Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За Кока -Кола и останалите "големи" фирми...
Автор: lrn   
Дата:   08-07-12 15:20

Покрай европейското по футбол Кока-Кола ни "зарадва" с поредната наградна кампания. Така или иначе си купувам кола и естествено събрах 3-4 капачки с награди. Дойде време да се "осребряват" и какво се оказва - няма достатъчно награди и няма и да има. Даже се оказва, че това не е прецедент, ами постоянна практика. Не че съм за някакви си 2 чаши или тъп ключодържател, но това е обидно за клиентите. Значи фирмата решава да похарчи едни пари за такава кампания, обаче що да се изръсва за награден фонд, то важното е стадото да дигне оборота. Е ще има едни нула цяло и няколко си процента по активни клиенти, които ще дигнат гири, ама важното е че накрая са дигнали печалбите. Е аз със сигурност ще им избягвам продуктите.

Мисля си и друго обаче, породено от подобно нагло поведение на друга "голяма" фирма обаче - Виваком. Накратко - дават на Жената документи за договор срещу депозит от 20лв., ако ги отвори и подпише се приспадат, ако се откаже-връщат. Дотук добре, но копгато отиде да ги въща защото няма как сега да подписва, се оказа че не може да и ги върнат защото не е минал един месец - за тази особеност си замълчаха. Мина месец - отива да си вземе парите и отново пречка - ами нямало още кредитно известие и кога щяло да има не е ясно трябвало да се проверява. Изобщо само нерви и простотии.

И изобщо какво излиза, че една фирма има ли милиони клиенти, особено абонати оковани с договор тази фирма спира да се интересува от отделния потребител. Голяма работа, че на някой там не са му осребрили едни капачки или го въртим с някакви си 20 лева - да се оплаква на арменския поп и да си губи времето да пише по форумите, ние генерираме всяка секунда огромни печалби.

Отговори на това съобщение
 Re: За Кока -Кола и останалите "големи" фирми...
Автор: universum   
Дата:   08-07-12 15:22

Купи си Швепс 1.5 лт. х 2. Там чашите ги раздават на касата.

Автор: asahi   
Дата:   08-07-12 15:49

Не бих взел да чета договор срещу депозит. Що им се връзва?

Автор: mr_kras   
Дата:   08-07-12 15:52

Направи си страница във ФБ, може да я видят и да се сетят за теб. Понякога помага. Действително не е за парите, а за отношението към клиента.

Автор: dobriman   
Дата:   08-07-12 17:27

A за Кока- КОла - не е проблема в кока-кола, а в магазините.
Те не искат да се занимават- взимат само в началото наградите, за да добарат и постерите и отстъпките и после не викат доставчиците, като им свършат.
Аз и преди малко си взех награда от кока-кола - т.е. още си раздават, защото имате - независимо че е свършила промоцията. Само трябва да уцелиш магазина.

Дата:   08-07-12 19:00

За съжаление точно в Кока-Кола е проблема. Магазините изобщо нямат сметка да връщат клиенти, още повече, че без проблем ми "осребриха" две бутилки. И точно в магазина ми обясниха че това не се случва за първи път. Според теб дали ще тръгна с две капачки да обикалям и да питам аджеба в кой магазин са заредили. Точно в твоето мнение е отговора на въпроса как се действа - зареждат се примерно определени магазини с минимум средства и така се тушира отрицателното мнение на отделния клиент, т.е масата остава доволна, а останалите да го духат, после пак кола ще пият къде ще ходят. Същото важи за всеки мобилен оператор, енергоразпределително дружество и т.н. Булсат гледам и те започнали в същия дух (чета съседна тема)- изобщо достатъчно е да си оформиш стадо и след това отделния индивид няма права.

Автор: dobriman   
Дата:   08-07-12 19:30

ОК
Щом така смяташ - бойкотирай ги! Пусни петиция! Създай Фейсбук група!

Аз лично няма проблем с кока- кола и ще продължавам да пия.
В кварталният магазина, докато им се обаждат - им доставят от
наградите (до изчерпване на количествата).

Автор: attempt   
Дата:   08-07-12 19:41

И аз нямам проблем с кока-кола. Единствената газирана напитка която пия е [beer]

Автор: kote   
Дата:   08-07-12 20:57

пепсито е по-добрата алтернатива

Автор: kefalcho   
Дата:   08-07-12 21:08

spam [beer]

Автор: b0bb0   
Дата:   08-07-12 21:25

След този 'спам' спирам да пия и вода, щото прекомерното пиене на вода води до смърт (чрез удавяне).

Автор: kefalcho   
Дата:   08-07-12 21:27

b0bb0 не знаех [smilie3] , аз пия по 3 литра долу-горе ... spama не е пропаганда [beer]

Автор: promis   
Дата:   08-07-12 21:37

Сума ти такива капачки изхвърлих. Как ли не, ще тръгна да търся къде давали?! Майната им, и без това колата е вредна [smilie5]

Дата:   08-07-12 21:44

dobriman написа:

> ОК
> Щом така смяташ - бойкотирай ги!
> Пусни петиция! Създай Фейсбук
> група!
>
> Аз лично няма проблем с кока- кола
> и ще продължавам да пия.
> В кварталният магазина, докато им
> се обаждат - им доставят от
> наградите (до изчерпване на
> количествата).

А бе не беше целта на тази тема да се разбере статистически кой има или няма проблем с Кока Кола, ама айде.

Автор: TODD   
Дата:   08-07-12 21:54

Всички тези промоции и награди от която и да е фирма са абсолютен ташак !!!

Не ги чета , не участвувам не ме интересуват .

Само ме дразнят касиверките де всеки път ме пита дали не събирам нещо си или дали не участвувам или какво съм швял да спечеля ако си взема две или три ...

Номера от селски вечеринки .

[beer]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   08-07-12 22:03

долО имперЯлистическите питиета [smilie23]

Автор: metodiev_martin   
Дата:   08-07-12 22:14

Четете ли че с дребен шрифт пише "промоцията е валидна до изчерпване на количествата"
По никакъв начин, не може да докажеш, че не са си изчерпали количествата от награди.
Колкото до статията "Какво се случва с тялото след пиене на кока-кола?" - 70% от написаното са някакви учебникарски преувеличени разработки и на 99.9% от консумиращите кола, не им пука за подобни статии.
Просто се опитвайте да мислите реално, става въпрос за кока кола - нещо ГЛОБАЛНО! Една от най-сполучливите мениджърски, управленчески политики през последните 100 години [beer], най-популярната напитка на земята, компанията с един от най-скъпите брандове в света. С една дума - бич плис [smilie5]

Автор: victory13   
Дата:   08-07-12 22:16

добре де, кога и у нас ще заправят пловинка, литър и два зеро [smilie8]

Автор: kote   
Дата:   08-07-12 22:18

зерото е вредно
по-зле и от лайта

Автор: victory13   
Дата:   08-07-12 22:25

кое му е вредното... лайта блудкав, не ми харесва

Автор: miTaka   
Дата:   08-07-12 23:04

Цитат от спама:След 10 минути. 10-те чаени лъжички захар, съдържащи се чаша с кола, нанасят съкрушителен „удар” по целия ви организъм и единствената причина, поради която не започвате да повръщате, това е фосфорната киселина, която потиска действието на захарта.

Току-що разтворих 10 чаени лъжички захар в чаша с вода.Те това не се пие![smilie18] [smilie18] [smilie18]
После си оправьх вкуса с КокаКола![smilie24]

Автор: Mori13   
Дата:   09-07-12 00:53

Колата действително е гадна напитка - усетих го, като започнах да спортувам по-активно. Тогава спрях и всички газирани бълвочи, които преди пиех с литри. Иначе така като си кротуваш и жулиш студена количка в юлската жега е гот.
Те пък колко я развалиха колата за нашия пазар...и нявсякъде са набутали тоя глюкозен сироп получен чрез преработка на царевица. Та за какви 10 лъжички захар говорите...захарта е скъпа.

Автор: ken   
Дата:   09-07-12 08:00

не употребявам боклуци.
и избягвам компании произвеждащи такива.

Автор: stefan63   
Дата:   09-07-12 09:45

btw,
децата много творчески откриха , че с фенерче (запалка) се виждало
дали едно шише печели или не. Най различни изводи може да си спретне човек от това.

Автор: Frida   
Дата:   09-07-12 09:52

Кока кола те е прецакала първо като ти е продала продуктите си. Maни ключодържателите. [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.