Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Почина поредният младеж, пребитият в Студентски град
Автор: metodiev_martin   
Дата:   06-07-12 01:14

Почина пребитият в Студентски град младеж

Аз не зная, дали има смисъл да коментирам, каквото и да било...
Явно, че с постоянството си в медиите, убийствата в Студентски град, се затвърдиха, като нещо нормално и вече никой не го е ЕНЯ ...
Като статистика на умрели негри, през Втората световна...
Абе то става, ама какво ни пука...

Отговори на това съобщение
 Re: Почина поредният младеж, пребитият в Студентски град
Автор: Jim__Beam   
Дата:   06-07-12 01:18

.. Ама, ти ходил ли си там скоро или само се възмущаваш .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   06-07-12 01:20

? Ако имаш проблеми със съня, обърни се към специалист, аз не мога да ти помогна

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   06-07-12 01:41

metodiev_martin

Не му скачай на Джима. Не знам кога за последно си бил там, но това, което в момента е студентски, няма нищо общо с моя студентски град. Боулинг зали, чалгии, мутри, да не ти казвам какво съм виждал в 3D, коли, рацерчета, абе... Преди никога не е имало толкова много смъртни сулчаи, с повод и без повод, като поводът е простотия. Едно време съм се прибирал пеша оттам нощно време, сега ако не съм на четири гуми след 18:00 по добре да не стъпвам.

Дата:   06-07-12 01:42

.. Аз проблеми със съня нямам , защото си лягам или когато ми се доспи , или когато се прибера ...... със ставането също - ставам когато се събудя ..... [smilie7] [smilie7]

.. Ако ти имаш проблеми с мене , може и без да се обръщаш към специалист ...... ще ти се помогне ..... [smilie7]

.. Пак питам - какъв ти е погледът върху населението в Студентски град , колко често ходиш там и пр. .... за да знаеш нравите на местното население .....

... Щото аз през ден/нощ съм там ...... знам за кво иде реч ........ и най мразя когато някой ми е оповръщал гумата ....... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   06-07-12 01:56

То посред бял ден на моменти е като екранизация на "Трите хХх". Нощно време имам чувството, че ако отида във Факултето и се изцепя - циганите на сапун - имам поне 20% по-големи шансове да оцелея.[smilie21]

Те децата не са виновни - оня момент с лигавенето, дето се спомена в темата за кетчупа и колелото, го има и при този контингент.[smilie7]

Дата:   06-07-12 01:56

за добро или за лошо посещавам Студентски град почти всеки ден [smilie23]
Спомените ми от преди 10-15 години, коренно се различават със сегашната действителност... Явно, че някой позволи и усилено работи за изграждането на въпросния бардак. Тук няма смисъл да обсъждаме кой, кога, как, защо - пределно ясно е.
Явно, че битовите проблеми свързани с мръсотията, калта, кучетата, незаконните постройки и др., трайно са се настанили там и всички са свикнали с тях. Сега обаче тенденцията свързана с разрастването на горепосочените проблеми, обвърза в себе си и убийствата. Няма значени дали някой, някого е предизвикал, обидил, изгледал приятелката му или каквото и да било друго. Важното е, че утре за всеки от нас могат да напишат подобна статия...

Автор: bOzo   
Дата:   06-07-12 02:05

Сега пък какво не му харесвате на студентски град... изкарахте го като некво супер опасно гангста гето...[smilie18]

Дата:   06-07-12 02:20

.. Мартине , за добро или за лошо го посещавай и през нощта .... [smilie7] [smilie7]
.. щото аз там бръмча от 93-та година ..... когато имаше 5 дискотеки на кръст .... и беха все на наши хора ....

.. За мое щастие , преди три години си продадох дяла в едно заведение и вече нямам нищо общо със Щутгард ..... [smilie7] [smilie7]

... Е , нема такава тиня като там ...... баща му цял живот пасе овце да го прати в Софията да се изучи ........ говедото освен за пиене и вандалщини не мисли ...... [smilie7] [smilie7]

.. Всяка вечер има десетки побоища ...... не знам как смъртните случаи са толкова малко даже ..... [smilie8] [smilie8]

Дата:   06-07-12 02:21

Абе и в гетото си има правила, във Студентски цари пълна анархия и беззаконие...

Автор: kaiser.soze   
Дата:   06-07-12 02:31

Баси и простотията...
От там би трябвало да излезнат бъдещите учени на България, лекари, професори и т.н. Не е допустимо Студентския град да се превръща в един огромен бардак. Ясно е, че има виновни за нарояването на чалготеки и барове, но едва ли ще се постигне нещо със търсене на отговорност. Трябва да влезнат десетина багера за 2-3 дни и проблемът ще е решен. Другото - ограда с камери и вход с бариера, за външни лица да е забранено. Уж се говори за задържане на младите и кадърни хора, ама май само се говори.

Автор: asahi   
Дата:   06-07-12 02:44

Оградата трябва да е в главата на индивида.

Дата:   06-07-12 03:19

Кайзере, те просто не са там, тия младите и умните дето си мечтаем да дойдат. Или са се изнесли някъде по чужденецията, или са малцинство. Те ако се сложи някакъв "фейс контрол" на Щутград, много голям процент няма да мине цедката[smilie21] [smilie5]

Първо вузовете - приемат куцо и кьопаво, за да си реализират бройката.

Второ - родителското тяло. Значи спомените ми от студентски са в диапазона 1998 - 2003/4, като направих глупостта да стъпя там преди 2 или 3 години. Разликите.

- преди в междублоковите пространства, колите бяха служебни и то основно на работещи студенти - прекъснали или високи курсове, които си позволяваха лукса, имаше и такива, които бачкаха и учеха. Като бройка на един паркинг можеше да ги събереш на пръстите на едната си ръка. Сега в момента можеш да отвориш 2 автокъщи само от един паркинг. Всяко келеме е със "собствена" кола. Привилегии снесени наготово. Закон за движение по пътищата няма там. Летят с 200 на некви никакви отсечки, поднасят, пилят, червеното е цел номер едно, пердашене в насрещното, абе рацерска простотия пълна програма. Те не си мърдат пръста нито да учат, нито да бачкат. Имат колата, лаптопа и смартбоклука от воле. Смяхме се едно време на гръцките студенти във ВИАС/УАСГ или каквото е името му в момента, сега ги генерираме същите айляци. Купуване на изпити, купуване на курсови, купуване на дипломи. А некой как влизат там е пълна мистерия, достойна за шедьовър от Артър Конан Дойл.

- крачми, билярд, кафенете, бирарии, боулинг. Преди какво е било не знам, но спокойно можеш да ги умножиш по 5. Значи има такива, които директно могат да конкурират аналозите си в Златни пясъци. Вероятно няма само СПА, ако не са го наваксали и тоя пропуск в скоро време. А пък ако поседиш 2-3 часа (твърде много и непрепоръчително) в някое от заведенията тип нео мутрабарок, лошо може да ти стане, само от слушане на диалози.

Ще се бият ли, ще препиват ли?[smilie23] Имам чувството, че те тамо само това правят.

Аз ли одъртявам, какво е, ама там вече минавам само транзит. За мен тоя квартал е мъртъв. При все че последния път едва издържах час и то в рамките на почти една седмица.

Автор: digitalgab   
Дата:   06-07-12 07:41

Страната която има традиции, тя ще има и бъдеще.
Имам предвид кампусите в Кембридж и Оксфорд.

Автор: agop4o   
Дата:   06-07-12 07:50

Бааа мама му.вие го изкарахте тоя град на Харлем да замяса.това истина ли е[smilie11] [smilie11] [smilie11] .уж студентите трябва да са малко по умни от другите[smilie2]

Дата:   06-07-12 07:59

3 смъртни случая вече и то за никакво време. [smilie2]

Автор: aquarius   
Дата:   06-07-12 08:12

Това място, наречно "студнетски Град", когато и да го изравнят със земята все ще е късно ! [cool] [smilie21]

Автор: boreto   
Дата:   06-07-12 08:17

уж студентите трябва да са малко по умни от другите

Това е вярно, ако примерно 5% от завършващите следват. При нас следват (или поне така казват на родителите си) 60% от завършилите, т.е всички пожелали.

Автор: diandimov   
Дата:   06-07-12 08:24

Гето.

Дата:   06-07-12 08:25

Предлагам да направим група у Сурат Тефтера - "Щутгард за един по-добър свят. Или мога да събера 300000 желаещи, да превърнат Студентски Град в полигон за ядрени опити, преди да е започнала новата учебна година." Лошото е че безработицата ще скочи двойно ако Щутгард изчезне [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   06-07-12 08:26

Иоли ако перифразираме един друг мислител:

Студентите в Ст. Град са като спермата - само 1 на милион ще стане истинско човешко същество!!!! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: vinse   
Дата:   06-07-12 09:44

Аритметиката е много проста
много алкохол+чалга заведение в което се събира много паплач=бой

аз що не съм участвал във въргали - щото ни пия ни по чалга заведения ходя [smilie25]

Автор: Chipsy   
Дата:   06-07-12 10:06

Винс е много прав, убедил съм се също, че рядко случайни хора се замесват в подобни изпълнения. 7 години живях/пребивавах в студенстски град и нищо подобно не ми се е случвало, нито побоища, нито нищо. Може би щото често палихме лулата на мира [smilie7]

Публикацията е редактирана (06-07-12 10:07)

Дата:   06-07-12 10:19

digitalgab, не само в Кембридж и Оксфорд има кампуси. В Германия нещата стоят по подобен начин - измисли са си го хората, имат си правила, закони, и доколкото знам, никой студент не е умрял от липса на алкохол и чалга там. Ако им се дивее, излизат от кампуса, отиват на дискотека, на курва, на бик, където им душа иска и после си се прибират. За студентите в България е достатъчно само да слязат пред общежитието и вече имат избор от 4 чалготеки, 2 билярда, 1 боулинг, картинг писта, аква парк, рампа за бъджи, ски писта и ракетна площадка и още 1000 други [smilie21] [smilie21] [smilie21]
Дали ще ходиш на Слънчев бряг или в Студентски град, разликата е дамо в липсата на море (но никога не е късно да се намери инвеститор и за него).
Колкото до некачествения човешки материал там - [smilie24] - едни скромни 80% взимаш заветното ВИШО, и отиват да продават дрехи У МОЛО или да чистят S класи в някоя автомивка, собственост на най-добрия приятел на братовчеда на секвартиранта от НСА. Тези хора са с ясната нагласа, принципи и възможности устремени именно към това място - Студентски град [smilie21]

Публикацията е редактирана (06-07-12 10:25)

Автор: n1x0n   
Дата:   06-07-12 10:29

Имайки предвид отчайващо ниското интелектуално ниво на населението на въпросният "град" - 1 смърт от побой на 3 месеца не е нищо. Дори е в долната граница на това, което трябва да се очаква в подобно селяндурско гето.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.