Автор: Uve_Smotanson
Дата: 09-07-12 10:54
Не се правя на ербап, бе.
Не знам що си мислите, че сте безсмъртни или нещо такова. Човек наистина трябва да отиде дори само на едно погребение, да види с какво си отива от този свят, и че наистина ЩЕ СИ ОТИДЕ. Фараони ли сте, какви сте, не знам, аз определено съм кежуал пръдльо. Пуша, пия, ям, ползвам олио, не съм на зехтин, кафява захара, органик, с главно "О", яйца от щастлива кокошка, мляко от влюбена крава и хляб от бременна хлебарка. И друго, държите се, все едно не сте виждали стари хора. Не говоря, че 50 годишните (най-вече мъжете) ги треска късния хормон. Да, и това се случва. Говоря ви за старци, които не знаят къде се намират, не си знаят името, седят като пукъли неориентирани или, другия вариант тресне ги инсулта и не си взимат лекарствата. Значи жестоко препоръчвам на Immortals, да вземат да погледат някой болник, който не помни и какво е закусвал дори, не може да ги познае и не знае къде се намира. Човешкия мозък не е константа. Значи на определена възраст си мислите, че няма да надебелете, няма да ви мързи да направите нещо, винаги ще припкате като 20 годишни и нещата ще са цветя и рози (да и много нови пози ). В много голяма заблуда сте, ако се считате за константи - с времето ще си пормените и вкусове, философии, възгледи, реакции и каквото се сетиш. Обаче за това нещо ви трябва време и опит. И двете не мога да ви ги дам и стават бавно. Ама наистина бавно.
|
|