Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Има една госпожица, която ми е по-близка... Когато приключа с държавната работа,
Автор: sauron69   
Дата:   26-06-12 15:34

По Б.Б.:
Цитат на деня: Има една госпожица, която ми е по-близка... Когато приключа с държавната работа, ще си я прибера

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/06/26/1854095_citat_na_denia_ima_edna_gospojica_koiato_mi_e/

По скоро майтап на деня [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Има една госпожица, която ми е по-близка... Когато приключа с държавната работа,
Автор: hebros   
Дата:   26-06-12 15:44

Ми верни неща казва в интервюто, не виждам за какво трябва да му се подиграва човек.

Между другото, фискалния резерв прехвърли 5 милиарда....

Re: Има една госпожица, която ми е по-близка... Когато приключа с държавната работа,
Автор: El_Fuego   
Дата:   26-06-12 15:46

За сметка на това един куп структури на държавна издръжка получиха бюджетите си чак през юни.

Както стана и миналата година.

Автор: Todd   
Дата:   26-06-12 15:48

Че то всички имаме по една такава ..... някой даже и по две .

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: CyberGene   
Дата:   26-06-12 15:48

Абе бат Бойко е пич отвсякъде, пък който иска да си хейти [beer]

Автор: sirkhann   
Дата:   26-06-12 15:51

Тоде, ако си прав, много народ ще остане с пръст в устата [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   26-06-12 15:57

Требва да отбележим, че ако ББ не пуска по някой лаф вестниците ще фалират от скука.

Автор: fove   
Дата:   26-06-12 16:11

От това ще загинат вестниците,asahi,не че заплача за точно за тия вестници Труд и 24 часа,но тенденцията е опасна:

ПАВЕЛ ГОНЕВСКИ:"...Една по една критичните и дори просто умерените в подкрепата си към властта медии попадат под ножа. Миналата седмица завърши с открит напън и последните от тях да бъдат напълно елиминирани. Неплащането на продадените вестници от страна на обвързани с властта разпространители и последвалият натиск тези вестници изобщо да не се появят на пазара ще доведат до тяхното убийство.

Освен ако не се случи нещо неочаквано, в близките седмици България ще осъмне с напълно подчинени от Бато знакови издания като „Капитал“, „Сега“, „24 часа“ и „Труд“. Някои от тях може дори да загинат, въпреки доскорошните си близки връзки с Него. Разбира се, много от вас няма да проронят и една сълза при подобно развитие, но по този начин само ще потвърдят тезата ми.

Всяка непродиктувана от „Дондуков“ дума в медиите трябва да бъде защитавана и отбранявана. Всеки опит да се постави коректив на властта, колкото и да е плах, трябва да се подкрепя. Дотам я докарахме. Защото вакуум няма да има – местата на загиналите ще бъдат заети от добре подбрана пасмина."

Автор: CyberGene   
Дата:   26-06-12 16:12

Добре, а резервът?

Дата:   26-06-12 16:16

„Капитал“, „Сега“, „24 часа“ и „Труд“.
"Прокопиев", "Овъргаз", "Донев-Л.Пъпката"

ХА ХА ХА.

Публикацията е редактирана (26-06-12 16:20)

Автор: ценослав   
Дата:   26-06-12 16:19

Айде сега!!?? Не става въпрос за резерва и пари, говорим за гаджета. Не извъртай темата![cool] [cool] [cool] [beer] [beer] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   26-06-12 16:23

Абе друго си е да имаш едно универсално оправдание за некадърността - правителството ми пречи. Тези вестници не ги чета и преди правителството да им е пречило.

Дата:   26-06-12 16:24

Телеграф, Уикенд,ТV7,Стандарт и прочие, плюс разпостранителските фирми

Ирена Кръстева,Цветан Василев,Делян Пеевски,Батков
Ха Ха Ха

Дата:   26-06-12 16:27

Fove, именно.
Само БНТ!

Автор: tonal   
Дата:   26-06-12 16:29

Мда, Цветелина Бориславова не е от тези дето могат да бъдат прибирани след като приключи работата.
Ама само как го играе привидно простоват човек от народа , наел се да свърши неприятната работа.[smilie5]
ББ си е "Опасен чар" откъдето и да го погледнеш.

Автор: krist   
Дата:   26-06-12 16:32

еми зодия Близнаци е човекът - актьор и ПР преди всичко, реалните дела не са от толкова голямо значение. умело се вживява във всякакви роли и борави с информация.. има по едно "лице" за всяка ситуация.. горко на повярвалите на думите му обаче.. има между другото и изявени форумни представители от същата зодия с подобно поведение[smilie8]

Автор: ejko   
Дата:   26-06-12 16:35

tonal [smilie24]
Te Доган го изкарват философ но в сравнение с тънкия познавач на хорската психика Б.Б. е като психологически пигмей... А за актьорски заложби, там вече дори не могат да стоят на една маса...

Дата:   26-06-12 16:36

hebros,за БНТ съм съгласен с теб....до някъде.

Автор: mun4o   
Дата:   26-06-12 16:37

Днес без да искам се оказах с две носни кърпички. И двете са мокри вече. Утре ше взема три, щото очаквам Бойчето да покани Цветелинка за шаферка.[smilie10]

Дата:   26-06-12 16:37

"еми зодия Близнаци е човекът", по невероятен начин синтезира нещо, но не всички те разбрахме... Аз поне не те...
Близнаци гадно ли е?

Автор: boreto   
Дата:   26-06-12 16:41

горко на повярвалите на думите му обаче

Я виж... Ти да не би да си му повярвал и после да е отказал да се ожени за теб...
[smilie25]

Дата:   26-06-12 16:44

Факт е че ББ, говори с езика, конкретиката, точността, пестеливостта и плама на елинпелинов герой...
Не можете да ме убедите, че проста мутра... Някаква сложна е...

Дата:   26-06-12 16:48

Сложна...ама мутра.

Автор: bate_rosko   
Дата:   26-06-12 16:48

...Когато приключа с държавата... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   26-06-12 16:50

аслъ...:)))

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.