Автор: CyberGene
Дата: 08-07-12 17:50
Абе да ви разправям значи, спират ни преди седмица с един колега на пътя две женици и викат: една бърза анкетка да направим за Загорка, после ще има подарък. Викаме си: хубу, за по една бира ще им отговорим на анкетата, нищо че бирата ще е гадна, т.е. Загорка. Влизмае и половин час, братче, глупости: това ни е новата бутилка, ама харесва ли ви, ама линиите как ви се струват, ама подсказва ли стил, ама подсказва ли за забързаното ежедневие на модерния човек, ама ала-бала. Викам: абе, пичове, бирата е да си утолявам жаждата, какви са тия гейски изпълнения, стилове, високо равнище и прочее булшити Имаше един въпрос: като гледате тая бутилка, допива ли ви се бира. Аз викам: каквато и бутилка с бира да гледам, ми се допива бира, и две жени до мен, дето ги анкетираха умряха от смях
Как да е... Свършва анкетата, след половин час кански мъки с тия абсурдни въпроси и ни дават, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, по една кока-кола, един кит-кат и един бейк-ролс!!!! И аз се ядосах и взех да им викам: половин час ме питате глупави въпроси за бира, припи ми се бира супер много и накрая давате кола и бейк-ролс, дайте ни по една бира и кебапчета Тия не са нормални, сериозно
|
|