Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 БДЖ - Питане
Автор: spacewalker   
Дата:   13-07-12 19:08

Интересуваме някой скоро да е пътувал в 1-ва класа вагоните за морето? Как са, условия?

Миналата година пътувах във втора класа, а имаше някакви готини вагони с климатици и WI-FI, та ме интересува дали някой близкия месец е пътувал и знае дали ги има. В Бдж сайта не намирам много инфо, и нямам време да се разкарвам до гарата тези дни.[beer] [beer]

Излишни коментари от рода на " Защо с влак.." и подобни мисля няма смисъл от тях.[beer] [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: БДЖ - Питане
Автор: HP   
Дата:   13-07-12 19:26

когато един спейс уолкър пътува с влак, това е символ на максимална ексцентричност [beer]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   13-07-12 19:32

Миналата година често ползвах първа класа, но ... докато разбрах, че е същото като във втора, т.е. не си привелигерован с работещ климатик [smile] . Това лято съм пътувала по дестинацията няколко пъти във втора класа. На късмет или на харесване от страна на касиерките попадах в "новите" вагони. Тези, които са като автобус, от едната страна двойни седалки, от другата единични, без прегради и подобни. Мисля, че има по един на влак. Бяха добре изстудени, през деня в жегата беше ок, вечерта позамръзнах [smile] . Безжична връзка има само във вагон-ресторантите. Там, където ги има обаче. Така и не можах да хвана системата. Мислех, че ги закачат на експресите, но се оказа, че и там ги няма от време на време. Като интериор, обслужване и цени обаче са много ок, стига да ги има [smile].

Автор: spacewalker   
Дата:   13-07-12 19:57

HP

Развесели ме [beer] [smilie18] Няма паре за гориво [smilie18]

DidiAndreeva

Много полезно инфо, дано да случа на касиерка, или трябва да пускам някакъв чар [smilie18] [smilie18] , да се доредя до нови вагони, че мин. година изтекох в 2ра класа вагон с много странна конфигурация на седалките [smilie23] [smilie23]

А сега се сещам, вечерен влак или през деня (да видя как да ги нацеля тея пусти вагони)[beer] [beer]

Автор: diandimov   
Дата:   13-07-12 20:33

Абе кви климатици, едно време нощния за Варна, във всяко купе тъмно, спят някакви брадясали субекти и мирише на мръсни зъби и на крака, щото са си събули навущата.

В коридора претъпкано като в икарус, можеш прав да спиш и пак няма да паднеш. До тоалетната едва се стига, но не може да се ползва щото некви са се заключили там и спят...

Автор: Jim__Beam   
Дата:   13-07-12 20:43

.. не спят .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   13-07-12 21:42

Не мога да ти отговоря на този въпрос. Последно пътувах в средата на юни. Бургас-София , сутрешен бърз влак, прибрах се с нощния след 3 дена. Така че... както се нацели [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.