   
Дата:   26-07-12 01:47

Лудогорец така се изсраха на метеното, че задминаха отбори, засрамили името на Апостола [smilie23] и комунистически абревиатури с 4 букви. Нарисуван мач, изгубен заради треньор, вратар, съдия и липса на колектив. Вторият гол ги направи за смях, а третия ги прати в действителността... Гледайки последните 10 минути ме беше срам, че това е български отбор [smilie23]

Автор: ivoet   
Дата:   26-07-12 03:22

Сами са си виновни - аз лично не си спомням някога да съм гледал толкова много лежане и бавене в един мач. Иначе до 60тата минута си играха добре, ама треньора Радо прашката ли е, Ивайло Петев ли е очевидно мисли че селските номерца минават навсякъде, което се оказа не точно така. А че съдията ги е ощетил - може би, особено при гола на Марселиньо :) Сравненията с Литекс са много удачни, не знам обаче дали Лудогорец ще успеят да се задържат 13-14 години като тях. Времето ще покаже, дотогава можем да си мечтаем футбола ни да започне да излиза от блатото и да се превърне от пералня на мръсни пари в радост за всички фенове, били те на ЦСКА, Левски, Дунав Русе или Чавдар Етрополе [cool]

Автор: sharky   
Дата:   26-07-12 08:06

Истината е , че с такова първенство няма как да излезе отбор, които да направи нещо в Европа .

Автор: didesignbg   
Дата:   26-07-12 09:36

Лудогорец направиха много силен мач. Излязоха, захапаха ги още от началото, логично поведоха, което беше много важен момент. След гола, за първи път виждам български отбор, който задържа топката и не позволява на съперника ответна реакция. Добро изнасяне на топката, стабилна игра, не даваха шанс на видимо по-слабият домакин. Негативите - допуснаха три много леки гола, за вторият просто нямам думи, вероятно липса на опит. Не искам да оправдавам отбора, но съдията определено е пълен педераст, не бива на такива да се дава да свирят даже и в Б група. Ужасно много грешки в ущърб и на двата отбора, а това че мача се играеше до гол, смятам всички го видяха. Да дадеш три минути продължение на пет минутно продължение ... [smilie10]
Чета и други коментари и ме изумява футболното дебелоочие на Ц и Л феновете (то и самият аз съм от тях де, ама ще се дистанцирам този път). Лудогорец играят футбол, който е с класа над българското първенство, жалко е че ще останат този сезон да си ритат локално. Липсата на опит, а вероятно и малко късмет ги лиши от продължаването напред срещу значително по-слаб от тях съперник.

Автор: ejko   
Дата:   26-07-12 10:02

"три минути продължение на пет минутно продължение"

Това по регламент прави ли се?!?!?
Аз не съм го гледал мача, но дори и оспорван да е бил, пак е успех за нашите... А то ние почти сме били :)

Автор: __SpOO__   
Дата:   26-07-12 10:55

"Защото Динамо не е Миньор и Феликс Цвайер не е Стефан Спасов-Пастата!"

[smilie24]

Автор: nodoubt   
Дата:   26-07-12 10:57

Колкото е сладко в България съдията да ти свири край на мача в 88та минута и съперника да играе с децката си формация, за да станеш шампион, толкова им горчат тези два мача. Вселенски еквилибриум [smilie8]

Автор: ejko   
Дата:   26-07-12 11:01

Добре де само казвате, че са играли по-добре до 60 и някоя минута. Явно имат някакви умения, защото Динамо Загреб си играят в груповата на Шампионска лига най-редовно...

Автор: __SpOO__   
Дата:   26-07-12 11:04

Имат, особено срещу както се писа вече детски формации [smilie5]

Автор: Analgina   
Дата:   26-07-12 11:09

Ejko, след 60-та минуталудогорец са с 10 човека. Иначе и аз чувам, че са играли много добре. Феновете с червени и сини очила ще те убеждават в противното.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.