Автор: didesignbg
Дата: 26-07-12 09:36
Лудогорец направиха много силен мач. Излязоха, захапаха ги още от началото, логично поведоха, което беше много важен момент. След гола, за първи път виждам български отбор, който задържа топката и не позволява на съперника ответна реакция. Добро изнасяне на топката, стабилна игра, не даваха шанс на видимо по-слабият домакин. Негативите - допуснаха три много леки гола, за вторият просто нямам думи, вероятно липса на опит. Не искам да оправдавам отбора, но съдията определено е пълен педераст, не бива на такива да се дава да свирят даже и в Б група. Ужасно много грешки в ущърб и на двата отбора, а това че мача се играеше до гол, смятам всички го видяха. Да дадеш три минути продължение на пет минутно продължение ...
Чета и други коментари и ме изумява футболното дебелоочие на Ц и Л феновете (то и самият аз съм от тях де, ама ще се дистанцирам този път). Лудогорец играят футбол, който е с класа над българското първенство, жалко е че ще останат този сезон да си ритат локално. Липсата на опит, а вероятно и малко късмет ги лиши от продължаването напред срещу значително по-слаб от тях съперник.
|
|