Автор: slivenski
Дата: 27-06-12 20:13
примерно точно тая, дето те разчувства с детето - абсолютна показност и простотия - ми продал си живота човека за пари да ходи да ОКУПИРА чужда суверенна страна, ми, е па... нормално да го гръмнат.
аз виждам дете, което е загубило баща си. то едва ли разбира защо... едва ли би разбрало доводите ти, с повечето от които, между другото, съм съгласен... но виждам само страданието му... и това ме вълнува.
Друга пошла снимка "A dog is reunited with his owner following the tsunami in Japan in 2011" - дали в такъв кошмар за толкова много хора, най-въздействащата снимка е някой, дето си намерил кучето?!
грижил ли си се някога за домашен любимец? котка, куче, хамстери... ако да, би разбрал.
Също майката дето гушка детето си след "7 години в Ирак" колко ли други дечица е оставила без майка без да ги гушка? А на колко ли дечица собственоръчно им е пръснала мозъка?
не ми прилича на закоравял снайперист тази жена... а може би е медицински персонал и не е пръскала ничий мозък, а е спасявала човешки живот...
и изобщо... всеки има правото да си интерпретира, както му харесва. но без едносрични доводи - чалга и кич. с това не съм съгласен...
|
|